İnternet & Teknoloji Sizce bu yolda devam etmeli miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor You tube da kanal ilk videomu ekledim az önce beğendiyseniz eğer beğenme tuşuna basarsanız sevinirim sizce devam etmeli miyim bu ilk videom 😅 biraz acemi işi oldu ama Güncellemeler+1 yıl Guncellem3 Sizce bu yolda devam etmeli miyim? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl et tabi ne güzel cizdin öyle :) ilk abonen benim maşallah sana. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 🙂 çok teşekkür ederim 🫠 Yorumla SonModelUye +1 yıl baska videolar olursa izlerim like ile beklemedeyim :) Yorumla Soran +1 yıl Ay Allah gönlüne göre versin 😊 Yorumla SonModelUye +1 yıl senin de :) Yorumla
cjjcjxjxjx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Keyfi olarak devam et büyük seyler için henüz yeterli değilsin 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yani devam edeyim video atmaya Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Aynen Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Ama böyle sıkıcı olur hızlandıraraj at Yorumla Soran +1 yıl Bu daha başlangıç daha atacağım 😅 Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Hadi hayırlısı Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Abone de oldum 🥳 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️🫠 Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Ricaa Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bence devam et asla pes etme zira grfiklerimi çize bilecek insanlar lazım 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Tabikide devam et ama edit baya baya acemice kime yaptırdın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kendim yaptım ya sorma bilgisayarım yok telefondan yaptım amblemi gitmedi farkındayım normalde ypu tube studio kullanacaktım ama Yorumla Soran +1 yıl Telefondan düzenlenmiyor ben de bu uygulamayı kullandım Yorumla uslanma +1 yıl Edit işini öğrene kadar yardımcı olurum elimden geleni yaparım söz bak Yorumla Soran +1 yıl Aslında evde bilgisayar var ama abimin ve vermiyor sağolsun hiç yardımcı olmuyor 🫤 Yorumla uslanma +1 yıl Editörün olurum gerçekten drive var mı telefonunda Yorumla Soran +1 yıl Google drive mı Yorumla uslanma +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Varmış baktım da Yorumla uslanma +1 yıl Güzel editini ben yapicam düzgun olsun biraz videoların Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
et tabi ne güzel cizdin öyle :) ilk abonen benim maşallah sana.
Yaa 🙂 çok teşekkür ederim 🫠
baska videolar olursa izlerim like ile beklemedeyim :)
Ay Allah gönlüne göre versin 😊
senin de :)
Keyfi olarak devam et büyük seyler için henüz yeterli değilsin
Yani devam edeyim video atmaya
Aynen
Ama böyle sıkıcı olur hızlandıraraj at
Bu daha başlangıç daha atacağım 😅
Hadi hayırlısı
Abone de oldum 🥳
Çok teşekkür ederim ☺️🫠
Ricaa
Bence devam et asla pes etme zira grfiklerimi çize bilecek insanlar lazım
Tabikide devam et ama edit baya baya acemice kime yaptırdın
Kendim yaptım ya sorma bilgisayarım yok telefondan yaptım amblemi gitmedi farkındayım normalde ypu tube studio kullanacaktım ama
Telefondan düzenlenmiyor ben de bu uygulamayı kullandım
Edit işini öğrene kadar yardımcı olurum elimden geleni yaparım söz bak
Aslında evde bilgisayar var ama abimin ve vermiyor sağolsun hiç yardımcı olmuyor 🫤
Editörün olurum gerçekten drive var mı telefonunda
Google drive mı
Evet
Varmış baktım da
Güzel editini ben yapicam düzgun olsun biraz videoların