Sizce bundan sonra nasıl bir adım atmam gerek yardım edin?

selamün aleyküm size bir şey söylemek istiyorum umarım bana kızmazsınız sadece tavsiye öğüt almak istiyorum sizden 😞

geçen yaz memleketime gitmiştim erkek arkadaşım askerde idi o dönem memlekette akrabamın kızı ile arkadaştim. Kız arkadaşım bir gün dedi ki şu yere gidelim mi erkek arkadaşım gelmiş dedi. bende dedim gidelim fark etmez başta aradılar bizi gelip alalım mı diye bende dedim ki hayır ben tanımıyorum arabalarina binmem. Ki binmedim de dolmuşa bindik ve gideceğimiz yerin yakınında indik, gideceğimiz yer Diyarbakır da on Gözlü köprü diye bir yerdi, oranin yakınında indik hani aradılar dediler geldiniz mi araba ile 2 dakikada gidilen bir yerdi, bizde baktık oraya giden 2. dolmuş yok kendi araçları ile geldiler 2 dkda götürdüler kız arkadaşıma güvendim bindim o an bi cahillik yaptim ki binmeden çocuk dediki sizin için sıkıntı olmaz değil mi bacım dedi. Yaninda diğer erkek arkadaşı ile gelmişti çocuk ve sadece 2 dk mesafe vardı hava karanlıktı diye bizi aldılar gidip çay içtik arkadaşça o kadar. ki çocuk kız arkadaşımın arkadaşı idi, gittigimiz yerde de kıza ciddiyetinden bahsediyordu isteme durumundan vs.

Ve ben dün akşam bir cahillik yaptim erkek arkadaşıma bilerek sordum böyle bir hata yapsaydım beni affedermiydin benimle devam edermiydin diye, etmezdim yemin et böyle bir şey yaptın mı diye sordu o an yemin edemedim sesimi çıkarmadım ve yaptın değil mi dedi bana bayağı kızdı konuşmak istemiyorum vs gibi şeyler söyledi gece yarısı da bana bayağı yazdı kızdı güvenimi kırdın yapmasaydin gibi bir sürü şeyler söyledi sizce benim ne yapmam gerek 😢

Sizce bundan sonra nasıl bir adım atmam gerek yardım edin?