Evliyim ama unutamıyorum?

Ben 2013 te bir kız sevdim kendim Ankara 'da o ise Rize'de idi. Her günüm özellikle akşam 10 dan gece 2 ya da 3 lere kadar onunla telefonda görüşerek geçiyordu nefesini bile ezberlemiştim adeta. Bir kaç kez görüşmek istedik ama her defasında bir sorunla karşılaştık, en son buluşmaya karar verdiğimizde yine bir sorun oldu ve Ankara 'ya gelemedi, bu olayı ailemde biliyordu ve bana hiç bir zaman gelmeyeceğini vs vs bir çok şey anlattılar dayılarım ve bir kaç akrabam baskı yaparak bana hata yaptırıp başka bir kızla evlenmeme sebep oldular. Şimdi evliyim 2 çocuğum var eşimi seviyormuyum? emin değilim. Eski kız arkadaşımla 8 yıl sonra tekrar telefondan konuştuk ve onu gerçekten bütün hücrelerimle sevdiğimi birkez daha anladım oda beni seviyor bu sebeple hiç evlenmemiş. Okadar bunalımda ve çıkmazdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum, eşimede kıyamıyorum onun ne suçu var ki? Diyorum. Ama eski kız arkadaşımıda çok ama çok seviyorum. Gel desem gelecek ama ben bunu eşimede yapamam. var mı aranızda benim gibi zor durumda kalan ya da şahit olan. Ne yaptınız? ne yaptılar?
Evliyim ama unutamıyorum?