İyi yapmış mıyım sizce?

Dün Avcılar da bir butik mağazasına girdim ayaklarım kırılsaydı da girmeyeydim neyse. Çok güzel bir bluz gördüm 350 liradaydı denedim güzelde durdu kadına dedim abla 300 lira yap alıyım 330 lira yaparım dedi tamam dedim aldım çıktım sonra caddeye doğru çıktım başka bir mağazaya girdim aynı bluz 180 liraydı burdan da kazıklandığımı anladım🤦‍♀️hiç üşenmeden gittim tekrar butiğe abla ben bunu geri iade etmek istiyorum dedim iade almam paranı vermem dedi istemiyorum vazgeçtim almıycam dedim kadın bağırmaya başladı ben senle o kadar uğraştım bluzu giydin burada denedin ben sana baktım güzel olmuşsun dedim dedi niye başka bir mağazaya gidince denemeden mi alınıyor bu sana mı özel dedim para mara vermiyorum istemiyorsan bluzu da bırak çık git dedi polisi arıyorum o zaman dedim ara dedi ama o beni ciddiye almadı arayamacağımı sandı gerçekten de aradım polis geldi parayı aldım. Kadın banka hesabına attırdı parayı bana ne fiş verdi ne başka bir şey poliste beni haklı gördü
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın annem yaşında olmasa ben ona bilirdim ne yapacağımı da neyse parayı tekrar benim hesabıma gönderdi göndermeyi bilmiyormuş bana diyor ki 300 lira gönder kendine burada denedin ben sana baktım güzel olmuşsun dedim 30 lira kalsın dedi ama ben 330 lira gönderdim 😂😂
İyi yapmış mıyım sizce?