Güncellemeler
1 yıl
Tek tek ürünleri hesap yazın rakam olarak neye göre tahmin?
Güncellemeler
1 yıl
Bu ürünler marketlerde en kötü 600 tutuyor bazıları kendi markaları maketlerin buna göre en az yani. Ben getirden 420 lira ödedim. Markette bu rakamı sadece yağ+şampuan için veririz bu durumda nohut döner ve bisküvi bedavaya almış oldum. Sizin rakamlar markete göre tutmadı çoğu ama ödediğim rakam olarak tutanlar var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bilmiyorum fiyat algım kalmadı benim ne isteseler onu ödüyorum direkt sorgusuz 😄 nede olsa zam gelecek ya da gelmiştir diye
Bu kafa senin ekonomiyi batırır
Batırdı
Şaşırmadık yine
:))
Gülüyorsun birde ağlanacak haline
Gergin misin
Yoooo ama senin bu umursamaz olman sinir bozucu değil mi sence de
Öyle mi farkında değilim.:) neyse boş ver sorun benimle ilgiliymiş hem.
Zeytinyağı 1 litre normal markette 200'den aşağıya değil 420 verdiysen hepsine ucuz almış gözüküyorsun yağın fiyatı ne kadardı hatırlıyor musun
Getirden aldım bakabilirsin ama piyasada 300 yağlar ortalama
Biliyorum fiyatını piyasadaki getirdeki fiyatını sordum getir kullanmıyorum Trendyol kullanmıyorum bunların hiçbirini indirmedim
Ama yağların etiketi önemli
Sızma zeytinyağı pahalı
Riviera biraz daha ucuz
Valla o kadar farkını çok bilmiyorum zeytinyağı olması yetiyor. Zaten çok pahalı birde o ayrımı yapabilmek imkansız. Getir gibi yerlerden kupon kullanarak bu fiyatlara alınıyor markete gitsem 600 bırakacaktim
Sızma zeytinyağı normal zeytin toplanınca çıkartılan yağ. Riviera denilen zeytinyağı ise siyah zeytinlerden ya da diğer zeytinlerden arta kalan dibe çöken atık diyebileceğimiz zeytinyağının kimyevi işlemden geçirilmiş hali. Sızma zeytinyağında ise hiçbir kimyevi İşlem yok direk paketleniyor
Aaa o zaman sızma almak lazım bir dahaki sefere
Sızma salatalarda kullanılır daha çok
Rivierayi ise zeytinyağlı yemeklerde kullanabilirsin
Migros Ara ara zeytinyağları'nda indirim yapıyor takip etmeni tavsiye ederim fiyatları makul kalıyor indirimlerde
Yok ben sadece salata için bulunduruyorum başka şeye gerek yok ama işte fiyata göre hareket ediyordum her zaman malum altın oldu yağlar artık
2014 yılında 1 litre zeytinyağına 15 liraya aldım hatırlıyorum Bir de ben zeytinyağının bolca bulunduğu Türkiye'de belki en fazla üretiminin yapıldığı yerde yaşıyorum Ona rağmen burada bile fiyatları 250 liranın altında değil
Sesli klavye kullandığım için bazı kelimeler eksik/yanlış çıkmış okurken tamamlayıver lütfen
Hiç sorun değil kelimelerde hata yok anlaşilıyor ama migros çok takip ettiğim bir market değil bu yüzden netten getir ile bu pahalı şeyleri almaya çalışıyorum. Yağ konusu da hileye açık bir ürün olduğu için her yağı da marka olmadıkça güvenip alamıyorum bu yüzden fiyat önemli ama o şehirde yaşadığın için şanslısın. İyi yağ ulaşılır en azından fakat bizler market mahkumu olduğumuz için başka yere de güvenmediğim için sonuç bu
Hiç sorma zeytinyağı her zaman pahalı bir ürün kıymetli ama artık o fiyatlar kalmadı maalesef. Dediğin rakamlara artık hayal bile değil
Maalesef dediğin doğru özellikle Zeytinyağı hileye çok açık bir mahsul. Ahlaksız bir toplumda yaşıyoruz zaten. Enflasyon bu toplumun ahlakını bozdu. Süleyman Demirel'in bir sözüydü geçmiş gün videoda izlemiştim "Enflasyon toplumların ahlakıni bozar" demişti Çok doğru bir tespit...
Evet burada iyi yağa ulaşmak mümkün dediğin gibi fakat burada da ucuz değil maalesef.
Muhtemelen İstanbul'da yaşıyorsun doğru mu
Evet doğru. Bazı ürünler enflasyon olmasa da hileye açık bu yüzden bunları her dönemde ve devirde bilinmeyen yerden almamaya dikkat ediyorum ettim. Yağ çeşitleri ve süt ürünleri mesela
Hiçbir yerde ucuz diye bişey kalmadı ama zeytinyağı çok kıymetli olduğu için hep pahalıydı ama en azından iyi ürüne ulaşmak önemli
Senede kaç lt zeytinyağı tüketiyorsun
Ortalama
Sadece salata ile sınırlı bu yüzden litreler söz konusu değil. 1-2 litre olsa yeter sanırım hadi 3
Hım anladım şimdi
Şehir İstanbul mu demiştim ama cevap vermedin 😀
Evet demiştim
Ona mı evet demiştin 😀
İstanbul çok güzel
Ara ara gezmeye geliyorum
2 hafta önce oradaydım
Günübirlik
Pazar günü gidip döndüm
Belgrat Ormanı istinye Beykoz Çubuklu Üsküdar Eminönü Haliç... Bayağı gezdim
Güzel olmaz mı harika hemde. Neden geliyorsunuz iş için mi?
Gezmeye
Aslında güzel bir iş bulabilsem İstanbul'da tamamen taşınma Köyü düşüncem de var fakat İstanbul'da Kazancı yüksek bir iş bulmak kolay değil 50.000 lira olmalı ki en az Eh işte yaşıyoruz diyebilirsin daha aşağısı mümkün değil İstanbul'da
... taşınmak gibi bir düşüncem de*...
İş alanı nedir sizin ya da meslek?
İktisat mezunuyum
İçeriden konuşmak ister miydin
Bu fotoğrafı olan biriyle mi 🤣hayır. Ayrıca bulunduğun bölge İstanbul'dan daha güzel bence terk etme
Önyargılı davranmana saygı duyuyorum Sen bilirsin tabi ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir Bunu da bu yaşa kadar görmüş ve öğrenmiş olmalısın.
Ayrıca profill fotom çok masum
Nesi var ki 😜
İşte sana göre masum ama on yargı oluşturan senin bu durum, benim suçum yok😅 onun yerine orada kendiniz olmanız daha doğru
Ben kendimim zaten
Boğa burcu zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kadın seviyorum ben diyor o foto. Gayet masum işte 😜
Sen şu önce Miranda Kerr sonra Yasemin Özilhan yüzlü karı arıyorum diyen hakkı bulut olmalısin o halde🤣
Puhaha
Gisganc garı
Kesin hakkı bulut🤣 öküz yazdığından anladım ama emin olamadım
Puhaha Gisganc garı
Kibariye kılıklı garı 😜
Ahaha sen öyle san hakkı bulut🤣 hiç değişmeyeceksin sözler hep aynı bu yüzden illa ele veriyorsun kendini. Hele şu öküz nicki her zaman sen olduğunu belli ediyor🤣
Ben içimdeki öküzü saklamıyorum ki yavrum
Ama sen Kibariye görünümlü halinle Yasemin Özilhan tadında muamele bekliyorsun. Nasıl olacak bu iş 😜
Tamam da benim Kibariye olduğumu nereden biliyorsun, senin tarz hep aynı herkesi böyle yorumluyorsun 🤣 ayrıca öküz ve hakkı bulut olan biri zaten o dediğin kadınlara değil Kibariye olanlara uygundur bunu da hiçbir zaman kabul etmiyorsun🤣
Kibariye kılıklı olmasaydın tutar bir fotoğrafını koyardın Aha da daş gibi gariyim diye. Ortada fotoğraf Yoksa kesin Kibariye kılıklasın 😜 Ayrıca öküz olabilirim ama 34 bedenli küçük memeli küçük kalçalı garıya layık olmadığım anlamına gelmez bu taam mı 😜
Yok anlamına gelir sen hiçbir zaman kabul etmesende. Zaten öyle karı seni yanına yanasımtirmaz ya senin dediğin gibi olsun her ne kadar Kibariye olmasamda beni hakkı bulut gibi biri görmese de olur🤣
Hahaha
Çok tatlışsin ama sümüklüsün 😜
Ahaha senden kurtuluş yok bunu anladım artık. Nerede olsam nokta atışı gelip gizli yorumda bile beni buluyorsun ve hep aynı şeyleri söylüyor olduğunu bildiğimden engellemiştim seni ama sen başka başka yeniden hesaplarla buradasin demekki kurtuluş yok🤣
Hahaha
Memen varsa ben varım
Kurtulamazsın benden
90D benimki de
Bırakayım peşini
Değilse 75B memcikli garı muamelesi çekerim sana 😜😛
Len bu hesabım yeni değil ki
Geçen sene mayısta açmışım
Baktım şimdi
Ayrıca sen beni niye engelledin laaa çatlak garı 😛
Bir de fakir fakiri gizli de olsa tanır bak 😛
Dedim ya sürekli karşıma çıkıyorsun aynı şeyleri yazıyorsun senden kurtuluş yok diye 🤣 geçen seneden beri demekki bulamadın beni eski hesabı engellemişimdir
Heee anladım eski hesabından engelledin. Demek ki sen de yeni hesap açmışsın
Bu kaçıncı hesabın lan manyak garı 😛
Yok la benim her zaman aynı eski hesap devam. Sende hesap bitmiyor yenileniyir demekki🤣 bak yine başıma bela oldun şimdi sızma zeytinyağı borcun oldu bana. Bu kadar yıllık hakkı bulutlugunu çekmişim🤣
Zeytinyağının lafı mı olur bebişim
Sen hele bir konum at
34 bedenli isen direk adres ver 😜
Yok değilim de olsam da hakkı bulut ile hiçbir şey olmaaazzzz 🤣 sen yine de bu kadar zamanın borcunu öde bir an evvel. Halis muhlis olsun kargoyu ben veririm zeytinyağı senden kabul mu?
2 hafta önce Pazar günü İstanbul'daydım
2-3 haftaya kadar tekrar gelirim
Kalem etek stilettolu halin ile beni karşılarsan zeytinyağını alırsın bebeğim 😛
Olmaaazzzz ben hakkı bulut görmek istemem. Sen dediğim yere bırak o zaman ben alırım 🤣 herhangi bir kargo şubesine
Ne bu böyle gidip geliyorrsun hem Çarşı başı yolu mu bu🤣
Olmaz bebeğim
İlle de kalem etek stiletto giyip karşılamalisin erkeğini 😛
Erkeğim olduğunu kim söyledi 😅🤣 ben o garı değilim moruk hakkı bulut
İstanbul'u seviyorum
Seni de sevebilirim
Memciklerin 75B ise 😛
Jessica May gibi hatun olsan da olur bak 😛
Sen beni ömründe sevemezsin hem moruk hem sapik hakkı bulut🤣
Len bir o soru bir bu soru kafam döndü yaz içeriden konuşalım artık 😢
O kim la, yeni bir isim buldu yine, başka bir tane daha var mı bilmediğim bir isim ancak Kerr ile Özilhan kalıyor akılda ünlü oldukları için belki de 🤣
Nihayet kafası dönmüş git artık istemiyorum senden zeytinyağı filan. Alırım ben🤣
Memcik var zeytinyağı var
Memcik yok beni unut 😛
La zaten seni hatırlamak isteyen kim 🤣 ayrıca sen bende yine bu hesap zaten engelliymis nasıl yazabiliyorsun ah KS ah
Haha
Ensendeyim yavrum
Kurtuluşun yok benden 😛
O zaman seninle uğraşıp yorulduğuma değsin zeytinyağı ödemeni yap hakkı bulut
Bebeğim içeriden yazarsan her şey mümkün
Yok seni başıma bela edemem varsa Instagram yaz geri siler yorumu sana oradan ulaşırım
Neden instagram yavrum?
İşte
Niye işte niye
Niyesi yok öyle işte
Yaf korkma yemem seni hatun
İnstagram hesabın fake muhtemelen
Buradaki de fake
Korkma yemem
Sen ver hesabı ne yapacaksin zaten senin de hesabın fake görüldüğü gibi🤣 orada bir hakkı bulut Yok
Benim hesabım fake değil hatun Bundan başka bir hesabım yok benim burada
Yahu sonuçta orada bir hakkı bulut var mı yok🤣 fake oluyor bu durumda
Memciklerini yerim bak senin 😛
Keçi inatlı cadı 😛
Döner 82 , nohut 175 , zeytinyagi 156, burçak 15 şampuan 190
Zeytinyağı ile nohut hemen hemen aynı demişsin ki nohutu bile daha fazla yapmışsın oysa yağlar altın değerinde biliyorsun😅
Yag riviera ama
Migros sanalda böyleydi 😂😂😂😂
Kopya çektin yani🤣
E tabisii😂 malum her gün etiketler degistigi icin
618 diyorsun yani bu durumda
Evet 🤔
650 TL civarı
Detay lütfen ürünler için
Detay derken anlamadım
Yani bu rakamı neye göre buldunuz
Tahminim ya da altıncı hissiim kuvvetlidir her konuda
Ama sizin rakam tutmuş değil ki. Benim ödediğim rakam bu değil
Resimde beş parça ürün var döner 70 şampuan 90 nohut 90 burçak 30 Komili yağ 370 TL diye hesapladım
1880 TL
Vühuuu neyseki o kadar değil. Türkiye de yaşamiyor olmalısin😅
Türkiye'de yaşadığım için 1880 tl dedim :D
Yok neyseki o kadar ucmuyoruz ülke sağlanmış gidiyor olsa da🤣
Şahlanmış* gidiyor olsa da
baya şahlanmış bence de :D :D
Umrumda mı acaba?
Peki cen🤪
Şaka şaka üzümlü 🍰
Nohut ile piliç döneri anlamadım örneğin neden ekmek değilde nohut gibi
Ahaha birbiriyle uyumlu olması gerekmiyor ürünlerin. Onlar lazımdı diyelim
480 gibi bişey tutmuştur
228 yağ, 58 lira nohut 89 şampuan 75 lira dönet
Nohut ve şampuan o kadar ucuz mu 😅
Bizim burada bu fiyata orası neresi
İstanbul'dayım ben
Demekki orası pahalı 1 kilo boldo pirinç kilosu 48 lira
Orası neresi? Tabii İstanbul pahalıdır bugün şehir
Ankara
894 tl
600 küsür
490.
500 filan
Nasıl 500, detay ver
400 kusur
335,45 krş
Ahaha neden bu rakam donsuz?
Öyle salladım donlu 🤪
415 falandır
250 yağ, 50 şampuan, 50 döner diğerleriyle 415 falan
Yaş itibariyle evde alışverişi senin yapmadığın belli 🤣
Tek yaşamadığım ne malum çingen
Ev işlerinde de elime kimse su dökemez
Noldu Ian nokta atışı yapmışız
Ama şampuan 50 yazmıştın bu uymadı nerede o fiyata şampuan 🤣
Hayata karşı pozitif bakmaya çalışıyorum ondan 50 demişimdir, ama dur söyleme fiyatını bilmemek bazen daha güzeldir