AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
264Cevap
Normaldir ben de 30 dan önce evlilik düşünmüyorum. Tercih meselesi saygı duymak gerekiyor sorgulamamak gerekiyor.
bende düsünmiyorum ama korkuyorum insanlar evde kalmis derler
El alem... Yani en fazla 15 dakika konuşan sonra bir başkasını konuşacak kadar meşguliyetsiz insan topluğu için bu kadar takılma sen gerçekten değerlisin güçlüsün ve bir tanesin başka bir kimse senin hayatını yaşamıyor öyle düşün. Asla arkana bakma ki önündeki güzellikler seni bulsun, seninle olsun.
güzel dedin ama bne düzgun erkek bulamiyorim evlenmem sanirim artik ben erkeklere güvenmiyorum hepsi aldatiyor elalem icin hayatimi karartamam
İnanın evlenmek sırf evleneyim diye yaşanılan bi durum değil.
Hazır hissetmek ve gerçekten bir ömür geçireceğimiz insanla alakalı.
Bunun anormal karşılanmasının nedeni tamamen çocuk doğurmayla ilgili bir mevzu çevre evlenip çocuk sahibi olması için baskı yapıyor.
Dünyanın son zamanlarını yaşıyoruz normal tabi artık derdim yuva kurmak o bu değil imanımı kurtarabilmektir
Turkiyede normal olmuş herhalde artık. Avrupada 17-18'de ikili ilişkiler başlıyor evlenmeselerde beraber yaşayanlar çok
Evet çok normal. Artık hatta ölene kadar bekar olmak da normal olmalı mantık olarak
Valla 33 yaşına geldim.
Bekarım yani hiçte anormal durum değil kader kısmet diyerek hala tembellik ediyorum ya hayırlısı
Nasil bir zamanda yasiyorsak, dogru kisi olsanda artik yanlis kisi olmussundur. Kadinlar cok hata yapiyor bu konuda bilmiyorum…
Kişiye göre değişiyor.. Normal de diyemem, anormal de diyemem. İlla ki mantıklı bir açıklaması vardır.
Evde kalmış , cinsel birliktelik için ideal bir yaş. ( Genel olarak dusundugum bu )
Sen kimsin kart zampara derim bende :)
🧐🧐☺️☺️☺️ canına minnet o zmn
bence normal degil.
cunku insanlarin dunyaya ve evlilige bakisi cok anormallesti
gencligi yasayalim sonra evleniriz diyenler de gec kaldilar.
Evet normal çünkü artık insanların okulları 26-27 yaşlarına kadar sürüyor.
Doğal olarak bekarlık süresi de uzuyor
Degil. 30 yaş kiz yaşlı artik ama tabiki evlenme ihtimali var
Köyde falan yaşıyorsun heralde
Londra
Günümüz şartlarında normal olduğunu düşünüyorum. Şayet okul varsa sonrasında işini eline alıp birkaç yıl da kendine anca geliyorsun zaten.
33 yaşına giricem 5 gün sonra sanırım hiç bir zaman evlenemiycem şahsen öyle düşünüyorum... ama genel olarak normal problem yok yani...
yok evde kalmış oluyor bu yaş grubu koca falan bulmaktan bahsederler hergün, çeyizleri heba olur genelde zaten 35 i geçince umut yiter çeyizler açılır bakarsız her yer gerekli gereksiz dantel el işi oya olmuş:)
Normal artık evet. Hayat şartları ve evlenirken daha doğru kararlar vermek isteyenler bu yaşlara kadar bekliyor.
30 yaş kadınlarda eğer eğitim kariyer durumu varsa normal görülüyor ama bu daha genç kadınların daha öncelikli olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yani isin özeti sen gancıksın 40 yasinda da olsan seni duzecek birisini her türlü bulursun neyi dert ediyosun yavrum
Artık normal, devir o kaldırıyor artık.
Çünkü insanların iş hayatını kurması, kendini evliliğe hazırlaması anca o yaşlara geliyor...
Kendini ne kadar hazır hissettiğin ve çıkan taliplerine bağlı bir durum biraz. Biraz senin yuva kurma özgüvenin birazda şans faktörün önemli.
o yaşta bekar olunca, insan mecburen öyle düşünüyor.
Ama çok var
aynen öyle çok var. ama yanlış bir durum. sen şu anda evli olmak istemezmiydin
Ülke ekonomisi biraz normal yor ama kadın için sınır gibi sanki
Sınır mı
Benim şahsi fikrim tabi bu hani olamaz diye bir şey yok tabii canım
30 değil de 32 diyelim ona
Olur kabüldür tabii neden olmasın ki sevgi olduktan sonra ve saygı yaşı bir şekilde alabilirsin
Normal
Gençler evlenecek parayı bulamıyorki nasıl evlen sin
Normali o ergenken evlenmek olmuyor hemen geri bosaniliyor
Tatliş
Artık evlenme yaşı 30'u buldu hatta geçti. Yakında 40'a dayanır bu ekonomik krizde çoğu evlenemez.
Tercih meselesi fakat yaş konusu evlenip çocuk sahibi olmak için kadınlarda sorun olabilir. Erkeklerde öyle bir şey yok ;)
Erkekler zengin değilse yaş onlarda da sorun oluyor kimse yaşlı istemiyor çok özgğvenlisiniz bu konuda ama :)))
kendi öyle avut canım yasli erkeke kimse bakmaz sen o yasta cocuk yaparsan dede torun gibi olursuniz beyinsiz sende genc degilsin genc kadin sana paarana bakar oda bir seneden fzal sprmeh nafaka alir bosar seno beyinsiu
Zaten 30 yaş grubu bana hitap ediyor. Yani boş yere yürümeyin ;)
@tatlibelancxk aynen öyle :))
İyide bu yaşa kadar boş beleş gelmedik yawrummm nikah yapmadan vuracağız mala
senin gibi absaua pedofili cahil kizlar alir hemende pisman olir canım vurcalmisniu terbiyesou mal eskorta paara yedir snaa kim bakar moruk dede
30 yas grubu sana mi hitsp ediyor 40 erkeek ben mesela bkmm senin gibi gereizakilar bakar
@tatlibelancxk hadi canim sağdan ikile
Bekar olmak veya evli olmak bir zorunluluk veya statü değil.
Evet, gayet normal bence..😌Bu dönemde en mantıklı olanı 🤚
Sen sus bi kere 😂😂😂
Kendine baktıktan sonra istersen yaşın 38 olsun her türlü kısmetin çok olur.
Neden normal veya anormal diye sınıflandırma yapılıyor ki? Bir insan evliliğe gerçekten ne zaman hazır hisseder ise, o zaman bu iş olur.
Normal ama 30 yaşta ne bileyim hani genç yaş mıdır ki bilemedim
Normal. O kadar kimseye güvenmiyorum ki 50 ye kadar evlenmeyi düşünmüyorum
Kadın için yine ileri bana göre ama erkek için normal
Normal okul kariyer atanma vs uzun sürüyor üstelik geçim sıkıntısı da var
Türkiye ekonomisinde normal. Konunun sadece Türkiye topraklarıyla alakası var, evet normal
Sanki biraz geç gibi. Ama kimin ne zaman kısmeti çıkacağını bilemeyiz.
Normal, bu b*ktan hayat şartlarında evlilik bile hayal oldu.
Evet artik cok normal. Kimse evlenmek istemiyor. Kimsenin kimseye tahammulu yok.
aynn öyle. Zaman değiştikçe bu tür sınır yaşlar da değişebiliyor. Ama ben 30'a kdr belki evlenirim
tam tersi 30 dan önce evlenenlere nasıl yapıyosunuz ya diyorum :D
Bence bekarlığa hiç normal yaşı yok her ne kadar boşanmış ve artık bekar olsam da...
Bir organizmayla beraber aynı evde yaşamak zor geliyor bana. Çok aşırı sevmem lazımdı.
Şu şartlarda evet. Ist'da orta karar ev kirasi 4000 tl. Bi zahmet evlenmeyelim
Normal oldu artık mevcut ekonomik durum ve issizliklerden dolayı
Bence çok normal kim ne derse desin.. Keyifli günler..
Asla normal değil.
Normal diyen kendini kandırsın
Ama lütfen başkasını kandırmasın.
bende bu gidisle evlenmiycem evlencek erkek yok millet cahil 30 kadian evde kalmis diyorlar ynai genc kadin istyior güzel kardeşim herkes aldatiyor oyzuden evlilik önermem milleti takma cevreni degis bende degistircem
Merak ettim mesleğin nedir nerde yaşıyorsun
ben yurtdisinda yasiyorum pastaciyim neden sordunuz
Eskiden 40inda cocuk dogurana da tuhaf bakiliyordu ana yeni normal bu
Normal isterse hic evlenmez herkesin kendi hayatı kocayı onlar mı çekcek
Bence en güzel yaş 30 35 arası evlilik bu zamanda yapılmalı
30 yaşımızda bile ev sahibi olamayiz artık evlenmek dünyanın en zor şeyi haline geldi
Normal, evet. Ancak şöyle bir durum var; normalden sana ne? Senin hayatın, istediğin gibi yaşa
Normali kim belirliyor ki? İsterse normal olmasin istedigimizi yapmaliyiz bence kime ne?
kendine yetebiliyosan işin gücün anlamında artık normal
Yani bence normal ama bizden önceki kuşakta normal değil
Bu ekonomi ve piyasayla giderek 40 olacak evlenme yaşı
Bu yaşa kadar normal bundan sonrası sıkıntılı. Çünkü koşay beğenmiyorsun
Geç. Evlilik düşüncesi varsa 25'i geçirmemek iyidir.
Normal bende bekarım ama ben düsünmedigim için tabiki