İnternet & Teknoloji Arkadaşlar bana yardım eder misiniz? GözdeKılıçaslan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendime telefon almaya geldim şu an teknosa mağazasındayım. Xiaomi mi alayım, Samsung mu? Güncellemeler+1 yıl Çok arada bıraktınız beni canlar. Samsung A73 düşünüyorum. Alayım mı bilemedim Arkadaşlar bana yardım eder misiniz? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Xiaomi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl samsung güzel ama limitin para sorunun yoksa samsung al alcaksan note 20 al fotosu hafızası sarjı baagı dayanıklı ha dersen para kısıtlı ama yüksek gb telefon dersen xiaomı al derim ben onu kullanıyorum mi11 lıte kamerası iyi degil 0 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Xiaomi daha uygun zaten hepsi Samsung parçası kullanıyor, iPhone da dahil. 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl çok para vermek istemiyorsan tecno al tavsiye ederim 3 gün şarjı gidiyor 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. Samsung takoz falan ama dayanıklı 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl androidse hepsi aynı bokum laciverdi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
samsung güzel ama limitin para sorunun yoksa samsung al alcaksan note 20 al fotosu hafızası sarjı baagı dayanıklı ha dersen para kısıtlı ama yüksek gb telefon dersen xiaomı al derim ben onu kullanıyorum mi11 lıte kamerası iyi degil
Xiaomi daha uygun zaten hepsi Samsung parçası kullanıyor, iPhone da dahil.
çok para vermek istemiyorsan tecno al tavsiye ederim 3 gün şarjı gidiyor
Hangi modeli alacağına bağlı...
Samsung takoz falan ama dayanıklı
androidse hepsi aynı bokum laciverdi
önce araştırsana pazardan domates mi alıon
ben samsung kullanıyorum
Xiamio al
Xiaomi
Samsung
Xiomi
Samsung al.
Xiaomi hangi model?