2 gün önce akşama doğru, konakladığım yurtta, daha önce tanımadığım ve hiç konuşmadığım bir kız yanımdan geçerken bana gülümseyerek " Sen neden hep yalnız takılıyorsun? " dedi, ben de gülümseyerek " Ben yalnızlığı seviyorum " dedim. O da şaşırarak " Aa " dedi. Sonrasında yine gülümseyerek " Neyse, iyi akşamlar " dedi ve yukarı çıktı. Yurdun dış cephesi camla kaplı. Sonrasında ben dışarıda, aynı yerde oturmaya devam ettim, o da tekrar aşağı indi ve içeriden geçip yemekhaneye doğru gitti. Geçerken bana bakarak gülümsedi. Sonraki gün, yani dün ise, ben yine yurdun önünde tek başıma oturup çay içip çekirdek yiyordum, o da okuldan geldi ve yine gülümseyerek " Yine yalnızsın " dedi, ben de gülümseyerek " Aynı " dedim. Daha sonra " İyi akşamlar " dedi ve yukarı çıktı. Biraz önce ise, ben yine yurdun önünde oturup çay içiyordum. Yanıma geldi ve gülümseyerek " Naber, yine yalnızları mı oynuyorsun? " dedi, ben de gülümseyerek" İyiyim, sen nasılsın? Aynıyım " dedim. Daha sonra, o da " Ne yapayım? Okula gidip geliyorum " dedi. Ben de " Nerede okuyorsun? " dedim, o da " Manisa'da okuyorum " dedi. Daha sonra ne okuduğunu sordum, o da Yazılım Mühendisliği okuduğunu, ama bölümünü sevmediğini söyledi. Ben de üzüldüğümü belirten bir yüz ifadesiyle baktım. Daha sonra, gülümseyerek " İyi bakalım, hadi görüşürüz " dedi ve içeri girdi.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonrasında ise içeride müdür yardımcısı ablayla benimle ilgili " Hep yalnız takılıyor " gibisinden bir şeyler söyledi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız tanışmak istiyor işte, yalnızlığım seninle son bulsun desene, kıza. Numarasını al mesajlaş, yemeğe beraber gidin vs
Ciddi misin? 😂
Yoksa dalga mı geçiyorsun?
Evet, git aynı yere otur, kız gelince de konuş, geç kalma
Yapmaya çalışıyorum, ama dediğim gibi, biraz utangaç biriyim. Hele ki karşımdaki kişi bir kız ise gerçekten çok utanırım, ama buna rağmen bu sabah az da olsa sohbet edebildim.
Utanacak bişey yok, o da insan
Sence ilerlemem nasıl, bu iş olur mu? 😁
Peki sence şimdiye kadar yaptığım şeyler nasıl? Sence bu iş olur mu? 😁
Neden olmasın ya
Peki yaptığım şeyler ilerleme kaydetmek adına nasıl?
Etkili mi ve sence ilerleme kaydetmiş miyimdir?
Dostum içinden ne geliyorsa onu yap eğer sen de o kızı istiyorsan
Yani daha önce hiç bir kızla bu kadar uzun sohbet etmemiştim.
Bana ilgi gösterdiklerini düşündüğüm kişileri de hep, konuşmadığım için kaybetmiştim. Sence bu kızı elde etmeye başlamış mıyım?
Olur olur zamanla olur, bu kadar kasma, o da insan
Zamanla olacağını ben de biliyorum, ama ben genellikle az konuşan biri olduğum için zaman geçtikçe insanları kaybediyorum. Sence bu kızı kazanmaya başlamış mıyım?
Merak ettiğim şey o. 😁
Bu kadar yavaş olursan uçar gider
Peki ne yapmamı önerirsin?
Dostım bunu en başından söyledim, yorumları oku, herşeyi karşıdan bekleme
Konuşmaktan kastın açılmak mı, yoksa normal sohbet etmek mi?
Onu anlamadım.
Sohbet et tanı hemen ne açılacaksın tanımadan seni seviyorum mu diyeceksin
Zaten 2 gündür normal sohbet ediyoruz.
Ama yine de bana ilgi duyduğundan az da olsa şüpheliyim. Tahminimce bu akşam veya en geç yarın akşam kızla tekrardan görüşürürüz. Sence gördüğüm anda selam verip numarasını istesem uygun olur mu?
Selam ver konuş tabi, sadece denk geldiğimizde mi konuşcaz, şu benim numaram, telefonda da konuşuruz dersin numaranı verirsin
Öyle demek yerine selam verip nasılsın diye sorup direk numarasını istesem nasıl olur? Sence uygun olur mu?
Dostum ben sana yol gösteriyorum sen bana alternatif sunuyorsun, nasıl biliyorsan öyle yap
Ama daha önce hiç bir kızla ilişkim olmadı, onun için ne yapmam gerektiğini de pek bilmiyorum. Benim aklıma gelen fikirler, ilişki konusunda tecrübeli olan kişilere yanlış veya saçma geliyor.
Merhaba kardeşim. Biraz önce, çok yakın bir arkadaşımla da bu konuyla ilgili fikir danışmak için konuştum, ama o " Belki de kız sadece neden sessiz biri olduğumu, herhangi bir sorunumun olup olmadığını merak ettiği için benimle konuşmuş olabileceğini söyledi. Sence de öyle olma ihtimali var mı?
Eğer öyle bir ihtimal yoksa en kısa sürede kızla konuşmaya çalışacağım.
kiz seninle baya baya konuşmak istiyor bence sende ona bir büyük adim atmalısın
Biraz utangaç biriyim ve söz konusu kişi bir kız ise çok daha fazla utanırım, ama bu sabah kendimi biraz zorladım ve sohbet ettik. Sence attığım adımlar nasıl?
Ayrıca büyük bir adım atmaktan kastın ne? Mesela neler yapabilirim?