Sizce nasıl ilerlemeliyim?

Simdi lise sonum yks ve kpss var önümde ama üniversite okuma hevesi yok içimde hayat elimden kayıp gidiyor ve ben bu kisa yaşamda üniversite okuyorak ömrümü heba etmek istemiyorum okuyan kimsede atanmıyor zaten tıp kazanma ihtimalim yüksek 7 ay var ve ben bu sürede derece yapacağım eminim ancak kpss ye girip memur olup duz bir hayat daha iyi gibi geliyor ve bazı konularda kendimi sınırlandıran biriyim kendinin farkındayım memur olarak atanıp sonrasında evlenmek mutlu bir yuva kurmak insan gibi yaşamak istiyorum sevmek istiyorum sevilmek birlikte vakit geçirmek istiyorum o kişiyle Allah bilir kim olur ya da karar veremiyorum tıp okurum doktor olana dek de evlenmem hiç hangisi seçilmeli günümüz şartlarında kafam farklı çalışıyor kendimi bulmak çok zordu şimdi ben varım kendimi buldum ama kimsem olmadığını farkettim ve bu zor dayaniyorum harama bulaşmadan helalimi bekliyorum geleceğimi bekliyorum ancak bu iki şey de benim geleceğimi fazlasıyla etkileyecek ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum

Sizce nasıl ilerlemeliyim?