- Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki olursunuz belki de olmazsınız bilemeyiz. Evlenmek kişisel bir tercih meselesidir ve herkesin hayatı farklıdır. Evlilik, ciddi bir taahhüt ve yaşamın önemli bir değişikliğidir, bu nedenle evlenme kararı verirken dikkatli ve özenli olmak önemlidir. İleride pişman olup olmamanız, kişisel değerlerinize, hedeflerinize ve yaşam tarzınıza bağlı olacaktır. Evlilik, bazı kişiler için önemli bir hedeftir, ancak herkes için aynı olmamıştır. Kendi hayat hedeflerinizi ve değerlerinizi anlamak, evlenmeye karar verirken önemlidir. İlişkinizin ne durumda olduğu önemlidir. Bir ilişki içindeyseniz, bu ilişkiyi evliliğe dönüştürmek sizin için doğru bir adım olabilir. Ancak evlilik düşünceniz yoksa, bu konuyu partnerinizle açıkça tartışmak önemlidir. Evlilik, bir dereceye kadar bağlılık ve sorumluluk getirir. Bu, kişisel özgürlüğünüzü sınırlayabilir. Bu sınırlamayı kabul edebilirseniz, evlilik size uygun olabilir. Eğer çocuk sahibi olma düşünceniz varsa, evlilik genellikle bu süreci kolaylaştırır. Ancak çocuk sahibi olma niyetiniz yoksa, evliliğin bu açıdan size sağlayacağı avantajları değerlendirmelisiniz. Evlilik, ekonomik bir yük getirebilir. İki kişi arasında gelir ve giderlerin paylaşılması gerekebilir. Maddi durumunuz ve finansal planlamalarınızı gözden geçirmek önemlidir. Evlilik, ekonomik bir yük getirebilir. İki kişi arasında gelir ve giderlerin paylaşılması gerekebilir. Maddi durumunuz ve finansal planlamalarınızı gözden geçirmek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok büyük pişman olursun, çünkü her zaman genç olmayacaksın veya çekici. Bir zaman sonra, kendini eşya gibi hissedersin. Herkes gelip geçer bir gün. Bu anne-baba-kardeş-arkadaş olacak. İyi veya kötü evlen diyeceğim, sevmediğin bir insanla asla evlenme çünkü bu sefer değersiz ve hiç gibi oluyorsun çünkü aitlik hissetmiyorsun. Sevdiğin insan olursa, iyi veya kötü gün geçiyor. Yeri gelir, kavga bile ederken olsun hiç değilse kalbinde yerim var ki, tartışıyorum diyebilirsin. Son şey para, kadın veya adamda para olmayabilir önemli kazanma azmi olması. Bu azim yoksa uzak dur, sefil bir yaşam sürersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşını geçmiş bir kadına bir erkeğin düğün yapmasına maddi ve duygusal yatırım yapmasına ya da gereksiz değer vermesine gerek yok. 20 li yaşlarda evlenmiş gelecek odaklı kadınlar dışında yatırım yapmaya boşuna zaman ve emek harcamaya gerek yok. Eğer değer görmek istiyorsa kadın 20 li yaşlarda evlenir. Orp muamelesini kendine layık görüyorsa 30 lu yaşlarını beklemeli.
20 lik askerler zaten çalışmakta piyasada. 30 luk moruğa para bayıcağına gitsin paralı askere. Hem taze et hem de çok daha eylenceli ve ekonomik olur. haftada 1 kez yeterli ztn. Zorlamaya da gerek yok bedeni.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler evet pişman olursun 45-50 yaşından sonra demiş de arkadaşlar evlense 45-50 yaşından sonra eşinin ona iyi davranacağı ya da ayrılmayacağı garanti mi ki? şu an bile sosyal medya sayesinde insanlar seçenek bolluğundan çıldırmış durumdalar. şuanki 45-50 yaşında kadınların belki çoğu evli ve evli olmayan da diğerlerine özeniyor evet, ama şu an 20li yaşlarındaki insanlar 40-50ye gelince belki de bekar sayısı çok daha fazla olacak ve bekarlar kendini yalnız da hissetmicek eskisi kadar. boşanma oranları da belki artacak zaten internet ve sosyal medyadan beri aldatmalar da tavan yapmadı mı? pişman olmiyim diye evlenip 45 yaşında 50 yaşında aldatılmak ya da terk edilmek daha iyi bi seçenek mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında sorun o değil de yaşlandığında birisinin onunla ilgilenmesi gerekecek. O yaşa gelince şimdi ki gibi hoplayıp zıplayamayacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
- Aile & Toplum konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşına merdiven dayamış hiç evlenmemiş bekar biri olarak bile baktığımda geç kaldığım için pişmanlık hissediyorum zaman zaman. Ama bazı şeylerde nasip. Evleneceğim demekle evlenilmediği gibi evlenmeyeceğim demekle de bekar kalınmıyor. Bu iş talep ve nasip meselesi gibi.
Kadınların daha çok talibi olduğu için onlar seçimini daha geniş bir havuzdan yaparken erkeklerin durumu daha zor. Evlilik kale gibi dışardakiler içeri girmek isterken içerdekiler dışarı çıkmak istiyor. Fıtratımız böyle.
Rabbim herkese mutlu huzurlu ve keyifli yuvalar kuracağı kişiler nasip etsin.
720 Yorumla- +1 yıl
@TOKAREV özelde mi sohbet etseniz acaba?
+1 yılValla aşkım sana şöyle söyleyeyim bunu kendi hayat tecrübemden ve başka hayatlardan gördüğüm kadarıyla söylüyorum eğer doğru eş seçimi yaparsan dünyan cennet olur eğerki yanlış kişiye çatarsan sana bu dünyayı cehennem eder. Ve çocukta yaparsan ömür boyu kurtulamıyosun kendine sadece eş değil çocuğuna anne baba seçiyosun çok önemli bi karar ya doğru kişiyle evlen ya da hiç bulaşma
42 Yorumla- +1 yıl
Annem babam ayrı ordan biliyorum
+1 yılEvlenenlerin çoğunun da evlilikleri yolunda gitmediği için pişmanlar. İleride yalnız kalacaksın ki elbet bir gün herkes yalnız kalacak o zaman mutlu aile tablosu gördüğünde pişman olacaksın ama doğru birini bulduğuna emin olduğunda evlenmelisin yalnız hayat geçmez çünkü birine ihtiyaç duyuyor insan.
10 Yorumla
+1 yılYani pişman olmasan da pişman ederler. Ben erken evlendim bosandim evlendigime pişman mıyım dersen evet çok pişmanım. Ama Bi arkadaşım var evlenmedi yaşı da var baya artık evlenmem diyor. O da zamanında evlenmedigine pişman çünkü çevrede sürekli neden hiç evlenmedin falan diye soruyorlar. Yani çevrenin ne dediğini takmayan biriysen olmazsın pişman. Ama iyi evlilik yapmazsan da pişman olursun benim gibi
00 Yorumla
+1 yılBunu çok uzun dönemli bir yatırım olarak görme. Çünkü malum evlilikler artık çok uzun süreli olamıyor. Hayatı akışına bırak. Doğru kişiyi bulursan da her mutlu geçirdiğin anın tadını çıkarmaya bak. Ancak çok uzun süreli olmasa da her zaman önüne başka biri yine çıkacaktır. Önemli olan bir gün hayat artık hayat seni yormaya başladığında sana destek olacak, seni o halinle de sevecek birinin yanında olması.
00 Yorumlapişmanlık yaşanmamışlıklardan dolayıdır.
Bu yüzden eğer evlenme isteğin var ama bir şekilde evlenmediysen %100 pişman olursun
eğer çocuk isteğin var ama bir şekilde evlenmediysen %100 pişman olursun
eğer ne çocuk ne de evlenme isteğin yoksa pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye pişman olabileceğinizi düşünüyorsunuz ki. Herkes evlenmek zorunda diye bir kaide de yok ister evlenin ister evlenmeyin ister 50 yaşında ilk date e çıkın 70 yaşında evlenin sizin için doğru olan neyse onu yapın çünkü hayat Kendimzii yaşla veya diğer bir sürü şeyle kısıtlamak için yeteri kadar uzun değil.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerinizi hoş şeyler güzel şeyler fakat herkes bunları yaşamak istemez. Herkesin hayat planı farklıdır. Kaldi ki 50 li yaşları göreceğim ne malum neden kesin ve belirli olmayan bir şey için hayat planımı o yönde ilerleteyim. Risk almak güzel şey ama her konuda değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince pişman olursunuz diyen kızlar buluyonuz serseri alkol kumar vb. kötü geçmişi olan onu değiştiririm değişti veya pişman sanıp evleniyorsunuz sonra pişman oluyonuz ilerde mutlu çiftleri görünce pişmanlığınız olabilir ama yaşınız ilerlediği için karşınıza çıkan adamda düzgün çıkmıcak düzgün olan adamlar evlenmiş olacak veya denk gelmicek çünkü bu devir çok kötü tabi bu söylediklerimin hepsi bir varsayım
00 YorumlaBunu bende düşünmedim değil aslında ama korkuyorum biraz galiba ailem ve toplumun baskısından dolayı. Her ne kadar takmicam kimseyi kendi hayatımı yaşamaya odaklanıcam desemde, içten içe bir korku endişe var gibi...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında olup 36-45 yaş aralığı belirterek yaptığın trollemeye girer. Millet de 50 sine gelmiş evlenememiş sanıp yazıyor. Eşek şakasına girer bu tavrın ve karmana etki eder. Bu kafayla evlenme daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle pişman olmazsın kendinle barışık bir insansan
Kendini Yanlız hissedebilirsin fakat bu evlilikteki sorunlardan daha basit
Evlilik zor iş
Kendini öyle kodlamaktan vazgeçmelisin00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKaçırdığınız şeylere göre değişir.
Ne kadar farkında olmanız da cabası.
Tabi ki tercih ve karar.
Kim bilir yarının dünden daha güzel olacağını ya da tam tersi.
Bilinmezler içinde karar vermek gerekiyor maalesef.10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Olursun, en iyi ihtimal her şey mükemmel olsa, arkadaşların evli olacak, hepsi bekar olduğun için seninle arasına mesafe koyacak, bunu erkekler bile yapıyor kadınları sen düşün.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi çoğu insan diyoya evlenmem veseyra ilerde sap gibi kalırsın inan çevrende saygın bile kalmaz derler bu evlenmemiş insanların boş ver ne hayat yaşayacan evlenemden
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bazen evlilik saygıyı getiriyor evli olmayınca yersiz yurtsuz görüyorlar ve batıyorsun insanlara.
+1 yılEvlensen de evlenmesende birşeylerden feragat etmiş olacaksin, bunun kararı kişiye göre değişir, kararı kişi kendi vermeli. Bende bu konuda araftayım, değmeyecek sanırım diyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yapmadığın icin (eğer yapmıyorsan) pişman olursun evet ve cocuk yapmadığına. Ne cektiysem aşk acısindan çektim o sebeple kimse ile işim olmaz bu saatten sonra. Sana sa evlen diyemem😉Evlenmek erkeklerin kadınları cepte görmesine sebep oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Seks hayatı düzenli olan erkek''te kadında evlenmez
+1 yılBende mantıklı bir ilişki istiyorum, isterse yaşım 40-50 olsun hiç farketmiyor. Hayır, pişman olmazsın ve doğru yoldasın
10 Yorumlaniye pişman olasın o senin tercihin. kendi kararın. evlilikte sanki riyo karnavalımı. evlenip te pişman olan çok. ayrılan ayrılmayan dolusuyla
10 Yorumla
+1 yılPişman olduğunda tarla kurumuş olur ki zaten kurumasada pişman olursun tabi evlenecek bir insan evladı bulabilirsen biz bulamıyoruz
10 YorumlaOlmazsın. Yalnızlık da çekmezsin bir arkadaşınla ortak bir evde kalın. İlla evlenmen mi lazım yani?
Kanka sevgiliden daha eğlenceli10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence pişman olmazsın çünkü evlenen insanlar daha pisman.
20 Yorumla
+1 yılTabii eğer çocukseven biri değilseniz asla pişman olmazsın
Başkasının çocuklarını ve torunlarını görünce için gitmesin üzülme00 Yorumla
+1 yılYani evlenmek için evlenme. Acele etme yani.
Doğru kişiyi bulduğun zaman evlen.
Aksi takdirde evlendikten sonra pişman olursun.00 Yorumla
+1 yılSenin evlilik ile beklentin kasisinda karar verdiğin kisi ise pişman olmazsın, ama rüyalar alemninde isen pişman olursun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Olmazsın TC erkeğinden ne bekliyorsun ki herkes ayrı dert yolun sonunda aldatilacaksin ha fark edersin/etmezsin orası ayrı
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılŞansına kaderine bağlı bir durum kimi evlendiğine pişman olur kimi evlenmediği için mutlu olduğunu söyler her yerde
00 Yorumla Daha çok hislerini kaybetmek asıl pişmanlıktır bana göre. Duygularını hissettiklerini boşa harcama derim. Olan sana olur.
00 Yorumla
+1 yılKadının ideal evlilik yaşı 23-25 arası ona göre karar ver daha sonra evlenmen zorlaşır bana kalırsa da pişman olursun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenseniz de olabilirsiniz.. evlenmek için evlenmeyin bence içinize sinen biriyle doğru hissettiren biriyle…
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe bağlı. Mutlu evlilik de var ne de olsa. Bi akrabam da evlenmedi şu an 39 falandır mutlu çift görünce pişman oluyor
00 YorumlaHâlâ fırsatınız varken nasibinizi aramanızı tavsiye ederim. Bir süre sonra yalnızlık hissi ile başbaşa kalmak zorunda olabilirsiniz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlen veya evlenme.. bunlar pişman eder... sevmemek.. birine ait olmama duygusunu yaşa muhakak.. su akar yolunu bulur..
00 Yorumla Yanlış kişiyle evlenirsen evlendigin için pişman olursun. Doğru kişiyle evlenmezsen evlenmedigin icin pişman olursun.
00 YorumlaNerden bilelim senin neler hissedeceğini. Herkes farklı sonuçta
01 Yorumla
+1 yılOlabilirsin. Zinaya bulaşma evlen ama iyi karar ver
020 Yorumla- +1 yıl
Doğru buluşalım o zaman bende sıkıldım hergun aynı yemeği yemekten , ne dersin? Birazda senin tadına bakayım. 🔥❤️🌹💃👙
- +1 yıl
Yok kız ne evlidi değilim
- +1 yıl
Yeni sevgilim sen ol
- +1 yıl
Yokk evlensin canım mutlu olsun belki bende evlenirim
- +1 yıl
Görevden geldim uyuyorum
- +1 yıl
Bienluz iyi geceler by.
- +1 yıl
Tamam lan içimden geldi sen bilirsin by
- +1 yıl
Götun kalkmasın hemen , indiririm bak 😃😃😎
- +1 yıl
Tüylü bamya hadi tipim değilsin git uyi
- +1 yıl
Ooo kim istemez ki çoğu erkek 30 undan sonr evleniyor görmüyor musun? hepside güzel zarif kizlar
- +1 yıl
Valla orasını bilemem. Hayatın tadını çıkaracaksın ne o hemen evlen her kızın ayrı güzelliği ayrı bi tadı isvesi cilvesi var
+1 yılOlmazsın evlenenlerde çok mutlu değil zaten kac yasindasin ki
00 YorumlaKendini yalnız his etmiyeceksen 50 yaşlarında pişman olmazsın bence
00 YorumlaYok. Niye pişman olacaksın. Düzenli bir hayatın olur...
00 YorumlaYeni bir aile kurmak istiyorsan olursun. Gerek mi var ya, başımız ağrır. Bekar kal ye iç gez eğlen.
00 YorumlaBen evlenip pişman oldum. Hiçbir şey garanti değil.
00 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişmekle beraber pişman olma ihtimalin yüksek
00 Yorumlaşu an kaç yaşındasin ben 29 ve hâlâ bekarım ve beynim bazen pişmanlık duyuyor
00 Yorumla
+1 yılBilmem deneyip bize de haber verir misin? :)
00 Yorumla
+1 yılBunu hayat belirler ama anlaşma durumu olan ailesi ailene uygun birisi olsun
00 Yorumla
+1 yılKullanabileceğiniz İta. atkar bir koca isterseniz ben buradayım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBilinmez bir denklem Aşk Mutluluk Sadakat Üçgeni üzerinden yaşanıyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsen olursun, evlenmezsen olursun, zira herşeyin bedeli vardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herşeyin zamanı var sanırım ama evlenenler de pişmanım diyor, evlenmeyenler de
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPismna değilim ama gençken de evlenmek isterdim aslinda
00 Yorumla kaç yaşındasın ki? çocuk yaşlanınca arar insan bu yüzden pişman olabilirsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi tercihlerinden pişman olma bence
00 Yorumla Zaten yasin ermiş artik abla neyin zamanindan bahsediyorsun :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenipte pişman olmaktansa evlenmeyip pişman olmak daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılKalan ömründe metres hayatı mı yaşayacaksınız onu merak ettim
00 Yorumla
+1 yılBir on yıl sonra kendimi nerde görüyorum sorusunda gizli bu
00 Yorumla
+1 yılEvlensen de olabilirsin kişiye göre değişir bu durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaş endişelenmek için çok erken.10 sene kafanı dinle daha.
10 Yorumla
+1 yılEvet olursun ama genelde evlenenler de pişman oluyor😅 neyse sen yine de bi kerecik evlen
03 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuştu😂
Aslında evlenme de ileri yaşlarda pişmanlık olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bir zorunluluk mu ki birini seversin onsuz yapamazsın evlilik anca ozman anlamlı olur
10 Yorumla- Devamını Gör (212)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat