Bakar mısınız uzun oldu ama?

31 yaşındayım eşimden ayrıldım 8 yıl oldu 9 yaşında oğlum hayatımda biri var ciddi düşünüyoruz annem Allah razı olsun bize sahip çıktı oğluma çok iyi bakıyo ben çalısıyorum Şu an ama beni çok zorluyo üzüyo annem sivri dilli insanın morelini bozar bunu herkes bilir ablamada zamanında çok yaptı ama anadır tabiki basımızdan eksik etmesin Rabbim
Sorum aslında su bazen ablamla konusmak isterim hemen bana anlatma banane der kestirip atar ama ben her zaman ablamında kardesiminde derdini dinlerim ablam buyugum konusmak isterim hep beni tersler ama küçüğümüze onu yapmaz ikisi bir olur annemın dedikodusunu yapar ama ben bi dertlesmek istesem hemen tersler simdide hayatımdaki kişiyle 7 aydır bırlıkteyiz beni seviyo bana sürekli ailemi soruyo ben zorumdur çok alınganımdır ona rağmen gönlümü kırmamak için elinden geleni yapar ondan kucugun 6 yaş oğlumuda kabul etti seviyo 3 günlüğüne sen ben oğlumuz uludağa tatile gidelim dedi annem hemen neden dedi aman dikkat et senden faydalanmasın evine gitme su bu haklı biliyorum kim olsa der ama annemde su var araya fitne sokar ayırır kuzenimi daha yeni ayırdı nisanlısından aradı annemde sürekli bi ortalık karıştırma ve aşırı yalan var ilk evliliğimin bitme nedeni bi nevi annem oldu zaten bende ablamı aradım konusmak istedim hani daha genç daha ileri görüşlü belki fikir verir diye annem bekar 20 yasıdnakı kızkardesımı sevgilisiyle tatile gondermek istemedi ablam araya girdi anneme bagırdı geri kafalılık yapma dıye gönderdi ama bana bu ablalılığı yapmıyo çok üzülüyorum kimsem yok bu hayatta

Bakar mısınız uzun oldu ama?