Ya ben 25 yasındayım hiç lazere kuaföre cilt bakımına gitmedim.
Sebebi eşimdi , maddi olarak para vardı hem ailemin hem de eşimin ama yine de böyle şeylere para harcattırmazdı eşim.
Evlendigim andan beri resmen yaşlandım kilo aldım eve tıkılıp kaldım. Kavga çıkmasın yüzü hep gülsün diye her hayırına tamam dedim
Şimdiyse artık böyle yasamak istemedigimi ve kendisini istemedigimi söyledim. Eski aile evime döndüm kendime özen gösterip düzelmeye eski hayatıma alışmaya çalışıyorum ama artık insanlardan çok uzağım lazere gitmeye çekinip utanıp vücudumu açamıyorum. Nasıl düzelecegim nasıl yol izlemeliyim nasıl bakım olarak kendi kendime evde birşeyler yapabilirim yardım edermisiniz?
Sebebi eşimdi , maddi olarak para vardı hem ailemin hem de eşimin ama yine de böyle şeylere para harcattırmazdı eşim.
Evlendigim andan beri resmen yaşlandım kilo aldım eve tıkılıp kaldım. Kavga çıkmasın yüzü hep gülsün diye her hayırına tamam dedim
Şimdiyse artık böyle yasamak istemedigimi ve kendisini istemedigimi söyledim. Eski aile evime döndüm kendime özen gösterip düzelmeye eski hayatıma alışmaya çalışıyorum ama artık insanlardan çok uzağım lazere gitmeye çekinip utanıp vücudumu açamıyorum. Nasıl düzelecegim nasıl yol izlemeliyim nasıl bakım olarak kendi kendime evde birşeyler yapabilirim yardım edermisiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kişisel öz bakımımi yıllardır kendim yaparım 27 yaşındayım saç boyama kıl tüy alma lazer cilt bakımı vs herseyi kendim yapıyorum sende yapabilirsin herşeyin malzemesi var kuaförlere boş yere para dökmeye gerek yok
Önce saçlardan başla sonra lazer cildin nasıl onu bilmiyorum
Ankara da ısenız cıdden yardımcı olurım xok iyi gelirim, arkadaslıgınız yeter
Cihazlar alabilirsin kişisel bakım için bol bol var. Spor yürüyüş kesin yapman lazım bence sağlıklı beslenemesende dengeli beslenmen gerek
Hersey ruhen rahat hazır olduğunda başlıyor
Ruhen hazırım ama değişim için nerden başlayacagımı bilmiyorum
Değişim için başlama noktası makyaj yapmak ve kıl almak olabilir zayıflamak olabilir zayıflamak daha çok özgüvenli olmak demek
Makyaj degil de cilt bakımı daha iyi gibi hissediyorum.
Kıl almak vs onları zaten yapıyorum ama öyle pürüzsüz kalmıyor
Pürüzsüz kalması için ağda deneyebilirsin 😜 cilt bakımı daha iyi fikir fikiri açar eskiye dair bir şey düşünme
Agda cildimi mahvediyor aslında alerji gibi oluyor agda sonrası ne kullansam da boş
Ağda cildini mahvediyor ve tahriş ediyorsa bence tüy dökücü de kullanabilirsin
Merhaba, lazere gitmene gerek yok. Eve lazer cihazı alabilirsin direkt
Yanlış adamla evlisin
Şükür ki boşanacagız.
Bekle boşan
Ben yardımcı olurum sana
Yanlış kişi ile birliktesij
Artık degilim
Neden açamıyasın gitmelisin zaten bakımlısındır
Bilmiyorum çok utanıp çekiniyorum.
Hayır saçmalama ne varda neden utancaksın