Kendime instagramdan hesap açtım kızıma yaptığım sağlıklı tarifleri paylaşmak için ama aklıma şu takıldı kendi şahsi hesabım var 300 küsür falan takipcim var yeni açtığım ise dün açtım 18 😄 takipcim var büyümesi zaman alır az takipcili diye takip edilmez falan acaba o hesabı silip o hesabı şahsi hesabımla mı değiştirsem yaptığım tarifler gerçekten güzel ve sağlıklı hem bahaneyle bebeğimede farklı şeyler yapmış oluyorum mesela keçiboynuzlu puding yaptım tarhanalı pankek vs yulaf unlu vs vs sağlıklı bebeklere yönelik şeyler… siz olsanız sıfırdan mı sayfa açarsınız yokaa var olan sayfanızımı değiştirirsiniz?
çektiğim fotoğraflarım şöyle…Bu şekilde gayet özen gösteriyorum reels videosu çekiyorum tarifleri yaparken falan
İnternet & Teknoloji konusunda 904 cevap paylaştı.
Sıfırdan aç, kendi hesabında da paylaş, arkadaşlar bu benim hesabım ekleyebilirsiniz ilgiliyseniz vs diye sadece ilgilenen arkadaşların eklesin. Kişisel hesapla bu hesabı birbirine karıştırma. Sıfırdan ilerle gerçekten ilgisi olan insanlar takip etsin. Niceliğe değil niteliğe yönel.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1 yıl önce influcuer'dim kıyafet makyaj malzemeleri marka tanıtımları vardı sponsorlarım vardı bunaldım ve bıraktım. günüm videolarla çekimlerle geciyordu. Şimdi gizli hesabım haftada bir giriyorum bakıyorum. Sizin yaptığınız başarılı bence devam edin ben beğendim