Sizce iyi mi yapmışım yoksa kul hakkına mı girmişim?

Ben yaklaşık bir ay önce tiktokta canlı yayın izlerken bir çocuğa denk geldim çocuğun tipini beğendim ve instagramdan ona istek attım o da geri takip yaptı ve bana mesaj attı hemen merhaba kusura bakma rahatsız ettim diye hiç ortak arkadaşımız yok neden istek attığını merak ettiğim için mesaj attım falan dedi işte öyle konuşmaya başladık ama ben çocuğa hiç ısınamadım o gün içinde şarjım bittiği için biraz ara verdik mesajlaşmaya şarjım dolunca instaya girdim aktif olduğumu gördüğü gibi "çok şükür geldin 10 defadır instaya girip çıkıyorum geldin mi diye" yazdı ben de neden bu kadar kontrol ettin instaya girip girmememi dedim o da dedi ki seni beğendim oldu mu ne bileyim halin tavrın konuşma tarzın hoşuma gitti dedi bana sonra sesli mesajla aşk şarkısı falan söyledi şok oldum ve çocuğu engelledim hemen aynı gün yani sadece bir gün mesajlaşmış olduk sizce bana aşık mı oldu o çocuk ama bir günde de aşk mı olur ya bence çok saçma sizce kötü bir şey mi yaptım kendimi çok suçlu hissediyorum bir aydır vicdan azabı çekiyorum bu konu yüzünden lütfen düşüncelerinizi yazar mısınız? Bir de benim daha önce hiç ilişkim olmadı daha 19 yaşındayım ama sevdiğim insanlar oldu onlardan da hep darbe yedim bir kere adam akıllı sevilmedim bu yüzden de erkeklere hiç güvenim yok böyle tanımadığım bir erkek de bir anda bana yoğun bir ilgi gösterince hiç inanmadım bir erkek bir günde sevemez hemen aşık olamaz dedim güvenemedim onunla mesajlaşırken de içim hiç rahat değildi zaten ve bu yüzden engelledim

Güncellemeler
1 yıl
Bunu bu kadar takmamdaki sebep de bir insanın hakkına girmekten korkuyorum. Durduk yere günaha girmekten korkuyorum bu yüzden takılıyorum böyle şeylere, ya ben diyorum ki duygularıyla oynamış gibi oldu sanki o yüzden hakkına girdiğimi düşündüm. Bir gün boyunca mesajlastim ya çocukla sonuçta ümitlenmemiş midir? Ben günaha girdim mi sizce onunla mesajlaştığım için ve ümit verip engellediğim için gerçekten normal sohbetti hiçbir şey yoktu havadan sudan konuştuk onun annesi tandır ekmeği yapıyormuş
Güncellemeler
1 yıl
biz mesajlaşırken onu anlattı hatta ekmeklerin fotoğrafını attı bana bir de geçen sene bir trafik kazası geçirmiş bir kulağı %90 duymuyormuş kolları bacakları kırılmış ölümden dönmüş onu falan anlattı öyle yani bir de namaz kılıyormuş ben de kılıyorum biraz da namaz oruç falan hakkında konuştuk bana dini sayfaların evlilikle ilgili reelslerini attı ben de ileride eşimle boyle olmak istiyorum dedi
Sizce iyi mi yapmışım yoksa kul hakkına mı girmişim?