Sizce ilerletir miyim kendimi yağlı boya tabloya geçmek istiyorum. (Gece gece uyku tutmayınca...)

Sizce ilerletir miyim kendimi yağlı boya tabloya geçmek istiyorum. (Gece gece uyku tutmayınca...)
İlerletmek istiyorsanız, acele etmeden sabırla ilerletin. İlk önce çizeceğiniz şey ne ise onunla ilgili bilgi sahibi olun. Göz, burun, kafatası kısacası anatomi bilginiz olsun. Kadın ile erkeğin anatomisi farklıdır. Önden görünüş çok çizmeyin. Yan 45 lik çizim yapın. Çok geliştirir sizleri. Elinizi sıkmayın, kastırmayın çiziminizi. İlk önce doğru çizdiğinizden emin olduktan sonra hatlarınızı belirleyin.
(Yazdıklarım sizi üzmesin, emeğinize saygısızlık olarak algılamayın. Sakın motivasyonunuzu düşürmeyin.)
Resim yetenek işi değildir resim yapmak süreklilik işidir. Ben okula gitmeden resimler çizerdim. Hatta öğretmenim inanamamıştı çizdiğim de yetenek vardı. Ama sonra bir ara bıraktım bu işi. Yıllar oldu falan berbat çiziyorum. Benle resim çizen bir arkadaş vardı. Ama berbat çiziyordu o dönem şimdi ise beni 100 e katlar bırakmadan çiz.
Çok güzel olmuş. Ben beğendim, ellerine sağlık. Bu alanda yetenekli biri olduğun çok açık ortada. Biraz daha kendini geliştirip, daha güzel çizimler yapacağından şüphem yok. 😊👏🏼
Yılansı, gerçek olmayan, fantezi karakterler çizmeye daha düşkün gibisin. Bu konuda ilerlemelisin bence.
Ayrıca kara kalem ve akrilik, akrilik ve yağlı boya tamamen farklı seviyeler. Elinin yatkın olması önemli.
Çok çizimim var. Suluboya , guaj boya , Karakalem. Bu tam tersi ilk defa oldu daha çok somut şeyler çiziyorum
Cevap
40Cevap
Güzel olmuş beğendim
Gayet iyi, Angelina Jolie mum gibi erimiş =/
Teşekkürler 🙏
Güzel olmuş, hayal gücün geniş anlaşılan. Kendini geliştirmeye devam et 😃👌🏻
isteyen herkes ilerletir bunun baslangictaki cizim yetenegiyle alakasi yok istek ve azimle alakasi var
Fikir güzel ama daha pozitif şeyler çiz lütfen. Aslında beyin çizdiği yazdığı şeyleri hayatına çeker.
Çizimin ise başarılı ve gelişebilie
Gayet güzel başarılı ama çizim konusunda son nesil olmayacaksin gibi duruyor yapay zeka robotlar bu yönde çalışmalara başladı
Güzel olmuş devam et çok daha iyi çizimler yaparsın
Cok guzel olmus, ellerine saglik. Bu yolda ilerleyebilirsin bence.
Gayet guzel...
Senden bir sey cizmeni istesem yapabilir misin?
Aklimda bir dovme yapmak var, bir erkegin bir kadini anlindan optugu bir cizim lazim bana...
Bence çizimin gayet güzel. Kendini bu alanda geliştirebilirsin. Ve biraz anatomi vs çalışmanı tavsiye ederim.
Bende çizim yapıyorum ilk çizimi mi çünkü ilk çizimse çok iyi
Hayır başka çizimlerim var.
Güzel sanatlaramı hazırlanıyorsun ben hazırladığım için çiziyorum
Hobi olarak çiziyorum.
Biraz daha geliştirmen lazım. Eline sağlık.
Yetenek var devam et ama Türkçe düşün gavurca değil
Orta cag avrupasinin Resimleri bile bundan ileriydi 😅
Boyun kısmı ince olsaydı daha gerçekçi olurdu gibime geliyor ama iyi iş çıkarmışsın tebrikler
Bir çizimci olarak şunu soyliyim kalemi çok kasıntı kullanmışsın çizimde kalem elinde serbest kalmalı bu kadar bastırmak çizimde hata kalem elinde yokk gibi hafif ciziceksin
güzel olmuş anatomi de katarsan çok daha güzel olur
Teşekkür ederim : )
Fevkalade cok iyi 👏👏
Muhteşem olmuş beni çizmişsim
Ilgi ve alakan varsa tabi ki ilerlemelisim
çok iyi. ilerleyebilirsin.
İlerlemelisin
Başarılı. Bu yolda ilerlemelisin
Biraz daha çalışmalısın ışık var sende
Biraz daha istiyor
Gayet güzel olmuş emeğine sağlık
gölgelemeyi yanlış yapıyon ama ilerler
Güzel olmuş, ilerletirsin.
Çok güzel olmuş çok karakteristik duruyor kesinlikle üstüne düşüp yeteneğini ilerletmelisin
Şahane görünüyor, emeğine sağlık.
Teşekkür ederim.
Rica ederim
kadının çene bi tık erkeksi olmuş ama gayet güzel
Teşekkür ederim: )
çok iyi kesinlikle devam et
Gerçekten mi, teşekkür ederim : )
Güzel ilerlememen için hiç bir sebep yok
Teşekkürler
Şöyle güzel bir yazı stilim olmadı gitti lan !!
Çalışmaya devam
bence yeteneklisin.
Guzel
güzel olmuş.
Bence ilerletebilirsin fena degil
Çok güzel
Cidden baya güzel.
Bence çok hoş olmuş emene sağlık
Vay güzel
Muhteşemm
Gayet güzel
Benide cizsene sonra fikrimi söylerim hem