Açıklamaya göre cevap verin iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum? Baya uzun oldu ama?

Arkadaşlar şimdi benim 16 1 2018 de bi sevgilim vardı. Yani daha doğrusu tanışma işini de anlatayım. İnstgram üzerinden tanıştık arkadaş gibiydik başka bana bütün derdini falan anlatırdı. Sevgilisi bunu aldatmış öyle demişti. Neyse zaman geçti baktık konuştukça hoşlantı olmaya başladı teklif etti sevgili olduk işte. Ama bu sevgililik zamanında bu hala eski sevgilisiyle konuşuyordu ve ben bunu fark edip deyince de beni suçlama falan diyordu. Neyse sözel kavgalar ediyorduk sürekli benim bunun hakkında hissettiğim bu olanlara hep beni suçlama, günahımı alıyorsun diyordu. Ayrıldık ettik ben ayrıldığımızdan sonra iki yıl kimseyi sevmedim o bunun da farkındaydı. Eski sevgilisinin 16 03 2020 den beri sevgilisi var ve eski sevgilimin babası 10 03 2021 de rahmetli oldu gidip direkt kıza yazmış barışma teklifi etmiş kıza. Şimdiki sevgilim bunun en yakın arkadaşıydı ve bana benden nefret ettiğini söyledi fakat eski sevgilisinin ilişkisi olduğunu bile bile kıza barışma teklifi etmiş bunu kız bana kendi söyledi. Yani uzun lafın kısası biz ayrıldıktan sonra ben iki yıl kimseyi sevmezken, onun için ağlarken ki bundan haberi de vardı o eski sevgilisiyle konuştu iki üç kızla da çıktı sonra ben arkadaşı ile sevgili olunca beni aldattın beni sattın senden tiksiniyorum falan falan dedi. Fakat işte asıl önemli olan karşılaştığımız zaman dik dik gözlerini ayırmadan bana bakıyor ve yüzünü üzgün bir ifade alıyor. Ben niye böyle yaptığını anlamıyorum biliyorum canını yaktım ama o benim çok canımı yaktı. Ben bilmiyorum neden hala bana öyle bakıyor ve gerçekten dediği gibi benden nefret mi ediyor?

Açıklamaya göre cevap verin iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum? Baya uzun oldu ama?