genelde boşanma davalarında kadın ilk başvuruyu yaparsa ve erkek istemezse 2 celsede boşanaıyormuş fakat erkek boşanmak isteyimkadın istemesse 6 yıla kadar uzaya biliyormuş ben nasıl bi gerekçe sunmam gerekirki bukadar uzun sürmesin buna cevap verirseniz çok sevinir çok öenml, husus rica ediyorum... gizli soruyorum cünkü sanırm şimde burada üye
Cevabın nedir?
- +1 yıl
çekişmeli bosanma en az 3 sene sürer cocuk yok ise 2 senede biter . öncelikle aranızda şu an karsılıklı bir bosanma dilekcesi yoksa ve annesinin evinde kalıyorsa hemen noterden yazı cektir. ve aile birliginin devamı icin evine dönmesini ilet. eger buna cevap vermez ise eline ulastıktan sonra kesin saka sanar telefonda saka oldugunu belirt o sana sorarsa ve bu noter yazısına cevap vermemesi gerek cevap vermez ise bu noter yazısı ile hemen bosanma davası ac aile yükümlülüklerini ve es sorumluluklarını yerine getirmedigi icin bosanma davası ac 1 senede biter tazminat hakkıda yanar. bu konuyu bir avukata danısabilirsin oda böyle söyler. adelet diye bir kavram vardır. ama unutmamak gerekir daima güçlüler adeleti saglar zayıflar degil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Basvuru kimin yaptiginin hic onemi yok,bosanmak icin anlastinizsa tek celsede KUTT.
Ancak oteki turlu ya sabir ya selamet allah kolaylik versin.
O acmis yok oteki acmis bunlar hikaye hukuki durumunu avukatinla konus.00 Yorumla
- +1 yıl
yok öyle bişey. iki taraf istese bile hakim boşanmayı gerekli görmeyebilir de. hele taraflardan biri istemiyorsa o iş hiç olmuyor.
00 Yorumla
Bence kendisi ile konuş ve beraber bu karara varın. Sen mutsuz olduğuna göre oda mutsuzdur.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
o gayet mutlu görünüyor ... ama bn 2 tarafta kaldım hem bnim ailem hem onun eskden hpsine saygı duyardı şimdi yok daha 2 gün önce ramazanın ilk günü saat 6 gibi akrabasına gitti dedimki erken gel hanfendi ezana 5 dkkala geldi ve halada ne olacak ki diyor varmı böyle bi mantık ... ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
peki arkadaşlar kız evlenmeden önce önemli bir hastalığıı gzlemiş. sonra bu ortaya çıkmış bu ortay çıkana kadar ve çıktıktan sonrada günlük kavga sinir dengesiz davranşlar hastalığı getirdiği olursa ve en önemlisi böyle bir hastalık söylenmeden benim hayatımı zindan ettiyse bu damı 3 sene sürüyor kadın istemese bile
00 Yorumla - +1 yıl
egerkı bosanma davasını sen acarsan hakımındekadınsa senın saglam sahıtlerın olmadımı durumun zaten krıtık cunku hakım kadını dırek madur sıfatına koyup surecı uzatıyor en mantıklısı anlasmalı bosanma yolunu secmenız
00 Yorumla - +1 yıl
Öncelikle gerekçenizin iyi olması lazım. Boşanma nedeniniz ne
05 Yorumla- Soran+1 yıl
kişsel şeyler diye biliriz..
- +1 yıl
Kişisel şeylerin içinde aldatma varsa olabilir.. Ama eğer bayan istemiyorsa boşanmak hem sizden iyi para alır hemde zor boşanırsınız
- Soran+1 yıl
sıkıntı yok hi bi şekilde mal varlıgım yok bnden daha iyi durumda kendsi zaten.. =)
- +1 yıl
İstermi peki. Mal falan. Boşanmamak içib isteyebilir
- Soran+1 yıl
hiç amıyorum zanında evlenmeden önce bana araba almıştı bi ara ayrldık lafını bile yapmamıştı tabi o farklıyıdı şimdi bi evliligi bitirme söz konusu bil aynı düşüncedemidir ...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar