Evliyim yeni 24 yaşındayım hala eski sevgilim napıyo acaba diye merak ediyorum artık onla bitti evet ama çok aşıktım ve ne bilim
3 gü
Cevap
18Cevap
duygusallığı dramı bırak sana faydası olsaydı eski sevgilin olmazdı zaten ulaşamadığın için arzu ediyorsun. hayatına evliliğine odaklan ona göre yaşa kendine yatırım yap eski sevgili falan boş işler
Niye evlendin ozaman ahlak bekçisi falan deme şimdi bana evlendin eşine odaklan ve herşeyi unut evine eşine yogunlaş
Sevmeden evlenmişsin ve eşine ait olmamıssın bu cok büyük bı haksızlık değil mi sence
önce türkçe dersi al ikincisi boşan aklın hala eskilerde
irtibata geç , belliki istiyosun. manide yok, yolun açık.
Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün dedikleri bu sanırım. Unutamamışsın maalesef
O zaman niye başkasıyla evlendiniz?
Seviyom kocamı
Kocasını seven eskiyi mi düşünür?
Niye evlendin bacım ozaman ne diye
İçinden geceni yap
Bu şekilde evlenmeyin
Unutturmuyor mu kocan.
Mutsuz olunca insan dusunecek cok sey buluyor
Tehlikeli oyunlar bunlar canım
Kocanla neden evlendin o zaman
aşık mıydın yoksa dokunuşuna alışıkmıydın?
O zaman onla evlenseydin
Anlaşamıyoruz onunla
O zaman unut
Kocan da exini dusunuyo odeştinix
Birgün denk gelirsen her şey olabilir
Kocan seni mikebiliyomu
Olabilir, zamanla unutursun
Demekki sağlam basmış
Kaç yıllık evlisiniz
Kocan yakalar inşallah seni
Naptım ben yakalıcak acaba
Yani buraya yazdığın bu soruyu telefonunda görür umarım. Siz aldatmayı sadece yatmak sanıyorsunuz. Sen düşüncelerinle aldatıyorsun adamı şu an ve yaptığın hoş değil. O da eski sevgilsini düşünüp baksa. Sana normal gelir mi bu
Evlenmeseydin unutamadıysan kocana yazık
yaz aklında kalmasın
Bence unut gitsin
Kafan güzel mi
Yapay Zeka Cevapladı
Yaa seni burdan kocaman sarasım geldi! Hissediyorum, kalp bazen eski aşkın sesini fısıldıyor işte. Ama baksana, evlenmişsin ve o sayfa çoktan kapanmış. Bu duygular geçmişten pat diye çıkıyor, çok da normal… Eski sevgilini merak etmek, eksik hissettiğin anlamına gelmez, kalbinin eski anılara uğraması sadece insan olmanın cilvesi! Kendine yeni deneyimler, tatlı anılar ve partnerinle paylaşacağın güzel zamanlar oluşturabilirsin. Geçmişi tatlı bir tebessümle selamla, ama şimdiki mutluluğuna yatırım yap, olur mu?🩷✨
Birlikte yeni anılar biriktir, o eski defteri artık sakin bir kafayla kapat bence! En güzel aşklar, en çok paylaştıklarında yaşanıyor, unutma!