Az önce reddedildim, nasıl atlatırım?

Merhaba, tabii ki hoş bir şey değil yani insana acı, sıkıntı veren olumsuz bir duygu ama hayatta böyle şeyler olabiliyor yani bu tarz şeyleri olgunlukla karşılamamız gerekiyor. Evet, dediğim gibi sizi çok iyi anlıyorum, ne hissettiğiniz tahmin edebiliyorum ama işte hayatta maalesef her şey düşündüğümüz, planladığımız, istediğimiz gibi olmayabiliyor. Karşımızdaki kişi bizim gibi düşünmüyor olabilir. O yüzden kararına saygı duyup önünüze bakmanızı, başka bir kişiyle bir ilişkiye yelken açmanızı tavsiye ederdim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Selamlar,
Bu dünyada maalesef her istediğimizi elde edemiyoruz. Bunu kayıp gibi görmeden hayırlısı böyleymiş deyip yoluna devam etmen gerekiyor. Dünyada bir sürü insan var karşına muhakkak mutlu olabileceğin başka bir insan çıkacaktır. Tabii çok normal böyle bir durumda insanın kendini mutsuz hissetmesi.
Fakat kabul etmek gerekiyor ki dünyanın da sonu değil. Hayat bir şekilde devam ediyor ve sen de bu şekilde devam ederek hayatına bakman gerekiyor. Kendini hırpalamana gerek yok bırak gitsin hayat.
Moral bozucu, sönmüş, çaresiz, boşluktaymış gibi oluyor. Üzülüyor insan ama geçer merak etme. Alışabilesi bir süreç.
Bir gün sende beğenmediğin birini reddederken onunda böyle acı duygular hissedeceğini düşünerek reddet. Seni reddedene de saygı duy.
🍀😇
Klişe olacak ama zamanla geçecektir elbette..
Kafana takma diyemiyorum çünkü insan ister istemez, üzülüyor.
Sen cesaret edip o ilk adımı atmışsın ve kapıyı açmışsın girmek istemeyen o olmuş.
Bundan sonra gelmek isterse o kapı kapanmadan gelir zaten.
Zamanla geçecektir.
Emin ol şimdi üzüldün ama zamanı gelince gülüp geçeceksin..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Seviyorsan, mücadeleye devam et. Bir kere düştün diye yerde kalma. Gerçekten istiyorsan, ayağa kalk ve git al onu.
Gözünüzde bu kadar büyütmeyin.
Gayet normal bir durum reddedilmekte.
Siz birini seviyor istiyorsunuz diye aynı duygulara karşılık veremeyebiliyor insan...
Demek ki senin için hayırlısı değilmiş bir de böyle düşün.. Ben de iki kez red yedim çok koydu çok kinlendim hırslandım felan ama o hakkettiği gibi birini bulup sevilmedi. Simdi de bakıp duruyor ama umrumda değil. Ve öğrendim ki çok da kötü biriymiş.. Zamanla anlayacaksın bunu. Bir zamanlar diyeceksin ki kendine ben bunu mu sevmişim ben. Emin ol geçecek. Benimde özgüvenim baya sarsılmıştı ama sorun benim çok iyi olmamdaydı. Hakedene hakkettiği gibi davranmaya devamkee. İnş en hayırlısı seninle olur..
Reddedilmeyi kucakla kardeşim, yanlış insanlara yanlış teklif ettiğin sürece olacak olan bu. İlk olduğu için biraz canın yanmıştır ama reddedilmekten korkma daha çok teklif et daha fazla reddedil. Denizde balıktan bol bir şey yok zamanla öğreniyorsun kime nasıl teklif etmen gerektiğini ;)
En azından cesaret etmişsin. Olmayacak bir şey için ömrünü harcamak da vardı. Cesaret her yiğidin harcı değil. boş ver sıkma canını. Üzülmene değmez. Belki de o kişiyi tam anlamıyla tanısaydın iyi ki olmamış diyeceksin.
red edilmek kötü bir şey değil bence , daha kötüsü sende tek oldugunu idda edip orada burada erkeklerle konuşmaktır.
En azından reddetmiş boş ver sana geri dönecek o o zamanda sen kabul etmeyeceksin
Neyi nasıl atlatırım. Reddedilmek dünyanın sonu değil. Fazla kafana takıp kendini kurma
Bazi seyler oyle olmasi gerektigi icin oyle olur. Uyuyup uyaninin gecer.
Kimse seni kabul etmek zorunda değil, etmedi diye de kendini eksik de hissetme, hayatına olduğu gibi devam et
Geçer geçer. Kimsenin peşinde koşmazsan reddedilmezsin.
bundan 4 ay önce reddedildim mal gibi sevmeye devam ettim ama siklemene gerek yok çünkü hiçbir sey düzelmiyor önce bunu anla sonra da hayatının keyfine bak unut
Kaç çocuk var, kaç yıllık evlisin 🤔
15 yıllık evlilikler bitiyor da en aşağılayıcı konuşmalarla hemde onlar ne yapsın peki
Bence yoluna bak
80 milyon nüfusun içinde 18-28 arası arası 20m kız olsa 1 tanesi elendi kanka önüne bak 😄başkalarına denk gelirsin
Neyi atlatacaksın kral?
Her şerde bir hayır vardır. Hayat tecrübesi ediniyorsun tadını cikar
Zamanla atlatırsın boş ver gitsin.
Salla boş ver kendi kaybeder
Hayatına devam ederek
Dünyanın sonu değil ya, ne var bunda😏
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş