Ben öğretmenim erkek arkadaşım inşaat görevlisi başta olumlu bakıyordum ama sonra cevremdeki insanlar olmaz sen atanınca farklı şehirlerde o iş bulamazsa zoruna gider anlaşamazsınız diyor. Ama biz bir birbirimizi çok seviyoruz sizce olmaz mıyız anlaşamaz mıyız? Yani sorun yaşar mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Hem erkek arkadaşım da üniversite mezunu sadece okuduğu bölüm de atama yok o da bıraktı
Yani sen çevrendeki insanların görüşleri ilemi mutlu olucsksın hayatına yön vericeksin seviyossn kalbini dinle oluruna bırak çabala olursa olur zaten olmaz sa ozaman anlarsın
Canım maddiyat gerçek ama aşk daha büyük birşey ve senin atanman bile kesin değil. Seviyorsan bırakma elbet o da bir yolunu bulur ona da bi kapı açılır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evlenmesin. Sakın evlenmesin. Sadece kendini değil doğacak cocuklarını düşüsün. İkisinin çocuk yetiştirme hayali bile farklı olacak.
Ne gibi çoçuk konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum
Şimdi böyle dersin , bahsettiğim hayata bakışınız farklı. habire sevişerek geçmeyecek hayat
Yalnız hatırladığım kadarıyla evliyseniz başka şehire atanamıyordunuz?
İki tarafında kadrosu olmalı o şekil ikinizi de aynı şehire verirler eş durumundan ama tek kişi kadroluysa olmuyor
Hmm anladım, sen hangi bölümden kadrolusun?
Matematik öğretmeni oldum sınava giricem bu sene
Hayırlı olsun, ben de anaokulu öğretmeni olmak istiyorum ama daha 3 senem var
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin
Önemli olan birbirinize olan sevgi bu kadar abartmayın
Abartmıyorum ama ailler bu şekil de önümüzde duruyor yanımızda değil
Gönüller bir olsun yeterki huzur olsun alt üst farketmez önemi yok yani sen ögretmen o inşaat işçisi
inşaat işcisi heryerde iş bulur mesele o değil. mesele kültür farkı olurmu o kısmı düşün sen
Bulamayacağı küçük şehirlerde var
küçük şehirlerde insanlar çadırda mı yaşıyor? mrk etme sen o kısmı hem inşaatta çalışan başka bi çok işid eyapabilir. düşünmen gerkeen kısım o değil
Düşünmem gereken ne peki
özel iletişiminiz misal aynı şeylerden konuşabiliyormusun. farklı ortamlarda birbirinize uyum sağlarmısnız. arkadaş çevreleriniz sizi manipüle edermi.
Yani sen çevrendeki insanların görüşleri ilemi mutlu olucsksın hayatına yön vericeksin seviyossn kalbini dinle oluruna bırak çabala olursa olur zaten olmaz sa ozaman anlarsın
Doğru
Canım maddiyat gerçek ama aşk daha büyük birşey ve senin atanman bile kesin değil. Seviyorsan bırakma elbet o da bir yolunu bulur ona da bi kapı açılır
Zoruna gidebilir ama kişiliğe bağlı evde yatıp para yemeyi seven de var. İnşaat işi de nerde yok ki
Insanların kalbi temiz oldumu çöp cü olsun yeterki dürüst olsun
Haklısınız benim de düşüncem o yönde ailler farklı düşünüyor
Gerçekten seviyorsan vazgcme
Sonra çok uzulursun
Meslek yukseklıgı olarak bakan ınsanlar öutlu olmasın ya bence
Ben o şekilde bakmıyorum yukarda da belirtim zaten ailler öyle düşünüyor diye
alt tarafı öğretmensin ne kasıyon kendini bu kadar
Kendimi kasmıyorum ya da daha üst seviye görmüyorum çocuğun annesi bana oğlum peşinden şehirden şehire gelemez diye
Anlaşmak zor ama imkansz değil meslekdaşım
Umarım öyle olur
İnşallah
kısmet
Evlenebilir
Hayir olmaz.
Neden
İleride ne kadar buyuk sorunlar yasayacagindan haberib olsun ve boyle devam et
Sorunlar dediğin
Aclik kapidan girdiginde ask pencereden kacar
Cocuguna ne vereceksin bir dusun derim.
Yaşarsın canım