+1 yılYa arkadaşlar Gerçekten bu kadar saf olmayın kimse kimseye durup dururken hesabına para yollamaz bunun altında bir şey vardır Siz gerçekten bunlara inanıyor musunuz ya Hele ki başka bir ülkeden bir kız senin hesabına para yatıracak seni sevdiği için öyle mi ben buna sadece Affedersin de bir tarafımda gülerim Yani onun altında Kesin başka bir şey vardır seni soymanın veya yolmanın peşinde gözünü boyuyor Kim bilir senden sonradan neler isteyecek arkadaşlar birazcık Uyanık olun ya tabii Çünkü onlar da biliyor Ortadoğu insanlarinin ne kadar saf slk olduğunu ya Biraz ağır oldu ama kusura bakma Tabii seni tam tanımıyorum Onun için yorum yapmayacağım ama onlar da geliyor ki bizim erkeklerin kadın düşkünlüğünün ne kadar fazla olduğunu kim bilir Neyin peşinde veya peşindeler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
$300 bizim için büyük bir para olabilir ama onun için büyük ihtimalle yok diğerinde bir miktar. Kızı tanımadığım için olumsuz bir şey söylemem doğru olmaz. Bunun kararını verecek ve değerlendirebilecek yegane insan sensin.
Benim sana verebileceğim tek tavsiye kendini fazla kaptırmadan ve çok iyi tanımadan kesinlikle bir adım atma. Çünkü bu işin nereye gidebileceğini öngörmemiz imkansız. Kızın kendi içinde farklı amaçları ve planları da olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru evet. Bende aynı düşüncedeyim. Dediği gibi Türkiye’ye gelirde bir süre zaman geçirirsek o zaman karar vereceğim.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, mutlaka bir hesabı vardır yani kimse kimseye durduk yere bu kadar para göndermez hem de hiç tanımadığı birine böyle bir şey yapmaz. Allah korusun ya bunlar organ mafyası ya da başka bir hesabı var yani aman uzak durun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılyani çok istekliyseniz gitmeye bilemiycem ama şöyle düşünün. Bunu yazan bir kadın olsaydı, saçmalama tanımadığın bir adamla gelecek mi düşünuyorsun, bir de yurt dışı hayallerin var diye sayardık. Ayrıca tanımadığınız biri olduğu için dikkatli olmanızı öneririm. Kadın cinayetleri kadar olmasa da erkek cinayetleri de var. Güvenli olduguna kanaat getirdikten sonra gelecek hayali kurmanızı öneririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa gelecek düşünme değilde. Bir ay falan Türkiye’de kalacak. Sonra birlikte İngiltere’ye gidelim bir ay falan birlikte oluruz diyor. Bende ingilizce öğrenmek için harika bir fırsat olarak görüyorum.
- +1 yıl
Evet harika bir fırsat ama siz dikkatli olun yine de🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl300 dolar senin için çok büyük bir para olabilir ama onun için çok az bir miktardır yani bizim 30 TL gibi bir miktardır ne kadar kazandığını nasıl bir durumu olduğunu da bilmiyorum ancak bir de kendin söylemişsin Türkiye'ye gelecekmiş yani bir nevi sana karşı mahcup olmamak seni zor durumda bırakmamak adına bu parayı göndermişti o geldiği zaman sen onu güzelce ağırla diye
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Şunu anladım ki kimse durup dururken bir şey yapmıyor.
Ya ilerisi için bir hesabı vardır, ya da başka bir şey.
Mutluka bir çıkarı vardır.
10 Yorumlagecen ay banada wp üzerinden biri ulaştı benim telefonumda ne işi var senin numaranın seni tanıyormuyum vs diye hongkong dan bu aradaş neyse arkadaş olalım o zaman dedi kabul ettim knuştuk vs bana sürekli lüks yaşantısından resimler vs attı sonrasında yatırım danışmanı oldugunu isterse bana ayrdım edecegini vs söyledi hatta bana bazı sitelere özel referans verecegini vs söyledi dikkat et yeni bir sazan avı bu normal tanışmak gibi yanaşıp sana ben şu kadar kazanıyorum ben bu kadar kazanıyorum diyip yatırım yaptırtıyorlar 1 aya site kapanıyor kadının verdigi butun sitelere erişim kapalı
05 Yorumla- +1 yıl
Dolandırıcı * işte
Soran+1 yıl@Клвдияивановна dostum site kurumsal bir yere benziyor. Binance’den para aktardım yani. Ayrıca bunla tinder’dan eşleştik. Birkaç gün normal muhabbetimiz oluyordu. Borsayla ilgileniyorum sende ilgileniyor musun dedikten sonra mevzu buralara geldi.
Soran+1 yılÖyle olabilir ama ben kendi attığı para ile işlem yapıyorum. Ne kaybedebilirimki? Ayrcı dün 63 dolara kar ettik. İstersen bunu hesabına aktarabilirsin dedi.
+1 yılNiye sana nasıl para kazanacağını öğretmeye çalışıyor ki 🤔 Burnuma kötü kokular geldi. Kolay yolla para kazanan insan daima kendi kazanır ve bu sırrı başkalarıyla paylaşmaz çünkü getirisi azalır, babasının hayrına böyle bir teklif yapıyorsa kesin altında bir dolandırıcılık vardır. Sakın mal varlığından bahsetmiş filan olmayasın 😌🌸 Güvenme
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Mal varlığımı sormadı. Ne iş yaptığımı bile sormadı.
- +1 yıl
Bir zamanlar bana da öylesi gelsin amacın ne ln miktir git dedim engellemiş 😀😀😀
- +1 yıl
Olsun yine de güvenme derim donunu bile alabilir basit bir imza atarsın bakarsın otel kaydından tcni almış hop üstüne şirketler sonra ömür boyu öde dur uyanık biri bu karşındaki sen duygusal yaklaşmışsın ama biraz mantığı devreye sokmanın zamanı gelmiş benden söylemesi biraz ters yap bakalım hala aynı devam edecek mi?
Soran+1 yılDilini bile bilmediğim insana nasıl duygusal gaklaşabilirim. Şu an ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
yam ne olduğu belli işte saf düşünmenin alemi yok seni hortumlamak istiyor
+1 yılDüşünsene kızın biriyle tanışıyorsun tanışırken kız your name?
Mert
You?
-Emma
Will you give an iban 😂😂
-Yes
View your account
Ooo $300
Nice to meet you
Bu saatten sonra yaş boy soran kızı engelleyecem iban sormayan kız mı olur ve tanışırken
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen istemeden mi? Hesabını da zorla aldı değil mi? Hatta parayı almazsan ölümle de tehdit etti. Benim gibi salağını, enayisini nereden bulursun da dedi değil mi? Vah vah vaaah. İnanırım çünkü o Türk kızı değil. Bence de bir kolpa arama bu işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki sadece sevmiştir, ve onlara böyle şeyler garip gelmiyordur bildiğim kadarıyla. Cünkü herkesin iliski yasama sekli farklidir, ayrica sevdiğimiz birisine bir hediye veya bir sey göndermemiz de kolpa aranıcak bir şeyin olduğunu düsünmüyorum. Ama şüpheli geldiyse sana kabul etme, aslini arastir derim 😊
00 Yorumla
+1 yılİnanmayın böyle şeylere ve kabul de etmeyin.. Sonra altından binlerce iş çıkar.. Doğru dürüst tanımadığı insana durduk yere neden para yollasın..
00 Yorumla
+1 yılO kişiyi de ilginç olması çekmiş olabilir.
Farklılık istiyordur ve parası vardır. Ameliyat olup cinsiyet değiştimiş ise senin için daha ilginç olabilir :))20 Yorumla
+1 yılDelinin biri kuyuya taş atmış ama kimler inanmış ona bakmak lazim😁para istemedim kiz hesabima 300 dolar atmış. Istemedin de hesap numarani nerden biliyor paşa 😁hem kendini ezdin hem ingilizi üzdün bre bre😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim abim de internetten İngiliz bir kadınla tanıştı. Evimize geldi bizleri tanıdı. Abimle şu an konuşmuyorlar ama bizle hala iletişimde. Doğum günlerimizi falan asla unutmaz sürprizler yapar. Burdayken abimi tatillere götürdü hediyelere boğardı...
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden görüşmüyorlar peki. Bu da tr tatili için 20 bin dolar ayırdım bir ay beraber gezelim falan diyor. Ben onun parasında ya da hesiyesinde değilim. İngilizcem zayıf geliştiririm diye düşünüyorum ama bu şekilde de nasıl iletişim kurabilirim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok konuşuyordu abim istemedi. Çok sadık insan oluyorlar, abim çok geliştirildi yabancı dilini onun sayesinde şu an İngiltere'de zaten. Seni burada korkutanlara aldırma, o senden korkmadıktan sonra sen niye korkacan 😅
Soran+1 yılDimi
Cevap sahibi+1 yılO gelmeden biraz biraz öğren internetten falan iletişim kurmak için. En basitinden kolay ve temel ifadeleri bil
Soran+1 yılAbinizle iletişim kurmam mümkün mü? Sadece birkaç soru soracağım.
Tobe bismillah kıza gel 😂😂 para göndermiş üstüne seni İngiltere'ye götürecek kraliçenin bı oyunu olmasın bu dikkat et 😂😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç değil bence kız duyarlı sadece. Turk ekonomisinin farkında :) onlarda ise bu paranın lafı bile olmaz. Tamamen yardımcı olmaya yonelik ve sevgi, düşünce ifadesi bence..
03 Yorumla- +1 yıl
Bence hiç değil Avrupa ne zaman ortadogu insanını sevmiş tamamen tokatlamanin peşinde e biliyorlarda ortadigu erkeklerinin kadın duskunlugunu kimbilor ne planı car tarihten bu yana hele Avrupa başta İngilizler bize dost mu?
- +1 yıl
@Клвдияивановна ben milletlerin dostluğuna veya düşmanlığına inanmam. Tarihte yaşanılıp olan bitenler kişiler hakkında asla fikir vermez ve ceremeleri kişilerden çıkarılmaz. Bu son derece ırkçı ve dismancil bir tavır.
- +1 yıl
Iste bunu biz yapmıyoruz yabancılar yapıyor hala kin nefret duyuyorlar daha çocuk yaşta Türkleri ders kitaplarında Osmanlı diye gösteriyorlar düşman ülkeler diye yabancılar bu konuda çok kindar
+1 yılaramalısın onlarda para birimi şitterling, dolayısıyla senin böbrek dalak bi sabah başka birinde olabilir
10 Yorumla
+1 yılBana da yaşlı bir amca mesaj atmıştı çocuklarıyla sorunu varmış tüm mal varlığını bana vermek istiyormuş falan kandırmayın kendinizi ya basbaya var bi iş bunda da😅 ayrıca habersizce attı diyosun hesap numarana gökten yağmadı ya nasıl habersizlik bu?
21 Yorumla
Soran+1 yılHabersiz attı demedim. Kendi işlem yaptığı borsa sitesini önerdi. Şu an yatırım yapamam param binancede dedim. Ekran görüntüsü attım. Tamam sana hesap açalım önce. Sonra sana 300 dolar atayım. Nasıl işlem yapıldığını öğreteyim dedi. Hesap açarken yardımcı oluyordu. TC-20 ağının görüntüsünü istemişti. 5 dakika sonra atmış.
+1 yılBu işin içinde bir iş var. Neden durduk yere para göndersin ki? Ayrıca hesap bilgilerine nasıl ulaştı?
00 YorumlaAnısı benm basımda var Çinli oda buraya gelecek bana herhalde biz yırttık gardaşım
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahhah valla bilmiyorum bro
Soran+1 yılHadi ya. Gizliden çıksana yazayım sana
+1 yılBanada bir ingiliz kız 500 dolar gönderecekti kripto borsasına başlamam için, kabul etmedim. Gurur işte a***
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılKızdan erkek olabilir uzuvlu ozaman ne yapacaksın kardeşim 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüntülü konuştuk. Bana gönderdiği resimlerle birebir aynı
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gönderen hesap şayet sıkıntılı ise seninde bir şekilde basın yanar
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşımın yanmadı için bir durum yok. İngiliz menşeli açtığım borsa sitesine gönderdi. Ben ordan parayı binance veya paribu gibi parayı kolaylıkla çekebileceğim borsalara aktarabilirim. Bu şekilde hiçbir şekilde başım ağrımaz.
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Hesap numaranı nasıl buldu ve dolar göndermesi saçma sterlin kullanıyorlar dikkatli ol güvenme derim
00 Yorumla
+1 yılHesabında para var mı? Varsa ayvayı yedin dolandırıldın geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok. Kızın hesabı var bende. Hesabının giriş bilgilerini attı 37k dolar para var içinde
+1 yılpara göndermeden istiyorsa ozaman kolpa ara
04 Yorumla
Soran+1 yılBorsayla ilgileniyor musun diye sordum evet dedi. İngiliz menşeli bir borsa sitesinde işlem yapıyormuş. Ben binance’de işlem yapıyorum dedim. Vadeli işlemlerde binance güvenli değil dedi kendi işlem yaptığı borsaya davet etti. Bende dedim bütün param binancede ve işlemde şu an senin bahsettiğin siteye yatırım yapamam. Sana hesap açalım burdan ben sana para göndereceğim gönderdiğim parayla nasıl işlem yapıldığını anlatırım falan dedi. Birlikte hesabı açtık. Şifre mail ve kimlik doğrulamayı ben kendi özel bilgilerimi girdim o bilmiyor. Sadece nasıl hesap açacağımı yönlendirdi. sonrasında hesabı açtık. TCR-20 ağından göndermiş. Gönderdiği parayla bir de işlem yaptık birlikte. 63 dolar kar ettik birkaç saat içinde. İstersen 63 dolar karını kendi banka hesabına geçebilirsin dedi. Yok kalsın şu an dedim. Bugün tekrar yatırım yapacağız.
- +1 yıl
böyle bir durum 2 kere geldi başıma ilkinde kız dürüst çıktı hiç bir sıkıntı olmadı hala da görüşüyoruz digerinde de daha fazla yatırmam için yem atmıştı sen o parayı kendi hesabına geçirebiliyormusun onu bir dene
Soran+1 yılGeçirebiliyorum evet. Hatta birlikte nasıl çekileceğini deneyelim öğreteyim sana dedi
- +1 yıl
yurt dışı kız mevzularında bıçak sırtında yürüyorsun sende biliyorsundur o parayı çekebiliyorsan sıkıntı yok gibi duruyor ama sen temkinli ol yinede
+1 yılbu soruyu gordum baslik farkliydi tamamen degistirmisler sordugun soruyla alakasi yok ehs
fazla da guvenme derim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Knk İngiltere'nin para birimi sterlin değil mi kız nasıl dolar atıyor :D
05 Yorumla
Soran+1 yılBorsa sitelerinde sterlinle işlem mi yapılıyorda strlin transfer etsin
Soran+1 yılDostum işleyişi bilmiyorsun saçma sapn konuşma şurda ya. Yaşan söylemem için bir sebep var mı ya
Soran+1 yılO şekilde atamaz. Ama herhangi bir borsa sitesinden ağlar aracılığıyla atabilirsin. Örnek binance’den gateio’ya
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Bende Amerikalı biri arıyorum konumdan 😂
$300 nı geri ver bari kız gelince arkadaş olun seni götürmesi daha büyük ödül.00 Yorumla
+1 yılİstemediysen nasıl gönderdi? Hesap bilgilerini vermişsin ki göndermiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKesin organ mafyası, böbrek gelecek yerden 300 dolar esirgenmez
10 Yorumla Hesabına da hangi nerdeki hesabına :) sıradan bir sohbet bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılNeden 300 dolar gönderdi? Var illaki bir sebebi
00 Yorumla Ya çok büyük kazanır ya da büyük kaybedersin şöyle bir böbrek falan
00 Yorumla
+1 yılHer şey bu kadar hızlı olduysa çok güvenme bir planı vardı
00 Yorumla
+1 yılEn fazla bir böbrekten olursun 🤣 riske girmeye değer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkenin durumunu düşünürsek hayalin aşırı normal jdksksd
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. olum şöyle şeyler niye benim başıma gelmiyor ya kafayıııııı yicem
00 Yorumla
+1 yılIBAN vermek para istemek anlamına gelmiyor mu? Vahiy yoluyla hesap numaranı bulmadıysa tabi
00 Yorumla
+1 yılolaya bak taktik ver de biz de uygulayalım kral ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılVe sonra gönder butonuna bastın güzel hayalini...
01 Yorumla
+1 yılKanka hakikaten garip anlamadım ama sen ona hesap numaranımı verdinde
00 Yorumla
+1 yılKızcağız o kadar yol gelecek yorgun argın uğraştırma böbrekleri gazeteye sar ver
00 Yorumla
+1 yılAga bugün 300 dolar verir, yarın böbrek dalar gider. Aman dikkat et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de gerçek bankana 300 dolar gönderdi sandım.
Saçma canım bi sitede sana güya 300 dolarlık hesap açmış 😃00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanka tinder ücretlimi, ne kadar ödüyorsun. Nasıl oluyor işleyişi
01 Yorumla
Soran+1 yılGold üyelik var. Aldığın takdirde daha fazla etkileşim olabilir ama ben yıllardır kullanıyorum hiç gold üyelik almadım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTinder ne uygulama mı hemen indiriyorum site gibi bişeyse felan da kayıt oluyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılİndirdin mi ablam
Gizli Üye(18-24)+1 yılTinder avcısı diye bir belgesel var onu izlemeni tavsiye ederim o zaman anlarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılİzledim onu
Cevap sahibi+1 yılOnun aynısı büyük ihtimalle
Soran+1 yılSanmam. Gayet kurumsal bir borsa sitesi. Ayrıca benden para çıkmaz talepte falan bulunursa. Yani en azından tam anlamıyla güven oluşana kadar
Cevap sahibi+1 yılİnşallah üzülen sen olmazssın
Soran+1 yılUmuyorum. Teşekkürler
ulan olaya bak bana dondurmadan bedava çıkmıyor milletin yaşadığı duruma gel
24 Yorumla
Soran+1 yılValla o kadarını sormaya ingilizcem yetmedi ahahah
Soran+1 yılİngilizcen var mı?
+1 yılYakışıklıysan ve kizda zenginse neden olmasın? Kolpa neden olsun ki kolpa yapmak isteyen kendi ülkesinde de yapar neden türkiyeye kadar gelsin bunun için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka beni de alsana yanına beraber gidelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBize niye öyle kız rast gelmiyor şanslısın
Bu kızın kardeşi akrabası yok mu01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYine de tedbir li ol
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle bir daha sterlin göndersin 25 TL filan yani ayıp oluyor de 😅
00 Yorumla Hangi borsa sitesi söylermisin. Aynı mı acaba, istersen özelden yaz. Ben yazamıyorum. Benim de var londradan bir kız arkadaş
00 YorumlaBence bu işler tehlikeli işler bir sakatlık var gibi
10 Yorumla
+1 yılAllah bin bereket versin diyip harca harcamak istemiyorsan iban atayım bana at
10 YorumlaPara hesabına geçtiyse kolpa arama. senden istemiş olsaydı araman normaldi 🤣
00 YorumlaGünde 2700 usd kazanıyormuşmuş, sana da öğretecekmiş:)
00 Yorumla
+1 yılBence güvenme hatta internetten tanıştığın kimseye güvenme
00 Yorumla
+1 yılkimse karşılıksız bir şey yapmazzz 🦧 dikkat et broman kaaaçç
00 YorumlaSeni yanlışlıkla evlat edinmiş gibi o parada harçlık
00 Yorumla
+1 yılKolpa aramaadan hemen ingilteryee gotuturrun kendinizi düşünmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
Türkçe konuşmaya ne dersin? Kolpa Ayhandan bahsediyorsun galiba nau nau
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!