Evlendi hala unutamıyorum?

merhaba arkadaşlar benim derdim biraz uzun yardımcı olan arkadaşlara simdiden teşekkür ediyorum öncellikle 1. bucuk sene önce bir 2 yılı aşkın bir ilişkim oldu yıldırım aşkıydı herşeyimiz 2 sene mükemmel geçti 1 sene aynı evde kaldık sayılır devamlı yanımdaydı yaşanmışlıklar oldu ona maddi manevi her türlü destegi veriyor o cafeye gittiğinde arkadaşlarına mahcup olmasın diye bütün paramı ona gönderiyordum bunlar söylenmez ama helali hoş olsun üniverstede bütün paramı ona gönderiyor eksiklerini tamamlıyordum istedigi herşeyi yapıyordm migreni vardi başı ağrıdıgı zaman geceleri ilaç arıyordum kahvaltısını hep ben hazırlıyordum yani el üstünde tutuyordm ailesi ilede aram cok iyiydi ama bahaneler üretip beni terk etti 1 hafta olmadan başkası ile görüştügünü söyleyip bana resimler attı kurşun yemiş gibi oldum 10 metre yürüyemez oldm eve kapandım üniverstede oldugum için kimsem yoktu hayatımda 22 yaşına kadar hiç sigara kullanmadım içkide kullanmadım üniversite son senesinde bağımlısı oldm böyle geçti bir sene kimse ile görüşmedim üni bitince bir cevre edindm kandimi kurtarmak için ama kimseyi onun yerine koyamıyorum görüşmek isteyenler oluyor cafeye cağırıyorlar ama hiç gidesim baskasını onun yerine koyarsam aldattıgımı düşünüyorum annesi ile konusmustuk ayrıldıgımızda annesi kızımın aptallıgı aşk ona haram artık görücü usulü evlenecek dedi ve öyle oldu görücü usulü evlendi ben Şu an gelse kabul edecek gibiyim ama bir yanımda etmez diyor 1.5 sene oldu kimseyi alamadım hayatıma napmam lazım sizce unutmalımıyım yoksa onun gibi sevgime ihanet etmeyip böyle yaşamalımıyım illa hayatımda biri olması lazımmı yoksa onun sevgisi bir ömür yetermi sizce?
Evlendi hala unutamıyorum?