Unutamadığım var, evliyim?

Lisede çok yakın erkek arkadaşım vardı x diyelim , onunla çok rahattım ama o beni seviyordu ben de arkadaşlığım bozulmaması için anlamamazlıktan geliyordum sonrasında lisemin 3. yılında başka bir şehre taşındık. Taşınır taşınmaz en yakın erkek arkadaşımın arkadaşı bana yazmıştı ve biz bu çocukla 2 yıl gibi bir sürede Uzak mesafede ayrıl barış sevgililiği yaşadık. Ayrıldığımız süreçlerde x ona şans vermemi istiyordu ve ben tamam diyordum ama exim yazdığı an ona yapamayacağımı söyledim çok üzüldü ama yine de çok ses çıkarmadı. Bu sefer yine ayrıldık ve arkadaşım yine şans istedi şans verdim konuşuyorduk ama ben exim yazınca yine yapamadığımı söyledim. Onu çok üzdüm bana bir daha hiç mutlu olma diyerekten beddua etmişti ben onun kıymetini bilememiştim beni çok seviyordu ve değer veriyordu. Tabii ki ben ₺oxic ilişkimle yine oldum ve yine ayrıldık ve ayrıldıktan 2 ay sonra görücü kabul ettim 2-3 ay sonra da nişanlanmıştım. Belki de o sırada o boşlukla kabul ettiğimi yeni idrak ediyorum. Bu duruma exim bile şaşırmış olmalı ki nişanlandığımı gördüğünde istek atmıştı evlendiğimde dahi ama onu her yerden engelledim. 4,5 yıl oldu ama x her gece beni uyutmayan derdimden biri , onun yerini kimse dolduramaz eşimle bazen kıyaslarken onunla daha mutlu olacağıma o kadar eminim ki ama iş işten geçti hatta kızım bile var mutluyum diyebilirim belki diğerlerine göre iyidir evliliğimiz çok da giremeyeceğim içine. Bazen geceleri dert oluyor onun ahını almak kadar beni perişan eden bir şey yok , geçen yaz babasını kaybetti ona mesaj bile atmadım , korktum da ama keşke atsaydım da içim içimi yemeseydi ondan çok helallik istemek istiyorum ama yazacak yüzüm de yok ayrıca evliyim. Unutmayın erkeğin sahip çıktığı ilişki mezara kadar gider , siz benim gibi olmayın bilin.

Unutamadığım var, evliyim?