Ne kadar oldu gideli, kalalı, öleli, seveli, biteli, geleli? Ya da ne kadar oldu, gitmeyeli, kalmayalı, ölmeyeli, sevmeyeli, bitmeyeli, gelmeyeli..

Ne kadar oldu gideli, kalalı, öleli, seveli, biteli, geleli? Ya da ne kadar oldu, gitmeyeli, kalmayalı, ölmeyeli, sevmeyeli, bitmeyeli, gelmeyeli..

Hiç aşık olmadım.. ya da hiç sevilmedim.. mutluluk da anlık keyifler dışında olmadı hiç öyle kalıcı huzurum.. ama insan alışıyor her acı gibi buna da
Umarım aşık olur ve sevilirsin Barış. Gerçi ben aşka inanmıyorum da, neden olmasın.
Bende inanmıyorum abi ama teşekkürler
Zamanın akışı içinde hatıralar solmuş olsa da, duygularım hala canlı ve derin. Ne kadar oldu bilmiyorum ama önemli olan hâlâ her duygumun yaşıyor olması ve hâlâ var "olduğum". Mezara gömülmeden; benim için, duygularım için, hislerim ve fikirlerim için "Ne kadar oldu, olmayalı?" sorusu hep geçersiz olacak.
Oy oy soruya mı bayılayım sorunun detayındaki güzelliğe mi ağlayayım 🍁
Soruya gelince bugün bir arkadaşın ailesi ile telefon konuşmasına kulak misafiri oldum bi boğazım düğümlenmedi değil, galiba hiç bir zaman olmamış ve olmicak...
Ağlama da bayılma da :) Umarım olur.
Yok çay içiyorum zaten 😂
Bu arada cevaplara baktım herkes aşk diye cevaplamış ama kişilik karakter kategorisinde ben aşk diye algılamadım soruyu yani bana ne djdjdjd
Ben de aşka dem vurmadım zaten 😂
İyi madem 😂
Çok uzun zaman değil aslında ama benim için asır geçirmiş gibi olduğu zamanlar oldu.. Çok şükür düştüğüm gibi kalkmasını da bildim, biliyorum, bileceğim..
Cevap
4Cevap
Tatile gitmeyeli bi 2 sene oldu Ellam
Güzel bir soru. Baya uzun bir zaman. Saymadım. Saymıyorum böyle çok güzelim çok daha iyiyim. Varsın olmasın.
Olmazsa olmasın, çay demleriz.
Hay yaşa🙏 bir de kek ve kurabiye yaparım ben. Oturur kitap okuruz yazarız mis gibi daha nolsun🙂
Nerde bu Keçeli? 😂
burada burada al🖊
😂😂
Teşekkürler efem ☺️
Rica ederim efenim🙂🙏
Galiba bir şeyler yolunda gitmeyeli, hayal kırıklığına uğrayalı, sevilmeyeli, elime attığım şeylerin sonu gelmeyeli 3 yıl oldu. Bu süreçte illa ki iyi şeyler olsa da gerçekten hayatla tanışınca çok bi anlam ifade edemiyor sanırım onlar da.
Babamı kaybedeli 2 sene oldu
Başın sağ olsun dostum.
Insanlardan nefret edeli yilar oldu değişen bir şey yok yine sadece ara sıra iyi insanlar çıkıyor ve çıktıkları gibi gidiyorlar
Neyin ne kadar olalı veya olmayalı bilmiyorum.
Ama oldurmaya karar vereli 24 saat olacak..
3 yıl oldu yalnızlıkla hem hal olalı geceleri de anksiyetem tutmasa iyi olcam😃
7 yıl
1 ay
14 gün
5 saat
18 dakika
50 saniye olmus gideli
( sayaca baktım )
Her şey galu beladan ayrılınca başladı… 🥲
Günleri sayamıyorum artık
8 yıl oldu kanka
Çok uzun olmadı