Vatandaşlık için evlendiğim adam her şeyime karışmaya başladı. Ne yapabilirim?

Dediklerini yapma bir anlaşma yaptıgınızı soyle buna uymasını iste. umursama soylediklerini ona ne? resmi eşin olsa bile bir zorunluluk mu var sanki. ayrıca merak ettiğim -cevaplamayabilirsiniz- sizin burdan çıkarınız ne belli bir para karşılığı vs mi evlendiniz?
anladım dediğim gibi yapma zorunlulugun yok eger anlasmaya uymuyorsa evliligi bozmakla tehdit et.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!resmen evlisin
yani ne yapabilirsin boşanman lazım ancak bu şu an mümkün değilse
ayrı yaşamalısın..
Ayrı yaşıyoruz ben kendi ailemle kalıyorum ama mesafe yakın maalesef😕
mesafeyi uzatmanın yolunu bul o halde
semt filan değiştir
Durum zor
Eşlerden herhangi birisinin yabancı uyruklu olması Türkiye'de boşanma davası açılabilmesinin önünde engel taşımayacak ve boşanma gerçekleşebilecektir. Boşanmanın istenilmesi durumunda bu boşanmada yetkili olan mahkeme hangisiyse o mahkemeye başvurularak boşanma davası açılabilecektir
Ah be guzelim neden boyle bir sey yaptin adam Lubnanli bir de😕 Benim kuzenim de boyle bir evlilik yapti sonra sorunsuz bosandilar umarim sen de bir an once kurtulursun
Ailevi derdimizi kolay yoldan halletmek icin yaptim. Zaten daha 30 yaşıma kadar evlenmeyeceğim diye kabul ettim çocuk başta iyiydi konuştuğu bir kız da vardı sonradan niyeti bozdu işte. Boşanamam şu an. Durum daha da kotuleşmeden kendimce nasıl onlemler alabilirim
Bulgaristanlı
Seninki Lübnanlıymış tehlikelidir onlar. Sevgili yapsan sana zarar verir mi acaba eğer oyle biri değilse ben hayatına birini al derim ya da ona sıcak davranıyorsan kendini geri çek
Sicak davranmiyorum ki yabanci gibiyiz. Bilemiyorum benim de aklımdan biriyle sevgili olmak geçiyor ama kimse yanaşmıyor ki:/
Evet biz evlendigimiz donemde benden hoslanan biri vardi. Evliligimizin formalite oldugunu bilmesine ragmen kendini geri cekti bir daha da ilgi gostermedi. 1 hafta once biriyle tanistim evli oldugumu soylemedim cunku gercek evlilik degil sadece kagit ustunde ama insanlar gercekmis gibi tepki veriyor diye sakladim. Bekar olduğumu sandığında sohbet falan ediyordu arkadaşlardan evli olduğumu duymuş daha mesafeli davranıyor bana. Formalite olduğunu bile bile
S**ak mısın? Ne zorunluluğun var, boşan gitsin. Eksik kalsın vatandaşlığı..
Ya neyin mecburiyeti, saçmalama. Daha yaşın da çok genç. Niçin böyle bir saçmalık yaptın?
Şimdiden böyle olana boyun eğersen çok sürmez ayuncak eder seni elinde. Sesini çıkar
tamam da bu kağıt üzerinde bir evlilik değil mi aynı evde mi yaşıyorsunuz görüşmek zorunda bile değilsin soru troll gibi geldi
Hahah hani bir tek kıskanç bizdik :D normal olan her erkek kıskanır ölçüsü kültüre göre biraz daha değişir ama yine de kıskanır.
Öyle mallara iyilik haramdır. Hele ortadoguluysa dinlen dinlen kaç
Lübnanlı bir Ortadoğulu’ya güzel ülkemin vatandaşlığını veren sana her şey müstahak.
Zaten gazoz dağıtır gibi vatandaşlık dağıtıyorlar sen niye bu zahmete girdin
Hahah sahte evlilik yaparsan para karsiligi boyle olur
Ne kadar saaağlakça yorumlar sen para karşılığı evlenme bacım. Olan olmuş artık büyük konuşma başına gelmesin
Koz senin elinde kurallara uymazsa böyle devam edersen gider bosanirim diyeceksin bunu dersen birdaha yapmaya cesaret edemez...
Evlisin ama öyle ya da böyle karışmamasını söyle gitsin.
Bir arkadaşım da buna benzer olay yaşadı. Adamın burada bir akrabası falan var mı belki onlardan cekindiği için oyle davranıyor Lubnanlılar muhafazakardır
O yuzden oyle davraniyor. Muhtemelen yakin erkek arkadaslarin vardir, crop giyiyorsundur onlar da adami kiskirtiyordur formaliteden de olsa eşin diye
Bu poku neden yedin peki
Ne karşılığında?
Yakında yatağına da çağırır fjdjd
Yahşi cazibe mi çeviriyoruz lan burada
Niye böyle bir şey yaptın çıkarın neydi ki
Aynı evde mi yaşıyorsunuz
Daha en basinda o hatayi yapmamaliydin 🥺
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş