Ben normalin üstünde güzelliğe sahip olan birisiyim bu yüzden daha önce imkansız denilen kişiyi bile elde ettim. Ama dün flört ettiğim çocuk tarafından sevgilisi olması nedeniyle reddedildim. Şimdi onu aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım. Bir de sevgilisi bizi dün sarılırken falan gördü. Sonra bir anda çocuk benden soğudu neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. güzelliğinizu silah olarak kullanmaktan vaz ge çin
bunun yerine kişiliğinizi merhametinizi öne çıkarın
bi arkadaşım vardı body yapmıştı otobüs duraklarında bekleyen bi kız (aramızda 25 metre vardı en az) gelipte bana nası adres sormaz diye kendini yedi arkadaş
ysni senin kasların var diye dünya etrafında dönmüyor
o an anladım insanların görsel ego düşkünlüğünü
yazık çok yazık Görselini üstünlük olarak girenlere yazık
en kısa zamanda görünmeyen taraflarınızla (kalbiniz kişiliğiniz) birini kazanmaya bakın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey güzellik değildir. Yaşanılan şeyler, paylaşılmış anılar var. Zeka, anlayış bunların hepsi önemli. Tek başına güzellik hiçbir şeye yaramaz. Başta yanaşırlar ama güzellik dışında başka bir numaran yoksa uzaklaşırlar. Güzellik bir insanı başta etkileyebilir ama göre göre güzellikte sıradanlaşmaya başlar, insan başka şeyler arar. Aradıklarını bulamazsa gider
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten beğendiğimiz izlediğimiz yaptığımız şeyler hep ortak o yüzden o kadar hoşlanıyordum ya
+1 yılSevgilisi olan biri seninle flört ediyorsa olmadığı için şükret sana da benzerini yapar. İliskisi olmayan biri ile yola devam etmelisin ve rededilmeyeceksin diye bir şey yok o kızdan çok daha güzel olabilirsin ama sevgi sadece fiziksel özelliklerle açıklanmaz. Belki senden çok daha güzel gülüyor bilemeyiz
11 Yorumla- +1 yıl
🌺🌺🌺🌺
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1. güzellik göreceli bir kavramdır.
2. için çirkin sevgilisi olduğunu bildiğin birine yönelimin yanlış.
3. hırs yapmışsın birkaç güne geçer.
4. seninde başına benzer bir olay gelmeden evli veya bekar ölmezsin inşallah diyorum. Uzak durun ilişkisi olan insanlardan.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel güzeldir. Normalin üstü nasıl oluyor.
Hırs yapmışsın kendine.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Herşeyin bir ilki vardır. Çocuk karekter sahibiymiş sevgilisi olduğu için ilişkiye olan sadakatinden dolayı seni ret etmiş. Aklından çıkartmama nedenin, ret edilmenin verdiği hayal kırıklığı ve güzelliğinin sandığın kadar etkili olmayacağını anlaman. Hayal kırıklığı, ezberinin bozulması ve özgüven eksilmesi. bulutlardan burun üstü yere çakılma hissi. Ne yapacaksın hiç bir şey. Bu durumdan ders alacak güzelliğin bazı insanlar için bir değer olarak görülmediğini sindireceksin. Daha çok ret edileceksin buna alışmaya çalış.
10 Yorumla
+1 yılBir şairimiz demiş ki;
Güzelliğin 5 para etmez, bende ki aşk olmasa...
Sen çok güzelim diyorsun, ama senin istemediğin seni istemediği sürece o güzelliğin 5 para etmez.
Hayat böyledir; sen birisini istersin, o kişi başkasını ister. Sevdiklerini elde edemezsin, elde ettiklerini sevemezsin.
00 YorumlaBu kişi sevgilisi varken sana sarılıyor ve sana bi ışık yakmış ki sen reddedilmene sebep olucak bi teklif sunmus. Sence de itici değil mi? Neden böyle birini istiyorsun. Senle olsa da baskasına sarılabilicek potansiyelde demekki. Ayrıca sevgilisi görmüş sizi. Bu ne genişliktir? Sen ilk defa reddedilmis olmanın verdiği kaçan kovalanır hikayesinde kaçan kişiyi görmüşsün kovalamak istiyorsun. Ama doğru adam değil. İsteme şu adamı lütfen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden mi? Çünkü sevgiye sahip olmak güzel veya çekici olmak ile alakalı değil.
Kime emek verdiğin kime güvendiğin ve sadakat ile alakalı bir durum.
Sevgilisini seviyor ki onun bir lafıyla seni silmiş. Senin de biraz gururun ve öz değerin varsa uzak durmayı seçersin zaten.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar reddedilmeye tahammül edemez. Erkekler alışıktır zaten reddedilmeye
Ayrıca sevgilisi olan bir adam sevgilisini bırakıp sana gelirse bir başkası için de seni bırakıp başkasına gider.
Sevgili olan insanlara neden yavşıyorsunuz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Güzel değilsin. Benimle anılar paylaşıyor, sevgilim var. Tabii ki başkası olmayacak. Seçmişim zaten. O da öyle düşünüyor. Bazı değerler, senin kendinde gördüğün şeylerin daha da üstünde bir güzellik içeriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ee başka söyleyeceğin yalan var mı normalin üstündenis pirenses olsan boş
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ilk once guzelligini kendim gormeden bilemem gormem lazim
Ve cocugun sevgilisinide gormem lazim
Ozman cocuk hanginizi secer soyleyebilirim
Ama hangisi sensin hangisi o kiz soyleme ki objektif yorumlim00 Yorumla
+1 yılSevgilisi olduğunu bildiğin birine bu teklifi sunuyor ve reddedildiğin için üzüldüğünü mü söylüyorsun? Ne olursa olsun, adamın hayatında biri var. Bu gerçeği kabullen.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
saçmaladıgini düşünmüştür. o hâlde sevgilisi görünce bir an hata yaptığınin farkında olmuş ve uzaklaşmış.. yani sevgilimsini gerçekten seviyor ve önemsiyormus
10 Yorumlaher şey dış görünüşle falan olduğunu mu zannediyosun. d? ayrıca sevgilisi varmış işte salsana. çocukta da suç var sen niye sevgilinin olduğu halde sarılıyosun? işe bak
00 YorumlaSevgılısı olan erkeklere yazılan kızlara acıyorum 😂 o kadar mı dustunuz cocuk senı redetmekle en dgru kararı vermıs demekkı guzellıkte bazen işe yaramıyormus
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOh olsun alışmışsınız erkekleri güzelliğinizle etkilemeye böyle ters tepince ana diye bakarsınız etrafa ana ana ana şaşırır kalırsınız hiç kimse vazgeçilmez değildir
00 Yorumla Sevgilisi kızmıştır doğal olarak ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır hanımefendi.. bence vazgeçin bu sevdadan günahtır çocuğun aklını karıştırmayın elde edincede siz onu istemeyeceksiniz çünkü :D
00 YorumlaBiz erkekler genelde Red cevabı alıyoruz ve hiçbir şey olmamış gibi yolumuza devam ediyoruz. Bu da sana ders olsun. Umarım ne hissettiğimizi anlamışsındır
00 Yorumla
+1 yılAliskin degilsin reddedilmeye reddedilince takinti yaptin.. ergence ama oyle elde edene kadar da durmazsin gari basarilar. d
05 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten bu benim için savaş başlangıcı gibi bir şey oldu onları ayırmam gerekiyor
- +1 yıl
Onlari ayirirsan sende hayrini goremeyecegin kesin. Bu yasandj tecrübe ile sabit
Soran+1 yılGerçekten yaşadın mı
- +1 yıl
Evet yasadim bu saplantiliktan cik ve hayatina devam et
Soran+1 yılYa bilmiyorum şu an egomu yenemiyorum sanırım
Sevgilisi olan insanla flörtleşecek kadar düşük zekalı birisiysen güzelliğin beş para etmez🙂
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbarttığın kadar güzel değilsin , o adam egonu yerle bir ettiği için aklından çıkaramıyosun hepsi bu
30 Yorumla Reddettiği için aklından çıkmıyor, egon sarsılmış, kabul etseydi bu kadar üstüne düşmezdin, en iyisini yapmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İmkansız denilen kişi, adanalı Hiko baba gibi bir tiptir bu Tc kızının egosunu anlamıyorum nereden geliyor bu özgüven skskdjns
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz olduğun için reddetmiş demekki. Sevgilis var ve senin flörtün sevgilisi olan birisi nasıl flörtun oluyor ve nasıl sarılıyorsunuz
00 Yorumla Eee demekki güzellik her şey demek değilmiş.. Kişilik karakter huy vs bi ton etken var. Delikanlı çocukmuş..👏😂
00 YorumlaHırs yapacaksın dikkat et Hem herşeyin bir ilki vardır. O değilde sevgilisi olan birisiyle flört etmekte ne biliyim tuhaf
00 YorumlaÇocuk fark ettirmeden senle de çıkmak istemiş, ama sevgilisi fark edince bir seçim yapmış sana bye demiş olan bu gibi sanki.
00 Yorumla
+1 yılhayatta reddedilmek diye bir sey de var biraz daha olgunlasirsan kavrayabilirsin ancak su an ergenligin verdigi sacma sapan hirslar icerisindesin
03 Yorumla- +1 yıl
Sen çok olgun olduğunu sanıyorsun galiba.
- +1 yıl
boyle bir durumda kudurmayacak kadar olgunum diyelim
- +1 yıl
👍
Onun aklından çıkmaması biraz egodan kaynaklı ben nasıl red edilirim düşüncenden sebep.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle kabul ediyorum ama yapabileceğim bir şey yok
Soran+1 yılKabullenemem yaa sevgilisinden de çok daha güzelim zaten
+1 yılGüzel rüya görmüşsün tebrik ederim hayatında ilkkez reddedilmiş miş peh 🫥
07 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim ki hayatımda ilk kez reddedildim
- +1 yıl
Olabilir gerçekte olabilirde yani bunu bu şekilde soru olarak sorman hiç hoş değil karşı taraftan bakınca çok itici duruyorsun anlatabiliyomuyum
Soran+1 yılEvet haklı olabilirsin bunu bir erkek sorsaydı bana da öyle gelirdi sanırım. Ama yine de reddedilmeyi ilk defa yaşadım ve bu yüzden onu elde etmem lazım
- +1 yıl
Boş işler peşindesin yaşın kaç 20 nin altıysa normal
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Ahshhaha tabi tabi neyse boş ver onu sen daha iyilerine layıksın
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılGüzelliğe bakıyosan zaten mikilip atılırsın seninde isteğin o gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılYani tek şey tip değil ama kibar ve şirin birisi de zeki falan
+1 yılsevgilisi olan adama sulanıp reddedilince ağlayan yurdum kızı
geçer geçer
10 YorumlaBu tiplerede ayar oluyorum. Nesiniz sanki bulunmayan hint kumasi mi
016 Yorumla
Soran+1 yılBen mi yoksa o mu
Soran+1 yılHayır asıl o kendini öyle görüyor
Soran+1 yılEvet öyleyim
Soran+1 yılHayır ya o benimle olmak zorunda
Soran+1 yılNasıl kendimle cezalandırıyım
Soran+1 yılHayırrrrr
Soran+1 yılİltifatın için çok teşekkür ederim
Soran+1 yılBence de çoook kibar birisin
+1 yılReddedildiğin için unutamıyorsun çünkü hırs yapmışsın başka uğraş bul kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle kaldım … böyle… :d imkansız denilen kişiyi bile elde ettim. ELDE ETTİM. Ne bu bilyeden mi bahsediyoruz valla garip bi kızsın bacım çok zıtsın garipsedim seni
00 Yorumla
+1 yılEeee herkesi demekki elde edemiyorsun ve reddedilmek koyumus sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. sevgilisi olan biriyle flörtleşen biri güzel olsa ne olurki akıl olmadıktan sonra.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. senide reddeden olcak neyin egosu bu ayrıca her sey güzellik değil
00 Yorumla
+1 yılDemek ki pekte güzel değilsin ya da çirkinlere göre güzelsin falan
00 Yorumla
+1 yılDemek ki normalin çok çok çok üstünde yakışıklıydı çocuk sen yanında fos kaldın 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Çokta güzel olmuş güzellik ardından şımarıklık ve ego getirir seninle mi uğraşsın adam
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğinle herşeyi etkileyebileceğini düşünmüş sün ama o tam öyle değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. bende de oldu aynısı hep elde etmişken elde edememek aşırı kötü ama insan atlatıyor
00 Yorumla
+1 yılBence sen bunu biraz gurur meselesi yapmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Nedeni belli sen sevgilisi olan kişiye talip oluyorsunda ondan
00 Yorumla
+1 yılBu egoyla iyi olmuş canım seni fazla şişirmisler belli😂
00 Yorumlareddedilmişsin
ve insanlar görünüşe bakmıyo artık be apla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen cok guzelsen senin ondan gidebilcegini dusundu sevgilisi agir basti
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHahaha egon sarsılmış, güzel olmuş. Demek ki her istediğini elde edemiyormuşsun öğrenmiş oldun.
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi olduğunu bile bile böyle bir şey yaptın bi de reddedildiğine üzüldün mü yani cidden? Çocuğun hayatında birisi var ve bunu sende çok iyi biliyorsun. Bu kadar karaktersizlik de olmaz olmamalı nasıl insanlarsınız be
02 Yorumla- +1 yıl
Bi s. ktir git ya ruh hastası
- Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa aslında bende seni çok istedim ama sevgilim aşiret kızı, abileri azıma sçar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılErgen filmlerindeki karakterler gibisin🤣imkansızı elde ettim falan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. normalin üstü güzelsin diye kölemi olalım sanaa yani
sende red edilirsin sorun yok00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte erkekler böyle kizlarin bir yerlerini kaldirdigi icin bu kizlar boyle kendini bisey sanıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılYazilanlari ego ego ego diye okudum ama kanitlayamam
00 Yorumla
+1 yılBen de öyle bir durum yaşadım hala sinir oluyorum zamanla psikoloji sorunlarım oldu. Yeni yeni atlatıyorum uzak dur çoçuktab hayatın kayar sinirden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonu aklından çıkaramıyorsan bacağından çıkar bunuda biz mi söyleyelim artık
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bacağından çıkarayım
Cevap sahibi+1 yılespri manasında söyledim
Cevap sahibi+1 yıltakma boş ver bak hayatına
Cevap sahibi+1 yılsalla gitsin umursama
buna mı takılıp değerli vaktini harcayacaksın
Soran+1 yılEvet o benim olmalı
Cevap sahibi+1 yılona da söyle bunu
Soran+1 yılYani yanına gidip sarılmaya çalışıyorum hayır yapma diyor falan
Cevap sahibi+1 yılçak Bi tane hayırdır falan de bakalım tepkisi nolcak
Soran+1 yılNiye yapayım sonra tamamen gider
Cevap sahibi+1 yılilgiyi bıraktığın anda sana yazıcak
Soran+1 yılHayır ilgiyi bıraktığım anda direkt sevgilisine koşacak
Cevap sahibi+1 yılinşallah döner sana
Soran+1 yılUmarımm
Takma kafanı ilkleri yaşamadan hayat anlam kazanmıyor. Güzelliğine sağlık olsun.
20 Yorumla
+1 yılNeden mi ablacım kafan mı güzel başkasıyla flört ediyon bide başkasına mı sarılıyon enayi misin güzelsin ama hiç beynin çalışmıyor
00 Yorumla
+1 yılSeninki nasıl reddedilirim tavrı sevgi değil bence ve nekadar güzel olursan ol her şey güzellik değil
00 Yorumla
+1 yılReddedildiğin için aklından çıkaramıyorsun onunla Bi alakası yok bu durumu kendinde normalleştirsen iyi edersin
00 Yorumla
+1 yılNasıl bi kafa yaşıyon sen kendini ne zannediyosun
10 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hayatımda ilk kez reddedildim. Aklımdan çıkaramıyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler