Uzun biraz Haklimiyim haksizmi?

Is yerinde çalışanlardan biri için günümüzü gasp etti, sürekli izin günümüz ertelendi. Gorumcemde şu gün yaparsın bu gün yaparsın diyip durdu. onume gelenle onun söyledi tutmadı birbirini.

Siz işten çıkarsanız bizde çıkarız dedi, işten çıktık utanmadan borçlar var ben sana hemen mi çık dedim bekle dedim diye konuştu gulerek.

5 gün izin kullanmak zorunda kaldık, hasta oldum korana gibi yedek eleman vardı, is yerinde üstüme vazife olmayan birşeye karıştığım icin patron çok azarladı beni. Fakat ben yapmasam aynı şeyi başkası yapacakmış zaten. Bende çıkart dedim madem işten anında çıkardı.

Kayınvalidem işten çıktım diye üzerime geldi ve yürüdü, kızını damadını ve oğlunu kayınpederi kışkırtti. Hepsi akıl vermeye çalıştı bana git özür dile der gibi, birde üstüme yürüdü diye konuşmuş herkese. Gorumcemin çocukları bile benimle muhattap olmuyor. Halbuki hep en çok zarar veren onlardı bana, malima yuvama huzuruma çocuğuma eşime seçimlerimize. Sürekli karisiyorlar yorumda bulunuyorlar ve eşimi parmaklarında döndürüyor lar. Ben ters duruş sergiledigimde adımı karalıyorlar.

Eşim boşanmak istedi, sonra kendiliğinden vazgeçti. Görümcem sen kadınlık yap ne zarar ettiysem hepsini kabul ettim bir daha yapmıycam diye konuş dedi. Biz gelince surat asma annem babam ben falan dedi, abim ev bulana kadar 6 ay annengillerde kalırsın dedi. Bunlar ne ya? Bıktım artık, eve taşındık çocuk kaynana da kaldı. Teşekkür etmek için aradım bu gün soğuk soğuk konuşuyor bakmayıp napıcan elimizden geldiği kadar baktık diyor sonea çalışıyorum hadi görüşürüz dedi kapatti. Eşimin elinden bir is gelmiyor sürekli babası enişte falan geliyor evin tamiratina. yuvamda görmek istemiyorum artık nefret ediyorum. Haklimiyim haksız mı?

Kaynanam çocuğumun ameliyatında hastaneye geldi herşeye karıştı, yok ameliyat önlüğü takma çocuk ağlıyor hiç sevmiyorum. Doktor senin sözüne mi bakıcak. Eşime gitsin dedim yapıştı kaldı kadın. Kayınpeder de gitmesin diye elinden geleni yaptı. Evime geldi karışacak diye önceden
Uzun biraz Haklimiyim haksizmi?