Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Din kültürü öğretmeni kardeşimin okulunda yaşı 30 a yakın ben 21 yaşındayım iki üniversite okuyorum ve aynı zamanda babamın ofisinde çalışıyorum ingilizce öğreniyorum sizce o a memur mu arıyordur kendisi gibi güzel biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu soru biraz kuru fasulye seven biri kuru fasulye seven birinimi arar gibi sorulmuş her insanın farklı zevkleri arayışları vardır
Ya şimdi şöyle bizim ülkede genelde zengin zenginle evlenir ya hani herkes dengi dengine düşüncesi vardır bilirsin ve bu bir gerçek mesela babamın şirketi var o camiada oğlunu fakir bir kızla evlendireni görmedim hepsi elit çevresinden bulup evlendirir. Ama bu öğretmen hani kendisi de mi öğretmen arıyordur acaba beni küçümser mu
Önce ne istediğini bilmen gerek ne istediğini tam anlamiyla biliyorsan uzaktan uzağa değil sahaya inip gözlem yapman hatta onunla temas kurman gerek diğer yorumumdada dedim her insanın zevkleri ve farklı arayışları oluyor benim adam memurdur kendini diğer insanlardan soyutlamaz yüzü değil kalbi güzel olsun der ve o dusence ile bir ilişki ister ya da adamın hiç bir vasfı yoktur ama ben koçlara sabancilara damat olmaya layigim der dünya görüşü ve kafa yapısı odur ya da bir diğer seçenek bu kişinin belki bir ilişki vardır belki ilişki düşünmüyordur vs örnekler çoğaltılır yani sizin her halükarda sahaya inmeniz gerek ama gerçekten bunu istiyorsan
Haklısın
Başarilar ki ben basaricagina inanıyorum önemli olan ilk adımı atmak o adımı attığın zaman senin için küçük insanlik için büyük o adımı atmış olacaksın 🤭
Bir kadının ilk adımı attığı ilişki uzun sürmüyor genelde erkeklerin adım attığı ilişki uzun sürüyor. Daha benim peşimden kimse koşmadi
Hiç ilişkin oldumu? Yani bu sonuca nereden ulaştın
Evet bir kez oldu. Ve ben ona mesaj attım ve beni bir yılın sonunda aldattı ve o kişiyle evli şu anda
Evet bende aldatilmistim ama ben senin gibi düşünmedim bir iliskide kızda erkekte adım atabilir bu seni kucultmez karşı tarafıda yuceltmez he ama sen hâlâ o olayın tranvasindaysan böyle dusunmende normal sonuçta karşı tarafın hal ve hareketlerinden niyetinin ciddimi degilmi vs anlayabilirsin dimi insan konuşmasından bile amacını belli eder tabi gözlem yeteneğin var ise
Öğretmenim, öğretmen olsa güzel olur
Ama zaten okuyorum ve 3 saat çalışıp askeri ücret alıyorum ve onun öğretmenlik yaptığı okulun araçları babamın şirketine ait
bazıları parasına bakar
Ne parasına bakacak ki erkek olan o
Bu devirde erkekler iyi işi olan kadın istiyorlar. Geçinmek zor çünkü. Çok şahit oldum buna
Bilmiyorum belki o da öğretmen istiyor ama burası doğu