Evlendim ama unutamıyorum?

Benim 1.5 senelik bir ilişkim vardı. O kişiyi çok seviyordum. Sosyal medyadan tanışmıştık onun için kalkıp hayallerimden vazgeçip saçma sapan bir bölüme sırf yanında olabilmek adına memleketinde ki üniversiteye gittim. ilk başlarda ilişki çok güzeldi. Herkese mesafenin önemli olmadığını anlatır ve yeter ki sevginin gücünü kaldırabilecek bir bileğiniz olsun derdim. Her gün ağlıyor aklım ailemde kalıyordu. Buna rağmen direniyordum sırf onun için. İlk başta abimle tanıştırdım. Onunla tanıştırdığım gün telefonunda fake bir instagramdan başkalarıyla konuşmalarını yakaladım ağladı.. özürler falan derken ben öyle çok seviyordum ki salak gibi affettim. Okulun 1. yılı hep ağlamalarımla geçti. O bana ne kadar zarar verdiyse yinede direniyor ilişkiyi ayakta tutmak için direniyordum... Ve bir gün amansız bir şekilde sabrım bitti ve ondan ayrılıp okulu bırakarak memlekete döndüm. Bu arada beni isteyen bir kişi oldu onunla nişanlanıp evlendim. Şu an evliyim.. Ama onu bir türlü unutamıyorum evlenince unutacağımı sanıyordum. Biliyorum belki sövenler bile olacak her şeyi hak ediyorda olabilirim ama bende bir insanım.. ne yapacağımı bilmiyorum nasıl unutabilirim?
Evlendim ama unutamıyorum?