Aşk İlişkileri 2 ay Evlenmesem ilerde pişman olur muyum? HalkHaykırışı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evlenmesem ilerde pişman olur muyum? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
mervexcxcx Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 90% 2 ay Gerçek aşkı ve doğru kişiyi bulursan evlenebilirsin evleneceğin kişiyi iyi seçmen lazım hatta gerekirse bir süre aynı evde yaşayıp öyle evelenin 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ailendeki herkes kendi ailesiyle vakit geçirip eğlenirken sen yapayalnz kalıp beraber vakit gecirebilcgn kimse olmayacag icn evet pişman olursun 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Ben şu an evlenmedigime pismanim hem cinsel açıdan istiyorum hem çoluk çocuğa karismak istoyirum 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 33,7b cevap paylaştı. Aile sevgisi fazla olan insanlar genelde bekar kalmazlar gadası 0 0 Yorumla
zenginbiriii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 2 ay İki türlü de olursun evlenmezsen zengin olarak pişman olursun 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 121,6b cevap paylaştı. Bu senin kendi kararın. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sanmıyorum ya niye olasın en fazla ne olabilir ki 0 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Yaşlı insanlaela muhabbet et sor 0 0 Yorumla
Bidakkabişeysöylicem Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Olursun bence 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Yüksek ihtimalle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gerçek aşkı ve doğru kişiyi bulursan evlenebilirsin evleneceğin kişiyi iyi seçmen lazım hatta gerekirse bir süre aynı evde yaşayıp öyle evelenin
Ailendeki herkes kendi ailesiyle vakit geçirip eğlenirken sen yapayalnz kalıp beraber vakit gecirebilcgn kimse olmayacag icn evet pişman olursun
Ben şu an evlenmedigime pismanim hem cinsel açıdan istiyorum hem çoluk çocuğa karismak istoyirum
Aile sevgisi fazla olan insanlar genelde bekar kalmazlar gadası
İki türlü de olursun evlenmezsen zengin olarak pişman olursun
Bu senin kendi kararın.
Sanmıyorum ya niye olasın en fazla ne olabilir ki
Yaşlı insanlaela muhabbet et sor
hayır, her şey evlilik değil.
Olursun bence
Ben olurdum.
Yüksek ihtimalle