Öncelikle şunu söyleyim. Eşcinselim. Yani hemcinsimlerime ilgi duyuyorum. Bu yüzden biseksüel olan bir erkek buldum evlilik için sadece. Ama herifin işi gücü yok evi bile yok. Üstüne üslük dinsiz Allah’a küfür ediyor. Mezarları kazıyor sikleti çıkartıp hokey oynuyor siklet kafalarla. Ben çalışan biriyim maddi durumumda iyi. Ama herifi denemek için annesine evimiz yok dedim. Annesi ben eviniz var diye biliyordum falan dedi. Sizce maksatları beni kullanmak mı? Birde annesi bizim ailenin kuralları var bir yere gideceksen mutlaka kayınpederinden izin alacaksın falan. Kocandan yalnız gidersen mutlaka izin almalısın diyo. Sizce kağıt üzerinde evlilik yapsam bu herifle pişman olur muyum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayatını kaydırır o herif senin... Kaç uzaklaş ondan ruh hastası birine benziyor.
Haklısın. Dün tüm gece düşündüm. Birinede anlatamıyorum o yüzden buraya sorayım dedim. Görüntü olarak normal biri ama yaptıklarını anlatıyor ürkütücü. Bence ondan başka hiç bir erkek böyle şeyler yapmaz yani. Mezarı kazıp ölüleri incitmek
Bu kağıt üzerinde evliliklerin amacı nedir ya
Eşcinsel olduğum için
Bende biseksüelim ve kapali bir kızim bide ama bence bisksüel bir erkekle evlenme.
Malın yarısına ortak oluyor biliyosun demi.
Ben normal biri olsun istiyorum ailemle tanıştırmaktan utanmayacağım biri. Sürekli içen biri. Birde abuk sabuk şeyler yapıyor. Şimdi ailesiyle kirada oturuyor. Çabuk evlenelim ailemle birlikte rahat yaşayamıyorum diyo
Ohoo yol ver gitsin bela arıyosun. Biseks misin sen yoksa lez mi?
siklet ne oluyor kanka
ayrıca böyle bir tipler evlenmek büyük hata olur. kayınpederden izin almak ne mk nerde yaşıyor bu saman kafalılar
Kuru kafa yani mezarı kazıyor ölmüş birinin kafasıyla hokey oynuyor
bu adamı belediyeye falan bildirip iğne ile uyutmaları gerekiyor.
Gece vakti yapıyorum diyo. Mezarları dağıtıp ölülerin kafasıyla hokey oynuyor. Birde yüksek dozda alkol alıyor. İçincede öyle yerlere gidip akıl almaz şeyler yapıyor
kanka nerde bu aradaş hangi şehirde
Kartal’da
mezarlıkta yakalarsalar canına okurlar. nereli aslen bu arkadaş
Motosiklet kullanıyo kaçıyor hemen. Anne tarafı Rus göçmen
sen de istanbuldanmısın
Evet
uzak dur ondan bence. neden onunla evleneceksin anlamadım
Eşcinsel olduğum için. Oda eşcinselmiş. Biseksüel yani: . Ama akrabalarım ailem hep merak eder düşünür Böyle bir erkekle neden evlendi bu kız diye. Sürekli içen biri. Akşama kadar içip mezarlara gidiyo ölüleri rahat bırakmıyor. Birde düşüncesiz biri. Taksiye binerken önce kendisini indirmesini söylüyor. Bencil yani. İlerde problemler çok olur diye düşünüyorum. Ailesi zaten bir garip. Annesi önce köye gidersiniz dedi. Daha sonra bu yok annem karışamaz bize diyo.
Hayatının hatasını yapmak üzeresin. Geçmiş olsun
Neden evleniyorsun deli misin
Ailem işte yaşın geçiyor falan diyolar. Bende normal evlilik yapmam zaten haksızlık olur. Ama bu herifte bir acayip Allah’a küfür ediyor. Yarın obür gün her şey yapar diye korkuyorum. Sonuçta Allah’a inanmıyor mezar kazıp ölülerin kafalarıyla hokey oynuyor. Bu tarz şeyleri beni korkutuyor. İşi gücü evi bile yok. Benim durumum iyi ama. Özel sektörde çalışıyorum. Belki ev için acele ettiriyor onu bile bilmiyorum
Başka birini bul
Bence olun
Beyin nakli şart
Olursun
Pişman olursun
Çok mu aradın bunu?
Her gün bir tuhaflığını anlatıyor yeni yeni farkediyorum
Deli bu
Bide acele ettiriyor evlenelim hemen diye. Ailesiyle yaşamaktan rahatsızmış. Ailemin yanında rahat olamıyorum diyo
Seni bulmuş kaçırmasın diye korkuyor
Annesi diyo evlenseniz oğlumsuz bir yere gidersen doğum günü arkadaşlarınla bir yere falan mutlaka kayınpederinden izin almak gerekir. Şimdiden bir sürü kural. Birde annesi biz eviniz olduğunu biliyorduk diye sordu. Ben denemek için yok demiştim 😂😂😂. İktisat bölümü mezunuyum diyorum hangi alanda hangi dal diyo 😂😂😂😂. Herşeyi en ufak ayrıntısına kadar soruyor
Sen onu bırak gel biz evlenelim
Psikoloji sorunları var mı sence? Çünkü Allah’a küfür edince işlerim rast gidiyo her şey güzel oluyor diyo. Sanada tavsiye ederim diyo
Birde soruyormusun? Bu dibidüz idiot
Eskiden şantiyede çalışıyormuş. Babasının arkadaşının yerinde. Tuğla tahta ne varsa çalıp satıyormuş. Babasının arkadaşı diye olay büyümemiş işten kovmuşlar
Sende hastasın biliyorsun değil mi?
Neden ki
Halâ bunu soruyorsun tekmeyi basmak yerine
Haklısın bugün engellicem
Evlenelim mi?
Büyük hata yaparsın.
Birde yalancı. Benden önce başka bir eşcinsel kızla evlilik planlıyormuş. Kızın instagram profilinden o kız olduğunu anlamıştım. Kızı takip ediyordu. Kız biraz erkek tipli kılı kıyafeti. Yok o kız değil dedi bana. Gizli postegradan bakmıştım o kızdı. Şimdiden yalan söylüyorsa ilerde neler yapar kim bilir