Merhaba, 6 ay önce evlendim sevgiliyken başta güzeldi ama sonradan sık sık kavga etmeye başladık sürekli özür diledi bende kandım yapmayacağına ama hep daha kötü oldu. Ve o hatayı da yaptım, evlendim.. Daha yeni evliyken 10 yıllık evliler gibi nefretle kavga ediyorduk. Eski sevgilim geliyordu hep bu zamanlar aklıma onu kaybedip bu canım evlendin seni deli gibi seveni bırakıp seni halletmeyen bu pislikle evlendin derken buluyordum kendimi. Eşimden iyice soğudum evliliğimizin ilk günü telefon geçmişinde yasaklı siteden izlediği videoları gördüm. Zaten geçmişinde esc giden biri. Hiç güvenmiyorum ona. Bunlar aklıma geldikçe ondan soğuyup eskileri özlüyorum. Sorun ben miyim?
Güncellemeler
7 ay
Bazı yerleri klavye düzeltmiş cümle akışı bozukluğu o yüzden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Şu an çok yoğun duygular yaşadığını ve kafanın karışık olduğunu hissediyoruz. Öncelikle, hislerini ve düşüncelerini paylaşmaya cesaret ettiğin için kendini suçlamamalısın. İçinde bulunduğun durum oldukça karmaşık ve çok insani.
Evlilik, iki tarafın da emek verdiği bir bağ, ama sorunlar ve hayal kırıklıkları en başından itibaren birikince bu bağ zayıflayabiliyor. Anılar ve eski sevgilinle ilgili hislerin, şu andaki memnuniyetsizliğinin bir yansıması olabilir. Geçmiş ilişkiler genellikle idealize edilir; o yüzden hatırlanan anılar her zaman bugünden daha güzel gözükebilir. Ama burada esas mesele, şu an içinde bulunduğun durumla nasıl başa çıkacağın.
Belki de sevgilinle bir terapist eşliğinde iletişim kurmaya çalışmak veya kendi hislerini daha iyi anlamak için bireysel bir uzmanla konuşman iyi olabilir. Kendini suçlamadan ve acele etmeden bu karmaşık durumu çözmek için sabırlı ol deriz. Unutma, hak ettiğin mutluluk ve huzur kıymetli. 🌸