Şu ana kadar herşeyimi tek hallettim. El icine karışmak da ister istemez ürkütücu geliyor. Aldatmalar da çabası kolay kolay kimseye güven olmuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmemekten pişman olup olmayacağınızı söylemek zor. Bu, kişisel tercihlerinize, yaşam tarzınıza ve değerlerinize bağlıdır. Evlenmek, hayatınıza bir eş ve aile katmak anlamına gelir. Bu, büyük bir sorumluluk ve taahhüttür. Ancak, aynı zamanda büyük bir ödül ve mutluluk kaynağı da olabilir. Evlenmeden pişman olmamak için, evliliğin sizin için doğru bir seçim olduğundan emin olmanız gerekir. Bu, kendinizi ve partnerinizi iyi tanımak, evliliğin sorumluluklarını ve beklentilerini anlamak anlamına gelir. Evlilik, hayatınızı önemli ölçüde etkileyecek bir karardır. Bu kararı vermeden önce, tüm seçeneklerinizi dikkatlice düşünmeniz ve kendinize karşı dürüst olmanız önemlidir. İşte evlilikten pişman olup olmayacağınızı belirlemenize yardımcı olabilecek bazı sorular: Evliliğin sorumluluğunu ve taahhütlerini üstlenmeye hazır mısınız?
Evlilik, sizin için doğru bir yaşam tarzı mı?
Partnerinizle birlikte bir ömür geçirmek istediğinizden emin misiniz?
Partnerinizin sizin için doğru kişi olduğundan emin misiniz?
Bu soruların cevapları, evlilikten pişman olup olmayacağınızı belirlemenize yardımcı olacaktır. İşte evlilikten pişman olmamak için yapabileceğiniz bazı şeyler: Kendinizle ve partnerinizle konuşun: Evlilik hakkındaki beklentilerinizi ve isteklerinizi konuşun.
Evlilik terapisti veya danışmanından yardım alın: Evlilik hakkında daha fazla bilgi edinmek ve evliliğe hazırlanmak için bir uzmandan yardım alabilirsiniz.
Evlilik öncesi eğitim programına katılın: Evlilik öncesi eğitim programları, evliliğin sorumlulukları ve beklentileri hakkında bilgi edinmenize yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, evlilikten pişman olup olmayacağınız sadece sizin kararınızdır. Bu kararı vermeden önce, tüm seçeneklerinizi dikkatlice düşünmeniz ve kendinize karşı dürüst olmanız önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Net pişman olursun. Çünkü bir erkeğe veya kadına her zaman ihtiyaç duyulur. Her zaman anne baba veya arkadaşın yanında olamaz. Yakında olur ama içinde olmaz. Çocukta çok önemli, bazı evli insanların hayatına anlam katan çocuklarıdır, onu bir tutamaç, birikimini vereceği bir kalp, her zaman yanında hissedeceği bir insan, hayatına heyecan ve renk getiren bir durum oluyor. Sen evlenmeyen kızları dinleme, zamanın verdiği beyhude hisleri var. 20 yaşındaki kızlar, 30-35 gelince duvara tosladığını veya geride kaldıklarını görünce pişmanlığına kelimeler yetmez.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel evlilik için çok fazla parametrenin bir arada olması gerekiyor karşındakiyle iletişiminin geçirdiğin zamanın keyifli olması gerekiyor evini çocuğunu malını emanet edecek kadar güvenmen gerekiyor sadık olması gerekiyor hayat tarzı ve beklentilerin benzer olması gerekiyor yüzüne baktığında beğenmen gerekiyor ten uyumunun olması gerekiyor iletişim ve güvenin yanında cinsel olarak da istemen gerekiyor olumsuz yönlerini zayıf yönlerini kabul etmiş olman gerekiyor gerekiyor da gerekiyor kısacası güzel olanı harbi ömür uzatır ama kötü olanı adamı yer.
01 Yorumla- +1 yıl
o kadar güvenecek insan bu devirde zor
Evlenmek istemediğimi söyledim bir erkek arkadaşıma, o kadar karşı çıkıyor ki vatanı savunur gibi savunuyor evliliği. Daha önceden nişanlanıp nişanı bozan kişi olmasına rağmen bana evliliği savunuyor. İnsan sevdiği ile birlikte olursa evlilik sorun olmaz diye naralar atıyor. Fikrimden vazgeçirmeye çalışıyor resmen...
07 Yorumla- +1 yıl
Canhıraş evliliği savunan erkek ya aşırı aptaldır, ya da aşırı abazandır.
- +1 yıl
@conquer "her konuyu dine bağlamazsa ölecek" hastalığı. Bana ne Muhammed'den?
- +1 yıl
@conquer Değilim, evet. Sorun mu var?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
129Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmazsın gadası
Ama çocuk sevgin çoksa olursun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hayatı algılama ve yaşama biçimine göre değişir.
Kimisine bekarlık iyi gelir, kimisine evlilik. İnsan kompleks bir varlık.. ama şu anki halinle düşünme mesela bunu bi 20 yıl sonrani dusun çoğu akraban vefat etmiş belki. Çevrende insan yok. Annen baban ya vefat etmiş ya da çok yaslilar onlara bakıyorsun. Ki yaşlılık kolay bir surec değil şu an benim babam Demans ve MS hastası mesela psikolojisi de aşırı bozuk. Bizimkini de bozuyor, şu an mutlu güvenli huzurlu bir evliligim olmasını o kdr dilerdim ki ama yok olmadı, olmuyor...
29 yaşındayım halen bekarım. Sana kariyer yap gez toz diyenler genelde akşamlari sarılacak yorgan yatak arıyor. Sana demiyorum ilk bulduğuna atla.. ama iyice ölç tart baktın bu adamdan olur seviyor, güven veriyor.. evlen.. uzak durma. Hiç evlenmedim ama evlenenlerinde kocaman bir artısı var. Anne baba oluyorsunuz, çocuğunun büyümesini, başarısını, evliliğini her şeyini görüyorsun. Senin gurur kaynağın oluyor... ama evlenmedigin takdirde max ülke ülke gezersin, yer içer yatarsin, arkadaşların bir olur bir olmaz... duygusal bi doyum yasayamazsin yani.
10 YorumlaSordugun soru sorulmayacak soru yani evlenmezsen eger pisman olmazsin, cunku evlilik bir yere kacmiyor. Pisman oldugun an evlen diyicem ama duzgun insani bir andada bulamazsin.
Yapılmasi gereken en saglikli sey evlenmeye ugrasmamaktir, cunku dogru insan okulda , yolda yururken , bi markette , metroda otobuste bir sekilde kader yollarini kesiştirir. Ve ben evlenmek istemiyorum diyemeyeceğiniz bi hal alirsiniz o insan karsisinda cunku dogru insandır. Yani ne pisman olursun ne de olmazsın. Düşünme akisina bırak :)))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu hemcinslerimi anlamıyorum gerçekten. Soru sahibi yorumum özellikle sana değil, üstüne alınma ama yakın çevremde de liseyi bitiren kızlar hemen koca aramaya başlıyor.
Abi bir kızın hiç mi hayali olmaz, ne biliyim hadi ev hanımı olmak istiyor çalışmak istemiyor diyelim, yine de hiç mi üniversite ortamını görmek istemez insan. Hadi maddi durumu kötü üniversiteye gidemiyor diyelim hiç mi sınava yeniden hazırlanıp iyi bir yerde burs almayı düşünmez. 29 yaşındayım ve hiç evlenmedim, yuksek lisans yapmak istiyorum. Çevremdeki kızların yarısından çoğu evli, kuzenim bana geçen diyor ki hayatımı görüyosun imrenilecek bir hayatım var diyor. İmrenilecek hayatına bakıyorum, evde oturup bebek bakmaktan başka bir şey yapmıyor😂 haa tabi belli bir kariyer yapmaya çalışırken biriyle tanışırsın, kafan uyuşur sana destek olur, sen de ona destek olursun o zaman evlenilir. Ama sadece evde oturup çocuk bakmak için evlenilmez diye düşünüyorum:)
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer çocuk yapma fikrin yoksa pişman olmazsın bence:)
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Evet bu devirde kimseye güven kalmamış olabilir ama bu , hiç de kalmadığı anlamına gelmez. Evlilik dediğin de nasip kısmet işleri tamamen. Hani doğum ve ölüm saati belli derler ya , kiminle evlenip evlenmeyeceğimiz de belli. Sen ne kadar istemesen de olacağına varır her şey.
10 YorumlaEn güzeli evlenmemek bu devirde evlenme daha iyi gençliğini yaşa hayatın tadına bak sana katılıyorum ne aşk kalmış ne güven kimseyi artık sevemezsin bu devirde çok zor aşırı zor hayırlı birine rastlamak rabbim çünkü iyi insanları hayırlı insanları serpiştirmiş her yere çok az varlar artık ve de daha da kötüye gidiyor devir iyiye değil çocuğun olduğu zaman okula yollamaya korkarsın namazında niyazında olan erkeklere bile güven çok az madde içmeyen hayırlı olan evine düşkün olan seni ölene kadar aldatmayacak erkek sayısı yani gerçekten seni sevebilecek erkek sayısı o kadar çok nadir. Kendimden biliyorum 3 yılımı verdim sevgili olduk ama aldattığını sandırdı bana ben terk ettim. 5 yıl sonra yaptın mı öyle bir şey diye sordum hiç kimseyle yapmamış bir de diyor ki kuran nimet çarpsın ki yapmadım diyor hem de aldatmazmış zaten beni çünkü karaktersizlikmiş o zaman niye aldattığını sandırdı yalancı işte.
19 Yorumla- +1 yıl
Ne güvensiz insanlarsınız ya... Evlenince sadece kocasıyla mı iletişimi olsun? Başka bir sosyal çevresi olmasın mı? Ne demek çevrende kız arkadaşın bile olmasın?
- +1 yıl
Evlenince sosyal çevresinden kopan insan için evlilik pişmanlık demektir.
- +1 yıl
Aynı mantıkla, ablan evliyse seninle görüşmeyi kesmesi lazım. Baldızsın çünkü. Eniştenin aklı kayar falan.
- +1 yıl
Arkadaşına elalem diyorsan arkadaşın değildir, okey?
- +1 yıl
@Banker_Bilo ya o insan sosyallikten uzaksa ya da uzak olmayı istiyorsa sosyal çevresinden kopmasa bile çık aza indirmesi gerekli sosyal çevresindeki arkadaşlarını yine de kendi bilir tabi az arkadaş dosttur çok arkadaş kalleştir huzurunu isteyip de bulması buna bağlı bir durum çünkü devir çok kötü en yakın arkadaşına bile güven yok
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşıtlarının kocaman çocukları varken belki sen burukluk hissedersin ileride ama hiç çocuk düşünmüyorsan ve sevmiyorsan, senden anne olmayacağını düşünüyorsan, asla istemiyorsan bence pişman olmazsın.
60 Yorumla
+1 yılbenim 48 yaşında bir kadın akrabam var kendisi anlattı 20 li yaşlardaki halimlen şimdiki halim çok farklı , düşüncelerim hislerim pişmanım demişti. gençliğimdeki çevremde kimse kalmadı torun sahibi bile oldular. yaşıtlarımdan vefat haberleri alıyorum. bu yaşlarda arkadaşlıklar olmuyor. yanlızken ne yemek zevkli ne tv seyretmek nede alışverişe gitmek, çevremde çiftlere bakıyorum imreniyorum. evde yanlızlık beni bunaltıyor, uyuyamıyorum ağlıyorum demişti
00 YorumlaŞöyle bir sey var zamanla senin yaş aralığında ki tüm arkadaşların evlendiği zaman sosyalleşecek arkadaş bulamayacaksın onlar artık vaktini zamanını ailesine, çocuklarına ayıracak ve sen tek bir çınar gibi ortada ne yapacağını düşünerek geçireceksin onlara bakıp gıpta edeceksin bana sorarsan geç evlen ben 39 yaşında evlendim benzer durumlar çok yaşadım sana da tavsiyem yasayabildigin kadar yaşa yapabildiğin kadar geç evlen yani benim cevabım evet pişman olursun evlen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyip pişman olmak, evlenip pişman olmaktan iyidir. Hem, pişman olacağını da sanmıyorum. 40'lı yaşlarına el değmemiş bir bakire olarak girmeyeceksen, hayatını yaşa derim. B*k mu var sanki evlilikte? Resmen esaret, üstelik gönüllü esaret. Gez, dolaş, eğlen, seviş. Dünyaya bir kez geliyorsun. Hayat senin. Başkasına göre yaşama.
00 Yorumla Kim ne derse desin ben kendi deneyimimden yola çıkarak diyorum ki evlenenlerin zaten bir çoğu pişman kendini kaldıranlar da var işte... yanı öyle de böylede psiman olursun bekarlık en iyisi kendin kazan kendin ye kimse sana karışmasın bu daha iyi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Pişmanlık, düşündüklerinden vazgeçme ihtimalin varken; gelecekte değişmesiyle ortaya çıkar. Bazı düşünceler hep kalır, ömür boyu ya evrimleşmeyi ya gerçekleşmeyi bekler. Yalnızlık sana göreyse evlenme, yalnızlık sana göre değilse evlen. Evliliğin getirdiği iyi şeylerde var kötü şeylerde var. Evlilik geleceği zaman sana göz kırpar o vakit düşüncelerini iyi tart.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip evlenmemek tamamen sizin kararınızdır ve bu kararın doğru veya yanlış bir yanı yoktur. Kendi mutluluğunuzu ve huzurunuzu öncelikli tutmanız önemlidir. Kendinize güvenin ve kendi kararlarınızı verin. Kendi hayatınızın kontrolünü elinize alın ve kendi hikayenizi yazın.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek icin evlenilmez. Sevdigin biri varsa ve onunla bir aile kurmak istiyorsan evlenirsin. Öylesine evlenirsen pisman olursun tabi, sevdiginle evlenirsen niye olasın.
52 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlenip boşananlar da var.
- +1 yıl
Sevmeyerek evlenmekten iyidir. Hayatta her sey mutlu sonla bitmez zaten. Bile bile lades demek ayrı tabi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın ilerledikçe daha da yalnızlaşırsın. Bir gün arkadaşların ve takıldığın herkes evlenecek, ve inan bana evli arkadaşların buluşmaya hiç vakti olmuyor. Yalnız kalacaksın, her insan gibi sen de sıcak bir aile sevgisini isteyeceksin. Ama yaşın geçtiği için belki de kimseyi bulamayacaksın. Illa erken evlen demiyorum, sadece 35li yaşlardan sonra zorlaşıyor birini bulmak. Bunu bilerek al kararlarını.
10 YorumlaKızım daha kaç yaşındasın Allah aşkına. Bu kızlarda zaten 20'lerin başında bir evlenmeme savunuculuğu baş gösteriyor daha sonra hormonlar galip gelip evleniyor. Sen de %90 ihtimalle evlenirsin, kasma.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği ne olarak gördüğün neden istediğine göre değişir bence. Bir gün yaşlanınca yalnız kalmak istemiyorsan evlenebilirsin. Gizli olduğun için yaşın 18-24 gözüküyor bu yaşlar zaten daha çok genç, karşına birisi çıkabilir sonradan.
22 Yorumla- +1 yıl
"Yaşlanınca yanımda biri olsun", evlenmek için mantıklı bir gerekçe değildir.
- +1 yıl
İnsanın yanında onu seven ona değer veren birlikte güzel bir hayat yaşayacağı birini istemesi kadar mantıklı bir şey yok
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka olursun insan yerlerde bir arkadaş istiyor çünkü ama sırf işte bunu yapacağım diye de yanlış ya da seni yıpratacak birisiyle de olmak doğru değil
20 Yorumla
+1 yılKadını, çocuk ve yuva tamamlar. Yaşın belli bir noktaya geldiğinde hala bekarsan sen yarım bir insansın. Statü, kariyer yönünden ne kadar gelişmiş olsan da yarım bir insansın. Feministlere kulak vermemeni tavsiye ederim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. İleride pişman olup olmama konusunu çok düşünmen fayda etmez. Evlenince de pişman olabilirsin, mutlu da olabilirsin. Bence bekar olmanın da evli olmanın da güzel yanları var. O an hangi durumdaysan o anın güzelliklerini kaçırma.
00 YorumlaTercuh meselesi. Artılarını eksilerini iyi düşün. Gençken her şey harika. Yaşlanınca ya da yaş aldıkça gerçekler acıtmaya başlayacak. Yaşını alınca yüzüne kimse bakmaz. Hastalanırsın cevrende kimseyi bulamazsın. Bunun gibi şeyler işte.
00 Yorumla
+1 yılValla cinsel hayatın zaten varsa sen bilirsin yoksa ömür boyu o hissi tatmadan edemezsin heralde. Hem hemen hayatın kötü olacak diye bir şey yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşanamasa icimde uhte mi kalir diyosun. Suande evli ciftlerin cinsellik ne kdr hayatınin parcasi ki
- +1 yıl
ne hismiş bee
- +1 yıl
Bence öyle, yüzde 50sini kapsıyor diyelim
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın benim de evlenesim gelmiyor koca ayrı dert kaynana ayrı dert başa bela
32 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik kriz de keza
- +1 yıl
Ekonomik kriz de var tabi ama insanlar yozlaşmış kim kime gücü yeterse es değil hizmetçi arıyor çoğu. Kaynana da yapmadığını kalmıyor
+1 yılBence pişman olursun. Hayatın boyunca annenle babanla yaşayacak değilsin. ya da yalnız yaşıyorsan ne zamanq kadar yalnız kalacaksın. Hayatın boyunca elbet birinin varlığına ihtiyaç duyacaksın. Eşin senin annen, baban, kardeşin, herşeyin olur. Bir derdin olursa onunla paylaşırsın.
10 YorumlaEvlen ama çok severek değil. Mantık evliliği yapabilirsin. Düzgün biriyle. Çocuk sahibi olursun. Bence olmalısın da yaşlılığında yanında birileri olmalı elbet
10 Yorumla
+1 yılEvlenecegin kisiyi iyi taniman gerek yani cinsel iliski icin evlenilmez erkek ve kadin için geçerli
123 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ne icin evlenir ki baska
- +1 yıl
Aile kurmak icin iste diyorum ya o iş için evlenenler var erkekte kizda ayni artik senin icin demiyorum ama genelde oyle
Soran+1 yılIş derken
- +1 yıl
Yani cinsellik iste sadece onun icin evlenilmezki ama evlenen var aile evlenmek aile kurmaktir
Soran+1 yılBu devirde seks kolayca yasanabiliyor artik
- +1 yıl
Yani evet ama yinede ilk başta aklına cinsellik geliyor ve o gecenin tadi ve hayalini kurarak evlenmeye giden cok insan var sonra zamanla o heyecan bitip yerini hüsran alıyor bosanmalarda bu yuzden artti çünkü niyet farkli
Soran+1 yılEvlenince de o işi yapamıyorsun
- +1 yıl
Nasil yani ne anlamda
Soran+1 yılSeks yapamiyorsun gecim derdiydi cocuktu
- +1 yıl
Hee evet aynen yorgunluktu kadin hastaligiydi felan filan derken ayda kac olur malum iste 😃
Soran+1 yılBide kadinlar çalısiyorlar ve calisinca da artik yoruluyorlar ve istek de kalmiyor
- +1 yıl
Aynen öyle bu sebeple zaten ikisi arasinda cinsellikden ziyade saygi sevgi gerekli bence bu daha cok onemli zaman geldimi cinsellikte anlik olarak gelişir
- +1 yıl
cinsel ilişki için evlenilmez derler ama kadın evlenmeden de yaşamasın derler :D
- +1 yıl
@justlookin5 yasamasin tabiki ne anlami kaldi o zaman😃
- +1 yıl
e evlilik o cinselliği yaşayabilmek için olmuş oluyor o zaman? cinselliği özgür yaşamak için evleniyor kadınlar
- +1 yıl
@justlookin5 orası öyle de iste
- +1 yıl
ayrıca evlenip cinsellik yaşayanlar kadınlar da hayallerindeki gibi bi cinsellik bulamıyorlar evlilikte
- +1 yıl
@justlookin5 Hayallerindeki cinselligi bulacak diye nikahsız adamlarla deneme mi yapsın yanı?
- +1 yıl
@bitirim_05 yo yapmasın ben de cinsellik kadınlar için hep tabu olarak kalacak diye düşünüyorum
- +1 yıl
@justlookin5 İnsanlar bekarken kendi kendine tatmin yıllarına başvuruyor. Dinimiz bunu haram kılmıştır ve bunu devam ettirdiği sürece evlendikten sonra artık o isteği yok olacak ve kendi kendine yapmayı alışkanlık haline getirecek. Bu da mutsuz bir evliliğe sebep oluyor. İnsan kendi nefsine hakim olmayı bilmeli böyle tehlikeli yollara başvurduğu sürece evlilikler hayal kırıklığı olacaktır
- +1 yıl
@bitirim_05 kesinlikle sana katiliyorum cok doğru tespit
- +1 yıl
@bitirim_05 erkekler yapinca sorun olmuıyor evlilikte kadin yapinca sorun oluyo
- +1 yıl
@justlookin5 Şimdi bunu alışkanlık haline getirirse her iki cins kendi kendine istediği fanteziyi kurarak da yaptığı için evlenince beklediği fanteziyi bulamayınca hayal kırıklığı yaşıyorlar. Oysa evlendikten sonra beraber öğrenmeleri gerekir. Psikolojik sıkıntı olursa zaten uzman danışmanlar var gidebilirler . Çok yanlış şeylere yöneliyor insanlar
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Olabilirsin sonuçta yalnızlık Allaha mahsustur.
Ön yargılı olmamak gerek, bende evlenmem diyordum ama evlendim bir oğlum var.03 Yorumla
Soran+1 yılSizi ne ikna etti evliliğe?
Soran+1 yılCok mu iyi bir insan
Evlenmeden pişman olup olamayacağını bilemezsin bence, evlenince hayatın değişir. pişman ettirmezsen pişmanlık yaşamazsın, yani anlayış, saygı ve de neticesi aşk olur. Onun için evlenmeye değer. Aldatmaya gelince de, onu yapan en büyük pişmanlığı yaşat ve sen yeni bir ilişkide kendini bulup devam edersin. Onun için evlenmek bekarlıktan daha iyidir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 721 cevap paylaştı. Elbet biri çıkar karşına yeter ki KASMA. Olmaması için çabalama. Olmayacak diye de düşünme. Akışına bırakmak gerekiyor. Haklısın çok bozuldu ortalık. Ama inan düzgün insanlar var hala.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılGüven meselesi herkesi çok düşündürüyor evet haklısınız sırf bu bile geçerli sebep olabiliyor... Evlenmek güzel bir şey tâbi ki mutlaka az da olsa pişmanlığını hissettirebilir ileride...
00 Yorumla Bizim komşu var 80 yaşında hiç evlenmemiş bana diyor ki şu zamana kadar pişman değilim ama şimdi pişman oldum😂😂 demekki 80e kadar sorun yok kızlar
00 YorumlaEvlenmek için, yaş, zaman, kişi bekleme. Evlenmeye değer bir kişi karşına çıkmadan evlenir isem pişman olursun. Aşık olduğun ve en önemlisi sana aşık olan birini bekle. her şey zamanında güzeldir
00 Yorumla
+1 yılAllah hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerçekten iyi olduğuna ek olduğunda pişman olmazsın tabi ki önemli olan seçimi iyi yapmak ve evlilik sana kalmış bir şey istersen evlen istemezsen evlenme
00 Yorumla
+1 yılEvet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet
Anladın mı 😁04 Yorumla- +1 yıl
Sakın ol ya
- +1 yıl
Olur işte yalan yok 🤷
Dayım var evlenmemiş bin pişman - +1 yıl
Dayın bütün insanlık mı
- +1 yıl
Peygamber efendimiz
"Evlenmeyen bizden değildir diyor"
Yetmez mi?
Bence evlenmemek ile ilgili pişmanlık ileriki yaşlarda 60'larda çevrendeki insanların aileleri ile mesgul oldukca senin etrafındaki yanlızlik yük olmaya başlıyor özel gunlerde bayramlarda insan bir ses nefes duyak istiyor çevresinde ayrıca birkaç ileri yaştan bekar gaztecei ve sanatçıda bunları söylemişti yiilar geçtikçe evlenmedigime ve bir aile kurmadigima çok pişmanım diye...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye de evlenmek hem maddi hem manevi hiç kolay değil. Evlenmeyi öyle bir kalıplaştırmışlar ve zorlaştırmışlar ki... bir de döğru insanı bulmak var. Zor iş...
00 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin içini ne yaşadığını yasiyacagini bilmez evlilik apayrı bir olay düşünce bence ve hayırlısı istenmeli hayırlısı ise olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılApayrı derken kastiniz nedir
- +1 yıl
Bir insanla ölene kadar yaşamak
Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Yakın dönemde değil, ancak ileriki yaşlarda olabilirsiniz. Hayatı evlenmek amacı ile de yaşamayın ama evliliğe ön yargılı da olmayın derim.
10 YorumlaYani ne yapacaksın fb veya sevgili olarak mı takılacaksın? Yoksa aseksuel bakire olarak yaşamak veya elinle işini görmekle mi yetineceksin?
12 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik için evlen diyorsun yani kıza
- +1 yıl
@tasbebekhatun hayır cinsellik ne olacak korkularindan dolayı hep yalnız mı kalacaksın diyorum
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Evleneceğin kişiyi detaylı analiz etmen lazım. Evlenmemek saçma bence yalnızlık insana göre değil
11 Yorumla- +1 yıl
evlenmeyenler yalnız mı oluyor :D
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılEğer seni seven ve saygı duyan biri varsa evlen evlenmekten korkma ama evlendiğin insana bağlı
15 Yorumla- +1 yıl
Neden evli olup ta mutlu olanda her şey iki taraflı
Soran+1 yılErkekle evlenin o halde.
- +1 yıl
Çok haklısın 👍👍👍
- +1 yıl
İyi hoşlan sen evlenme
- +1 yıl
Banane abi istediğinle evlen
+1 yılPişmanlık değilde bi burukluk olabilir evlenen arkadaşını görünce çocuklar vs
14 Yorumla
Soran+1 yılOnlarla da görüsmüyorum artik
- +1 yıl
Başka şehirde yaşarsan olur. Doğup büyüdün yerde olmaz gibi
Soran+1 yılTaşındım zaten de depremden kaçmak icin yine tasinacağiz
- +1 yıl
Anladım zor bir şey Allah yardımcınız olsun
+1 yılBelki çocuk sahibi olmadığın için pişman olursun
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında onun icin de ayılip bayılmıyorum
- +1 yıl
E o zaman sorun yok bak keyfine
Soran+1 yılEkonomik sartlar olsun boyle bir dünyaya cocuk getirmek istemezdim
+1 yılEvlenmek için evleneceğine hiç evlenme daha iyi. Mutsuz olursun çünkü.
20 Yorumla
+1 yılDüzgün biriysen ve düzgün birini bulursan neden pişman olasin
20 Yorumla
+1 yılPişman olmazsın. Evlenip pişman olan daha çoktur. Kendi kendine yeten biri isen bir tek aşk kalıyor oda bulunur.
00 Yorumla
+1 yılKalbinizi Niyetinizi Temiz Tutun Allah'a Tevekkül Edin Dua Edin Allah'a Güvenin Pişman Olmazsınız
00 Yorumla
+1 yılAnne olmak istiyorsan belki ama diğer türlü hayır. pişman olmazsın çünkü erkekler b. eyinsizdir ve nankördür %99.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çoluk çocuk olmazsa başka bir şeyi yok zaten %20 %30 max gerçekten mutlu olan evlilik oranı gerisi çöp evlilik
00 Yorumla
+1 yılEvlensen de evlenmesen de pişman olacaksın. İnsanoğlu her zaman yaşamadıkları için pişman olur. Evlenen pişman, evlenmeyen pişman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok pişman olursun. Sen gene de evlenme jigolo bir arkadaşım var adam malafat suyunu gr la satıcak az kaldı. Hepsi senin gibi tipler müşterilerinin. Evde kalmak istemiş bile isteye. Sonra jigoloya çağırıyorlar 😀😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl28-30 yaşlarına gelmeyi bekle güzelim o zaman arana yakıla malafat suyunu arıyıcaksın ama o zaman da karşına ciddiyeti olan kimse çıkmıyıcak çünkü 30+ yaşında ki işi gücü yerinde bir erkek 20-26 yaşlarını arar.
Evlilik, hayattaki en önemli kararlardan biridir ve bu kararı vermeden önce iyice düşünmek gerekir.
00 YorumlaEvlenmek için önünüzde bir engel yoksa ve gövendiğiniz, hayatınızı paylaşabilceğiniz bir eş adayı varsa düşünün derim.
00 Yorumla
+1 yılYaşamının bir yerinden sonra tek kalma korkusu basabilir ya da tek ölmek yardım edecek kimsenin olmaması
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsın. Zaten kadınların her yaşta her durumda talibi oluyor icabında çok geç yine evlenirsin.
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlük budalası bir zihniyet yapısına sahipsen hiç evlenme evvela bunu söyleyeyim Sonra da yaşın ve eğitimin nedir diye sorayım
00 Yorumla
+1 yılaldatıl nolcak niye kıskanıyon , altıüstü bir kadınla birlikte olucaz, kıskanacak ne var, eşine destek olman gerekir başkasıyla yatınca
00 YorumlaBu duruma öyle bakma, belkide el üstünde tutulacaksın. Ayrıca aldatacak adam baştan belli eder kendini.
026 Yorumla- +1 yıl
@mhgkshn dışarıda gezerken gözü oraya buraya bakıyorsa, arabayla gezerken bir anda gereksiz yerde kornaya basıyorsa, telefonu çok gizli saklıysa göstermiyor ise ki telefonunda sevdiği insandan ne saklayabilir insan.! Normal sosyal hayatta diğer kadınlara karşı hareketleri abartılı ise, instagram vb uygulamalarda gezdiği yerlerden, vb birçok durum ile anlaşılır. Aldatmak sadece gidip birlikte olmak değildir sadeceö
- +1 yıl
@mhgkshn herkes severken sadık olurum der ama bunu diyenlerin 5 yıldan uzun ilişkisi olmamıştır zaten evlilikte aldatmalar 7-10 yıldan sonra başlar
- +1 yıl
@mhgkshn offf biriyle ayrıl barış yapmadan 7 yıl ilişki yaşa bak bakalım başkasına gözün kayıyor muı kaymıyor mu sen söyle bize :D
- +1 yıl
@mhgkshn kardeşim evliler ayrılıp barışıyor mu? aldatmak anlaşmamakla ilgisi ne anlamadım aldatma dediğin başka kadın tarafında tahrik edilmek karşına bi fırsat çıkması ve bunu kullanmakla alakalı :D 7 yıl biriyle aynı evde yaşa 10 yıl falan bak bakalım aklına başka kadınlar gelecek mi sen bize söyle
- +1 yıl
Yok belli etmez, evli birçok kişi sosyal medyadan sevgili arıyor, eşinden gizli mesaj yazıyor kızlara, ben şahidim
- +1 yıl
@nesoracaktın78 belli eder akıllı insan her zaman yakalar. Burada uayanamamalarının sebebi eşlerinden beklemiyor olmaları. Herkes iz bırakır. Bilmek için evdeki Wi-Fiye bakmak bile yeterli. Kimse tam profesyonel değildir. Bazıları görmezden gelir bazıları beklemez ama isteyen yakalar. Çok çok az insan yakalanmadan götürür.
- +1 yıl
@mhgkshn arayüzden herkesin nereye girdiğini görebilirsiniz ya da bu kadar ayrıntıya girmez bir program kurarsınız gizli takip eden yine öğrenirsiniz. Hatta Wi-Fi ye kimlerin bağlandığını ne zamanlar aktif olduğunu. Her şeyi öğrenmek mümkün yav siz gençsiniz böyle şeyleri daha iyi bilmelisiniz pc açıldığı anda girilen çıkılan her şey öğrenilebilir. Kaydedilebilir. Silinen bile geri getirilebilir. Burada asıl mesele güven. Şüphe duyduğunuz insanlardan uzak durun
- +1 yıl
Hatta skyp diye bir şey açmış mutlaka o eşinden gizli, instegramına baksan bir şey yok ama orada konuşuyor, iltifat ederek yakalıyor avını, güzel iltifatlara tav olan boşlukta olan kızları etkiliyor.
- +1 yıl
@nesoracaktın78 çok kötü bir şey yaptığı
- +1 yıl
Genelleme yapmak istemiyorum, evli olupta sevgilisi olmayanlara haksızlık olmasın tabi.
- +1 yıl
@nesoracaktın78 evliler sevgili yapmiyo ki sadec "görüşüyorlar" :D
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. bazen evlenmemek bazen de evlenmek pişmanlıktır.
bu sizle değil karşıdaki insanla alakalıdır04 Yorumla
Soran+1 yılSiz evli misiniz
Soran+1 yılHayırlısi olsun hakkınızda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilirsin ama evlenip üstüne çocukta yapıp pişman olmaktansa evlenmeyip pişman olmayı tercih ederim. Evlendiğinde de pişman olabilirsin, garantisi yok sonuçta.
10 Yorumla- Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem