Kocamla 6 ay önce evlendik. Okuyamadım. Ailem destek olmadı. Eve kapandım bunalıma girdim.
Sürekli uyuyor gün boyu üzerimde negatif enerji ve bitkinlik yorgunluk vardı.
Bu ruh haliyle annem kalk bir işe yara değip her Allahin günü yemek bulasik temizlik yaptirip hakaret edip değersiz hissettiriyordu.
Rastgele beni görücü yoluyla isteyen bir adama evet dedim ve evlendim.
En azından huzurum olur diye ama öyle olmadı.
Annesi ablası bana kötü davrandılar evimizi ayırdı kocam orada da aynı ruh hali içindeyim hiç bir şey yapmak istemiyorum. Gidip altınlarımın birazını bozdurup klinikte kocamdan habersiz tüplerimi baglattim çocuğum olmasin diye.
Gerçekten iyi değilim. Bu 6 ay bu sekilde sürdü hiç mutlu değilim hala.
Bir kere sadece onunla birlikte oldum o kadar.
Şimdi boşanmak ve kadin siginmaya gitmek istiyorum orada iş bulurlarsa bana belki kimliğimi degiştirip başka şehirde tek başıma bir hayat sürerim.
Boşanmak istiyorum deyince vicdan yaptı. 10 dk sonra lavaboya kalkıp gittiğimde onu balkonda gözü dolmuş şekilde ağlarken buldum. Yanına gitmedim daha fazla üzülmesin diye.
İnthr etsem ondan bilirler yaninda yasasam omur boyu mutsuzum. Eve donsem anne babam aynı tas aynı hamam
Nereye gideyim bosanip kadin siginmaya mi gideyim.
Hayatta hiç bir idealim bir basarim yok. Asalak gibi yaşamak istemiyorum.
Sürekli uyuyor gün boyu üzerimde negatif enerji ve bitkinlik yorgunluk vardı.
Bu ruh haliyle annem kalk bir işe yara değip her Allahin günü yemek bulasik temizlik yaptirip hakaret edip değersiz hissettiriyordu.
Rastgele beni görücü yoluyla isteyen bir adama evet dedim ve evlendim.
En azından huzurum olur diye ama öyle olmadı.
Annesi ablası bana kötü davrandılar evimizi ayırdı kocam orada da aynı ruh hali içindeyim hiç bir şey yapmak istemiyorum. Gidip altınlarımın birazını bozdurup klinikte kocamdan habersiz tüplerimi baglattim çocuğum olmasin diye.
Gerçekten iyi değilim. Bu 6 ay bu sekilde sürdü hiç mutlu değilim hala.
Bir kere sadece onunla birlikte oldum o kadar.
Şimdi boşanmak ve kadin siginmaya gitmek istiyorum orada iş bulurlarsa bana belki kimliğimi degiştirip başka şehirde tek başıma bir hayat sürerim.
Boşanmak istiyorum deyince vicdan yaptı. 10 dk sonra lavaboya kalkıp gittiğimde onu balkonda gözü dolmuş şekilde ağlarken buldum. Yanına gitmedim daha fazla üzülmesin diye.
İnthr etsem ondan bilirler yaninda yasasam omur boyu mutsuzum. Eve donsem anne babam aynı tas aynı hamam
Nereye gideyim bosanip kadin siginmaya mi gideyim.
Hayatta hiç bir idealim bir basarim yok. Asalak gibi yaşamak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer