Sizce nasıl bir adım atmam lazım?

Bir çocuk var yaklasık bir ay önce üç kere falan sokakta çok tesadüfi sekilde karsılastım bakıstık sonra ben buna istek attım bu da gt yaptı story atıyorum hemen izliyordu falan ama hiç storylerimi begenmedi hemen izlemesine ragmen sonrasında biz bir kere bir ortamda karsılastık bu bi tebessümle bize doğru geldi ama sok olmus sekilde ben ve yanımda iki kisi var hocamla konusuyorum onunda tanıdıgı bu kisi bizim yanımıza geldi göz göze heldik hemen gözlerini kaçırdı basını önüne egdi falan hocamla konusmaya basladı sessiz sessiz az sekilde ona bir seyler anlatmaya calıstı neyse biz yanlarından ayrıldık sonra biz dönerken bu tek basına dükkanın önünde oturuyordu bizi görümce telefona gömüldü basını kaldırmadı sonrasında biz ilerledik ben arkamı döndüm göz göze geldik neyse aradan bir iki gün geçti ben attıgı iki storyi begendim ama bana hiçbir sekilde yazmıyor storylerimi izlemek dısında etkilesime geçmiyor benimle nromalde dısarda karsılastıgımızda dik dik bakan kisi o an yan yana gelince sok bir utangaçlık falan niye yazmıyor anlamıyorum bugünde story attım 2 dk içinde izledi nasıl yaklasmam lazım ben mi yazayım ne olurs yardımcı olsanız fikir istiyorjm
Sizce nasıl bir adım atmam lazım?