Kağıt üzerinde evliyim ve pişmanım. Aklım karışık lütfen fikir verir misiniz?

6 yıl konuştuğum insan tarafından aldatildim. İlki ilk senelerde oldu, diğer ikisini ise aynı anda yakaladım. Ayrıldım ve bir yıl ayrı kaldık.
Bir yıl sonra bir şekilde pişman olduğunu anladım ve barıştım.
Aslında o kadar karışık ki bu barışmam da bir inat olarak oldu. Yüzük takıldı bunlar nikaha ısrar edince nikahtan oldu. Şimdi sadece kagit üstünde evliyim. Çünkü arkamdan konuştuğu şeyleri duydum zaten ailesiyle yaşamak istiyor.
Çok pişmanım bosanma davamız açıldı ama içimde çok garip bir his var. giderse uzulecegim gibi ama kalırsa güven sıfır.

Aldattığı zamanlar aklımdan gitmiyor. Bir daha yapar mı? En son işte bir konuşmasında bir adam buna elinde temiz hatun var mı dedi. Bu ne demek? Oda yok ya abi nerde dedi güldü bende duydum. Bunuda açıklar misiniz? Ne yapmalı şimdi ya? :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ha birde o ayrılmak istemiyor benide çok sevdiğini artık kimseyle işi olmadığını söylüyor.

Ama beni akrabasına yatıyoruz diye anlatmıs ben ise bakireyim. bu saçmalık değil mi :(
Güncellemeler
+1 yıl
burada yeniyim yazdiklariniza cevap yazamıyorum. Benim anlamadigim benden ne istiyor. Zaten istediği zaman birileriyle konusabiliyor. Aldattığı biri normal bir aile kiziydı bide kızın teyzesi tanistirmisti. niye dönüp bana geliyo ben öğrenince hepsini bırakıp gelmesi neden?
Kağıt üzerinde evliyim ve pişmanım. Aklım karışık lütfen fikir verir misiniz?