Hoşlandığım kişinin davranışları kafamı çok karıştırdı için en sonunda açıldım ve benim hislerimi çok yoğun görüp kendisinin o kadar yoğun olmadığı için beni reddetti yani kayda değer bir hissi yokmuş aynı sınıftayız ben yarın nasıl davranmalıyım çünkü onu görmezden gelmek istiyorum çok umursandığını sanmaması için nasıl davranabilirim çünkü gerçekten ona olan hislerim aslında onun sandığının aksine o kadar yoğun değil de ben karşılık aldığımı düşündüğüm için o kadar aşırı davrandım.
Bugün reddedildim nasıl davranmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka sen bunu söylerken bile takmışsın adama. Umursama işte hayatına devam et. Biz erkekler bak nasıl fix menü hep red yediğimizde aldırış etmiyoruz, sen de yap bence xd
hahaah ilk reddimdi.. ve aynı sınıfta olduğum için sürekli göreceğin birisi o yuzden
Ben de reddedilmiş gibi oldum ve aynı sınıftayım ama o kadar umursamıyorum hani. Hatta bir aralar yanlışlıkla beni kestiğini fark ettim xd
Derste oraya gözüm kaymıştı hocayı dinlerken. Bir baktım bön bön bana bakıyor. Dedim "Gözü kaçır gözü kaçır" slfksşdlld
kesiyodur kesin.. adjkdsf
Ya beni reddettin zaten neden kesiyorsun hala mk dkşdkdkdkd
Neyi kaybettiğini mi anlamaya çalışıyor anlamadım ki umursamıyorum bile ben artık xd
öyle bu arada sjkfds
Harbi mi diyorsun aşdkdldkdkdk
Al işte. Şimdi bana daha önce yardım ettiği derste ondan daha kötüyken 100 aldığımı öğrendiğinde tepkisi ne olacak çok merak ediyorum sşdkdldkd
görmezden gelme. tam tersi sıradan arkadaşın gibi muhatap ol hshhs
ya sdhfs bu normalde benim olayımdır ama bu sanırım gerçekten de ona karşı olan hislerimin olduğundan da fazla olduğunu sandığı için kendini geri çekti ama öyle bir şey yok bunu ona nasıl gösteririm. Medeni bir şekilde konuştuk ama ayrılırken koluna girdim işte bu hareketlerin beni çok geriyor dedi ve kolunu çekti (benim ona ölüp bittiğimi sandığı ve kolunu Çekmezse ben ümitleneceğim sandığı için ama bunu konuştuktan sonra böyle bir kafaye girmeyeceğini bilmesi lazımdı gayette gevşeklikten yapmıştım) ve ben çok rahatsız oldum ve bu nasıl bir tepki iğreniyor gibi diyip direk hiçbir şey söylemeden yanından gittim bu olayın üstüne yarın konuşmak
o zaman bi süre muhatap olma sadece arkadaş ortamlarında denk geldikçe herkes gibi davran. zamanla zaten sen soğuyunca gördükçe selam verirsin fazla diyalog kurmazsın
aynen boyle dusunuyorum tesekkür ederim vaktin icin :) ben geri geelceğini düsünüyorum ama doğru oynamam lazım
geri gelmesi ya da gelmemesi umrunda olmamalı belki gelmicek? sen yeni insanlara erkeklere bak etrafında :))
Bulmusta bunuyo 3 gun sonra pesinde olursa sende naz yap
Kesinlikle yaparım naz teşekkür ederim ne yaparsam üç gün sonra pesimde olur. ki ve sanırım gerçekten de ona karşı olan hislerimin olduğundan da fazla olduğunu sandığı için kendini geri çekti ama öyle bir şey yok bunu ona nasıl gösteririm
Hic yuzune bkma madem kendi reddetti gelirsede nazini tek tek isle biz nasil acilcazkindie 40 takla atiyoz sen acilmisin o reddetio vaybe birak kendi haline varsa kalbinde sana karsi bi his ders bahanesiyle vs bisekilde yanina gelmeye calisir zati
2 gün sonra unutursun normalde dönersin takma kafana 😇
Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim. Ama aynı sınıftayız ve sanırım gerçekten de ona karşı olan hislerimin olduğundan da fazla olduğunu sandığı için kendini geri çekti ama öyle bir şey yok bunu ona nasıl gösteririm
Üstelemek insanları geri itiyor o yüzden doğal davran normal bir arkadaş gibi sanki hislerin yokmuş gibi düşün olurda o isterse o zaman daha mantıklı ve güzel olur
Hey benim mikail neden engelledin attığım nesaja random atmamın sebebi şaka yaptığını anlamandı sadece kendimi açıklamak istedim o kadar yardımdan sonra insan bi savunma bekler
Diğer hesabımdan yazar mısın acaba?
Yazıcak mısın acaba?
Surat asma kabul etmedim ondan der ama uzak dur zamanla senin yakın olmanı arayacaktır umarım ileride pişman olur arar seni
cok tesekkür ederim umarım <3<3 zaten sınıfta yalnız biri kesin eksikliğimi hissedecek. ama surat yapıp trip atmak yerine direkt o yokmus tanımıyormusum gibi davranmayı planlıyorum
Evet öyle yap emin ol arayacak seni ama az kurnaz ol
ben zasten döneceğine eminim ama doğru oynamam lazım umarım uzaklastırmam
Saf olma az şeytan ol🤭
safım ya..
Öyle olursan hep kaybedersin ama
Ne etin çocuğu 5 dk da sıkboğaz mı yaptın 😲
nasıl yani
Sıkboğaz etmişsin daha doğal spontane yaklaşabilirdin 😎
hahaha of napim
Yapacak bir şey yok her şey olacağına varır 👍
Hiçbir şey olmamış gibi
surat yapıp trip atmak yerine direkt o yokmus tanımıyormusum gibi davranmayı planlıyorum olur mu
Aynen ondan bahsediyorum umrunda değilmiş gibi takıl