eski sevgilimi unutamıyorum, adamın evli olduğunu öğrendiğimde, ayrıldım ama onun bana ait olmadığını bildiğim hâlde unutamıyorum, hayatımda bir süredir birisi var, ve öpemiyorum bile dokunmak istiyor dokunamıyorum bugün kafamı göğsüne koyduğumda ağladım, ben çok sevdim eski sevgilimi
Güncellemeler
+1 yıl
Ahım var sende, evli adam. Ahım bir ömür bırakmasın seni
Eski sevgilimi unutamıyorum, adam evli olduğu hâlde?
sevmek değil ki bu, takıntı yapmışsın sen. ayrıca eski sevgilini unutamadıysan yeni sevgili yapma amacın nedir? önce diğerini atlat, emin olunca yenisini bul. çocuğa yazık..
hayır sevgi değil bu. adam evli çıkıyor, sana da eşine de saygısızlık ediyor. hala onu sevmeye devam edemezsin, tamamen takıntı. yeni sevgilinle de çoğu şey olması gerektiği gibi. sadece sen diğerini atlatamadın. senin yaptığın da yeni sevgiline saygısızlık gerçi.
Sen bu insanla nasıl tanistin ne kadar flört ettinz
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hangi insanla evli olduğunu öğrendiğim adamla mı? 1 senedir ama kopmuştuk aşağı yukarı 2/3 ay dolu dolu yaşadık, birlikte günlerce ayın 15/17 günü şehir dışındaydık zaten nasıl anlayabilirim ki? Biliyordum önceden 2 evliliği olduğunu ama boşanık diye biliyordum meğersem boşanmamış, evliymiş benim değil başkasınınmış...
Nasıl yani şehir dışı siz farklı şehir o yanınıza mı geliyordu seks ve cinsellik varmiydi hayatınızda ya da istersen burann mesaj kısmı var istersen oraya gelin daha raht detaylı bilgi alış verişinde bulunurz
Bir sana yalan söyleyen birini düşünmeyeceksin. Seni değersiz hissettiren biri için 2. Kadın olarak seni kullanan biri için kendini uzmeyeceksin. Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatmayacaksin onu hatirlatan ne varsa silip atacaksın stalk yapmayacaksin dertleşme adı altında bile anlatmayacaksin
Ailemle geldi tanıştı evleneceğiz dedim Allah kahretsin onu, benim hayallerimi mutluluğumu aldı Allah kahretsin onu, ben ölü gibiyim 49 gündür o ise eşiyle çocuklarıyla mutlu
Duâ et bana da unutabileyim onu, bazen kuması olarak bile gitsem mi dyiyorum, ve ben üniversite mezunu ailesinin maddi durumu çok iyi olan istanbulun göbeğinde yaşamış doğmuş birisiyim
Cidden siz kadinlar çok garipsiniz. sizi değersiz hissettiren biri seviyorsunuz hep. Dua ile falan olacak bişey yok. Sana senden başka kimse yardım edemez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevmek değil ki bu, takıntı yapmışsın sen. ayrıca eski sevgilini unutamadıysan yeni sevgili yapma amacın nedir? önce diğerini atlat, emin olunca yenisini bul. çocuğa yazık..
Çivi, çiviyi söker bu konu da eminim.
Sadece eski sevgilimle her şey çok farklıydı çok seviyordum ya da hâlâ çok seviyorum... :(
hayır sevgi değil bu. adam evli çıkıyor, sana da eşine de saygısızlık ediyor. hala onu sevmeye devam edemezsin, tamamen takıntı. yeni sevgilinle de çoğu şey olması gerektiği gibi. sadece sen diğerini atlatamadın. senin yaptığın da yeni sevgiline saygısızlık gerçi.
Haklısın tek istediğim eski sevgilimle mutlu bir hayattı, şimdi ellimden alındı ya da hiç benim ellim de değildi. Çok kâhroluyorum onsuzken...
Sen bu insanla nasıl tanistin ne kadar flört ettinz
Hangi insanla evli olduğunu öğrendiğim adamla mı? 1 senedir ama kopmuştuk aşağı yukarı 2/3 ay dolu dolu yaşadık, birlikte günlerce ayın 15/17 günü şehir dışındaydık zaten nasıl anlayabilirim ki? Biliyordum önceden 2 evliliği olduğunu ama boşanık diye biliyordum meğersem boşanmamış, evliymiş benim değil başkasınınmış...
Nasıl yani şehir dışı siz farklı şehir o yanınıza mı geliyordu seks ve cinsellik varmiydi hayatınızda ya da istersen burann mesaj kısmı var istersen oraya gelin daha raht detaylı bilgi alış verişinde bulunurz
Hayır aynı şehirdeydik ama hep onunla şehir dışına çıkardık, cinsel hayatımız da vardı tabi.
Neden şehir dışı hiç sorgulamiyormuydn
Sen bu insanla nasıl tanistin
Biz hep giderdik şehir dışına hep birlikteydik şehir dışında.
Bir eğlence mekanında tanıştık
Sen unutmamak için çaba harciyorsun.
Nasıl unutabilirim ki, her şey mükemmeldi onunla ta ki, evli olduğunu öğrenene kadar.
Bir sana yalan söyleyen birini düşünmeyeceksin. Seni değersiz hissettiren biri için 2. Kadın olarak seni kullanan biri için kendini uzmeyeceksin. Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatmayacaksin onu hatirlatan ne varsa silip atacaksın stalk yapmayacaksin dertleşme adı altında bile anlatmayacaksin
Ailemle geldi tanıştı evleneceğiz dedim Allah kahretsin onu, benim hayallerimi mutluluğumu aldı Allah kahretsin onu, ben ölü gibiyim 49 gündür o ise eşiyle çocuklarıyla mutlu
Nasıl bir karaktersiz biri bu ya. Evli olduğu halde gelip ailenle tanışıyor 🙄🙄🙄
Ve hala sende onu düşünüp uzuyorsun
Çok deniyorum onu unutmayı yemin ederim ama olmuyor...
İşte dusunmeyi bırak. Dertleşme adı altında bile anlatma. Ve yeni birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Herkes de onu arıyorum herkes de... Bu, onun gibi değil diyiyorum...
Yaslar kaç sizlerin
Benim 27 onun 39
İşte sen kendini sartliyorsun bu şekilde olmaz ki
Duâ et bana da unutabileyim onu, bazen kuması olarak bile gitsem mi dyiyorum, ve ben üniversite mezunu ailesinin maddi durumu çok iyi olan istanbulun göbeğinde yaşamış doğmuş birisiyim
Aşık olunca gözler kör olur derlerdi de inanmazdım
Aşk ne akıl tanıyor ne mantık
Cidden siz kadinlar çok garipsiniz. sizi değersiz hissettiren biri seviyorsunuz hep. Dua ile falan olacak bişey yok. Sana senden başka kimse yardım edemez.
Haklısın hep bizi değersiz hissettirenleri seviyoruz :( nereye baksam onunla anılarım dolu nasıl unutabilirim?
Madem maddi imkanın var biraz çevreni değiştir o çevreden uzaklas. Tatile git. Yeni birilerini tanımak için kendine şans ver
Yeni birilerini tanıyamıyorum ki, hep kıyaslama yapıyorum 😕
Yapma o zaman. İşte bunun için kendi kendine kötülük yapiyosun. Burcun ne senin
İkizler burcuyum
Çivi çiviyi söker
İkizler burcunda mantık, çivi çiviyi söker mi oluyor?
Yok burç ile alakalı degildi yorum. İkizler takıntılı oluyor. Düşünmeyi bırak ueni birilerini tanımaya calis
Evet ya çok takıntılıyız başka ne biliyorsun burcumla ilgili :)
Neşeli cana yakın kişiler olur, tutarsiz ve kararsız kalırlar. Komfor alanını terk etmekte zorlanır. zeki ve kibar erkeklerden hoşlanırlar
Sonu olmadıgınımı bile bilemi
Galiba mâlesef, akıl verin bana nasıl unutacağım onu
İşallah baskasını bulursun
İnşAllah
Umarım böyle sevgilim olmaz
Ben kötü bir şey yapmadım ki, sadece çok sevddim çok...
Takıntılı saplantılı birisin
Eleman iyi pompa yaptı sana hehralde
Gerçekten bu çirkin yorumumu yapıyorsun? Konu duygusallık? Cinsellik değil!!!