Merhaba aile baskısı cok fazla evlenmek uzerine gayyim bilmiyorlar artık cok bunaldim gaziantepde yasiyorumm?

Ailen çakmış olayı gibi ama bence sen sadece evlilik düşünmediğini ve rahatlığını önemsediğini söyle. Ve bu işler kolay değil sonuçta bu ülkede ben gay im diyip herkesçe normal karşılanamazsın ama buna fazla kafa yorma. İlerde kendin gibi birini bulur onunla sevgili olursun belki gizli belki değil ama evlenme işi olmaz. Ülkede böyle bi yasa olduğunu zannetmiyorum. Ama sırf bunun için depresyona girmene değmez. her şey ilerde rayına oturur zaten herşeyin düzgünmüş. İşin gücün ailen var işte. Herkesin hayatta illa bi sıkıntısı olur zaten.
olayi cakma değil yaşıt kuzenlerim evlendi ler. onlarda tek oğullarının evlenmesini istiyolar
sen yanlış aileye düştün aslında senin yerinde olsaydım evlenmiştim, ben de tam tersi ailem evlendirmek istemiyor gibi ben istedim evlenmek, Bursa gibi topun gayin yakışıklı erkeklerin çok olduğu memlekette yaşıyorum ama yine de bir kızla helalinden evlilik istedim, olmadı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ailene bu durumu bir şekilde açıklaman gerektiğini düşünüyorum. Anlamayacaklarını üstüne bir de seni reddetmeye kadar gideceğini düşünüyorsan durumu çevir evliliğe karşı olduğunu sanmalarını sağlamaya çalış bilemiyorum
Allah yardımcın olsun ne diyim
Boş boş konusma lan 26 yasindasin sen cocukmusun
Vay kunek
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş