Uzak mesafe yüzünden severek ayrıldık. Bana özlicem ama şartlar dedi, arada sırada konusalım dedi. Ben istemedim engelledim. Hemen sevgili yaptı ama benden gizliyo. Sizce ilişkisi bitince döner mi ve engeli kaldırsam mıı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Madem olmucak neden zorluyosun onune bakip hayatina odaklanmazsan isler daha kotu oluyo ben severek ayrildim die iyi kotu herkesi eledim kimseyle sevgili olmadim aha simdide evde kaldm en son baktm evlenemiom yasima uygun bekar kimse kalmamis bari para kazanayim dedim denizlere acildim simdi evlilik hayali gule gule oldu nerdeeen nereye o yuzden bi karar ver ve unutma herseyde bi hayir vardir karsina sana deger veren deger katcak biri cikarsada tersleme cunki sonucta biten her iliskide mutluka bi kirginlik kalicak riske girme yeniden asik olamazsin ama sevebilir yuvani kurabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ah be kardeşim. Ben de severek ama mecburen ayrıldım. 2 sene oldu ayrılalı. Galiba o da sevgili yapmış. Ben de her yerden sildim onu çünkü çok üzdü beni. Seni çok iyi anlıyorum ama zorlama bence yoluna bak
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
2 3 kez ama çok uzun değil. Hatta instadan, snapten ekledi beni ben de kabul ettim. Sonra çıkardım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
Sevgili yaptıysa olay bitmiştir ki zaten istikrarlı ol engeli kaldırma ki ciddiyetini anlasın yoksa aynı şeyi dönerse yine yapar
04 Yorumla- +1 yıl
Isterse seni bulur adın belli kapın belli degilmiki önemli olan oda bıraktığın iz
- +1 yıl
Kıyamam ınş gelir kıymetini bilir rabbim göstersin ona
- 1 yıl
Uzak mesafeli bir ilişki çok zor ihtimal bence sürekli bir problem kapıda olur..
00 Yorumla - +1 yıl
Bumerang mi bu gitsin gelsin
10 Yorumla Severek ayrıldık ona yaniyurummm
02 YorumlaYol ver
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır dönmez yok ver
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi