Bu yolda mı gidiyim?

lisede sınıf arkadaşıydık lisede bana maymun demişti bi de goril ona aşığım ve onu özlüyorum neden benim kaderim böyle bana maymun diyen goril diyen birine aşık olmak var kaderimde beni ömür boyu sevmiyecek birini sevmek var kaderimde sadece ondan etkilenmek var kaderimde koskoca dünyada bi onu istemek bi ona aşık olmak var kaderimde benden tiksininen ama benim deli gibi birleşmek kavuşmak istediğim birine aşık olup hergün ağlamak var kaderimde 4 yıldır sormuyorum kararlıyım sormicam ama onu özlüyorum ağlıyorum o hayatında gayet mutlu mutlu resimler atıyo falan ben çok da umurunda diilim hatta hiç umurunda diilim bu çok acı ben kendimi yerken gün içinde hep onu düşünürken o beni bi saniye bile düşünmüyo hergün günün her saniyesi onun için ağlıyorum ona aşık olduğum için ona sarılmak istiyorum onla cinsel şeyler yaşamayı deliler gibi hayal ediyorum ama dediğim gibi o hayatından çok memnun benim ona aşık olduğum gibi bana aşık değil bana maymun goril diyecek kadar benden tiksiniyo ve 4 yılki yokluğumda görüyorum ki çok mutlu dalgasını geçti benle sonra da çıktı hayatımdan hayat böyle işte boktan bu hayatın nesini sevelim ha nesini sevelim bizi sevmeyecek ama bizim deliler gibi aşık olduğumuz insanları karşımıza çıkardığı için mi şükredelim Allaha yoksa çirkin olduğum için mi hangisi için güzel olsaydım beni severdi çirkin olmak da aynaya her baktığımda o çirkin yüzü görmek de çok canımı acıtıyo maymuna benzediğini görmek aynı aşık olduğum çocuğun dediği gibi çok yalnızlık çekiyorum ne yapmalıyım her saniye ağlıyorum Allaha görüyorsa nerde hani yardım etmiyo 4 senedir psikiyatrik ilaçlar sayesinde o çocuğu sormuyodum hayat güzeldi ilaç bitimine geldi İstanbuldaki özel psikiyatristim yeniden başlicam umarım iyi gelir eskisi gibi yeniden iyi olurum o çocuğu umursamaz hallerime dönerim çok yalnızlık çekiyorum ev hanımıyım sürekli evde oturuyorum aşık olduğum çocuk aklıma geliyo hep her saniye ağlıyorum her gün her saniye ağlıyorum çok yalnızım önerileriniz neler onu nasıl unuturum bana güzel öneriler verin lütfen çok acı çekiyorum aşık olduğum hep aklımda beni kılıçlara batırıyorlar sanki 4 yıl yoktum ve o gayet mutlu fotoğraflar atıyo instagram profiline acil öneri verin bu acı verici karşılıksız aşktan beni sevmeyen tiksinen bana pis hakaretler eden bu çocuğa olan çok büyük aşkımdan nasıl kurtulabilirim her gün yaşadığım sürece her gün her an ve her saniye onu özlüyorum her gün her an ve her saniye onun için ağlıyorum bunu nasıl durdurabilirim? Ona olan aşkımdan nefret ediyorum ona böyle aşık olduğum için kendimden nefret ediyorum bunu nasıl durdururum ona aşık olmayı onu özlemeyi nasıl durdururum durmuyo denedim olmuyo 4 yıl geçmiş ama halen onun için ağlıyorum oysa kendine çok farklı bi hayat kurmuş ve çok mutlu. Ben onun umurunda bile değilim bu acı verici ben çok acınasıyım.

Bu yolda mı gidiyim?