Sevgilim tarafından hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmeme rağmen onu unutamıyorum?

Merhabalar, 2 yıldır süren ve 1 yıldır da aynı evde yaşadığım bir ilişkim vardı. Bu ilişkim aşırı sıkı ve aşırı kötü olaylar yaşadığım bir ilişkiydi. Ailesi, ailem hatta ablasının akrabaları dahil herkes beni tanıyor, evine davet ediyordu. Evli gibiydik birlikte yapmadığımız şey kalmadı. Aynı eve girip aynı evden çıkıyorduk ailesi bize gelir kalırdı. Ve biz aynı şirketin farklı departmanlarında çalışıyoruz. Ben homeoffice olarak çalışıyorum, o şirkete gidip geliyor fakat iş gereği bazen ben de gidip ofiste çalışabiliyorum. Bir gün iş çıkışı iş arkadaşlarım ile yemek yiyelim bir şeyler içelim dedik. O gün kendisi işe gelmemişti. Ben onu davet etmediğim için bana hakaretler ve küfürler yağdırmaya başladı. Daha sonra mecburen davet ettim. Geldi rol yaptı. Aramız iyiymiş gibi… Ve sonra oradan çıktığımızda elini bıraktığım için çelme taktı. Daha sonra ben sinirlenip yanından giderken de sana neler yaşatıcam bekle burada hayatını bilmem ne yapıcam bağırıp küfürler ediyor deli gibi. Tokat attı şiddet gördüm. Saçlarımdan sürüklendim. O kadar aşığım ki gidip darp raporu bile almaya kıyamadım o kadar kötü biri değil diye düşündüğümden. Ben bu adamı bu ruh hastasını nasıl unutabilirim birlikte yaşadık tek arkadaşımdı çok zorlanıyorum.

Sevgilim tarafından hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmeme rağmen onu unutamıyorum?