Gün oluyor evde de durmak istiyorum biraz daha
Dakika
Nerde hangi işe başlarsan başla. Türk is hayatinda adet gibi bir şey bu yeni gelen daima gereksiz görülür. Takma alışmalısın, onlardan da gidenler olur sen kalırsın. Karaca güzel bir yer güzel bir firma bu arada, anlayış vardır orada, isini ozenli yapan herkes her yerde tutunur birileriyle kanka olmak zorunda değilsin, bilemedigin bir sey oldugunda onlara soramıyorsan müdürüne sorabilirsin zaten alışma süreci seninki. Karacayı merkeziyle alakalı gecmis yıllardaki bazı tecrübelerimden tanıyorum, kasacak mobing yapacak tipte bir yer değil.
Aynen öyle yeni gelene fazla değer verilmez herkeste gereksiz bir ego var zaten yani ben işimi yaparım ederim ama birazda ortam önemli sanki ve inşallah alışırım zaten en önemlisi de mobing yapılmaması Bakalım bilmiyorum
Çok teşekkür ederim güzel sözcüklerin için inşallah öyle olur 🙏
Cevap
3Cevap
Devam et bence senınle ilgilenmek zorunda değiller ilk zamanlar normal uzak durmaları adilik yapıyorlar böyle
Ya bir de gelen müşterilerin çoğu yabancı bir an kaldım böyle ondan da biraz tedirginim biraz da ortam sıkıcı geldi
Yabancı dilin yok mu
Yok
İşle ilgili bir kaç terim bilsen yeterli olur bence araştır okunuşuna kadar biraz çalış sonra musterilerle ilgilenebilirsin. Kendinide kötü hissetme onlar daha cok aralarında gruplasır daha kendine güven yanına geleceklerdir
Git derim çünkü iş bulmak kolay değil, diğer kızlarla samimi olmaya çalış onlar da sana yardım eder ilk adımı sen at bakalım.
Ya gösterdiler ettiler ama alışamazsam diye korkuyorum avm içinde güzel yerde ama bilmiyorum acaba ilk gün diye mi böyle oldum
Aynen ilk gün olur öyle yani sen biraz sabret daha yenisin, ilk iş tecrüben galiba.
Daha önce markette 2 sene çalıştım avm da mağaza da ilk inşallah dediğin gibidir be tosbağa
Avm iyidir sosyal ortam işte bazen ilk gün böyle kaygılı geçer biraz sabredersen belki seversin 😊
Eğer alışırsam buraya yazarım
Yaz tabi yazarsan senin adına mutlu olurum 😊
Nasıl iş buldun avm'de iş bulması sanki zor gibi?
bu devirde iş bırakılmaz bi de ortalık çok kötü alışman gerekiyor alışmadığın için durum böyle
Ya orası da öyle çok kötü alışamadığım için galiba geliyor ama bilmiyorum
Evli olmasaydin sabret derdim de evliysen evinde dur tadını çıkarın evliliğin
Dimi ya
Devam et bir süre iş bulmak cok zor yeni iş bak o sırada
Evet öyle de benim aklım çok karışık ya
Çalışmak zorunda değilsen, bırak.
Borç var
O zaman sabret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?