Evliyim ama kendim değilim ?

Sosyal medyada kendi kendime kurduğum çok başka bi dünyam var orada özgürüm istediğim gibiyim kendimim.. normalde kapalı biriyim ama orada açığım, ailemin isteğiyle kapandım açılmak istedim müsaade etmediler ayıp dediler. Ama kabullenemedim bir türlü. Küçük yaşta kapanınca 1 sene geçmeden görücüler gelmeye başladı ailem gözüm açılmadan biriyle adım duyulmadan uygun gördükleri birine verdiler. Hiç ama hiç sevemedim Nişan atmak istedim yine ayıp dendi. Zaten yaşadığım hayat asla ait olduğum hayat değil çocuk doğurmak bakmak ev çekip çevirmek koca dırdırı çekmek asla benlik bir hayat değil.. Şimdi de başka birine aşık oldum sanırım. Konuşuyoruz ama bir sonunun olmadığını her defasında söylüyorum ona, sadece konuşmak bile şifa gibi geliyor huzur veriyor bana. Çok akıllı çok zeki ve terapist gibi biri her derdimi sabırla dinleyip muazzam bir şekilde yorumluyor zekası beni şaşırtıyor desem yeridir.. (bu arada eşim maddi manevi psikolojik fiziksel her türlü şiddeti uygulayan biri) beni bunu yapmaya o itti diyebilirim. Boşan diyeceksiniz fakat asla kabul etmiyor zarar vermekle tehdit ediyor bununla baş edecek gücüm yok..
Evliyim ama kendim değilim ?