Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geciktirme bence, 30 geçtiğiniz zaman. 20 ya da 25 yaşındaki erkek ile ister istemez yaş farkı girecek. Bu sefer yaşça 30-40 bakacaksınız. Ekonomik ve sosyal yaşamınız el vermiyorsa ayrı, çevremizde çok bekar kadın var. Maalesef güzellikleri gittiği için, tercih edilmiyor. Bence güzel değilsen, direkt evlen. Kendinizi güzel görüyorsanız ve beğenildiğini düşünüyorsanız, 35 zorlayın.
116 Yorumla
Soran+1 yılMinyonum genel olarak beğenilirim küçük gösteriyorum güzel bulurlar
- +1 yıl
Beğeniliyorsun ve güzel bulurlar, bunlar hoş şeyler. Senin gözünle bakarsak, sen bunların içinde beğendiğin ve sevdiğin erkek bulunuyor mu. Eğer çevren seni beğeniyorsa, sen beğenmiyorsan bu seni mutlu etmez, çünkü önemli olan senin beğenmen. Herkesi beğenenler olur, ama çevrene bak çok fazla yalnız insan da var.
Soran+1 yılNe önerirsin peki bu arada avukatım da güzel buluyorum kendimi en azımdan beğendiğim kimse reddetmedi bugüne kadar
- +1 yıl
Beğendiğin kişilerin içinde kalbinizi teslim edecek ya da Aşık olabileceğiniz kişi çıkar mı? Tahminimce güzel bir kadınsın, beğenen çok var ama içimden geçen his Aşık olmak istiyorsunuz gibi hava seziyorum. Bundan dolayı kararsız duruyorsun. Bu arada mesleğinden dolayı, bazıları yakınlaşmaya korkabilir, bunu çevrendeki erkeklerde sezdiniz mi? Size Aşık olan bence kesin vardır, görebilir misin o kişiyi?
Soran+1 yılSempatik tatlı biriyimdir ama mesafeliyim kolay güvenmem var ama genelde çapkın narsist tipler ben güvenilir istiyorım
- +1 yıl
Anladım, peki sende güven oluşturacak şey nedir? Mesafeli olmak, güvenlik sağlar ama güven sağlamaz. Bu aslında bağlanma olayı. Misal bende ciddi dururum ama güven veririm, ciddiyetten dolayı herkes yanaşamıyor. Seninkisi tam tersi, yaklaşan çok var, ama bağlanamıyorsun. Freud az okuyayım, öğreneyim. Bu arada bende eğitmenim.
Soran+1 yılAceleci olmayan tanımaya çalışan ve herkesle konuşmayan erkekler güvenilir bence maşallah sende bilgilisin
- +1 yıl
Hızlı yaşıyoruz, hızlı düşünüyoruz, hızlı tüketiyoruz. Hep çok daha fazlasını istiyoruz. Bu zamanın ruhu böyle. Birisi ile tanışma faslı maksimum 6 ay, 6 ay sonra evlilik ideal. Mantıklı bakarsanız, 25 yaşından böyle yaptığını düşün, 30 yaşına kadar 5 kişi olucak. Üstelik, üzülmeleri, yorulmaları, kalp kırmaları hesaba katmıyorum. İnsanı insan yoruyor, böyle bir canlı. Görgüsüz ve cahil cühela da çok var, beğenmediğini ve sevmediğini söylersin, eli ayağı tutuyor, konuşuyor daha ne istiyorsun derler. Bu arada teşekkür ederim, hem kitabi bilgiler, hem çevre öğretiyor diyelim. Bu arada kitap okuyamayı sever misiniz? Veya kendizi karşı tarafta en çok beğendildiğini düşündüğün, sosyal yanın nedir? Kitap okumayı seven bir kadınsanız, ne güzel olurdu:)
Soran+1 yılÇok severim 😊sizi böyle burada bilgili görünce sevindim
- +1 yıl
Teşekkürler ☺️ kitap sevilir ya hem okunur hem bakılır evde. Okur olmanız çok güzel, raflarınızda çok kitap vardır diye düşünüyorum. Sırf meraktan 1 hafta önce william shakespear’in trajedilerini içeren İngilizce bir kitap aldım, Lihtenştayn diye bir ülkeden. Komedilerini de alacağım yakında. Burada ergen çok zannerdim, demek ki başkaları da var :)
Soran+1 yılEvet var 😊çok sevdindim sizinle sohbet etmeye 😊
Soran+1 yılBenim içinde öyle 😊
En İyi Cevaplar
Normal bu ülke 50 yıl geriye gitti insanlar geçimini sağlayacak düzenli maaş alamayınca evlenebilir, ülke bu gerçeği yaşadığından evlenenler bile boşanıyor, ülkede bir gelecek göremeyenler yurt dışına gitmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılNormal zaten çocuk yapma yaşi da ilerledi. O kadar kaprisli hatunlar var ki, erkek olsam evlenme ihtimalim çok daha düşük olurdu bir de buna nafaka mi vereyim boşanirsam diye sanırım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılGünümüzde gayet normal. Bu ekonomik şartlarda ve sosyal koşullarda evlenme yaşı iyice ilerledi...
00 Yorumla
+1 yılgayet normal
ne yapsın insanlar eğitimdir sonra iş bulmak birikim yapmak derken oluyor yaş otuz00 Yorumla
+1 yılEkonimik durum başlı başına bir sorun. evlendigin kışi ne kadarda iyi olsanız ister istmez sorunlar çıkmaya başlıyor... eee bide çocuk olunca oda ayrı bı sorun büyümesi masrafı eğitimi askerliği evliliği bunlar hep sorumluluk bitmiyen çile dert sorumluk... gerek var mı sizce bekarligin ne zor tarafı çarkı tek başınasin kimseye bağlı olmadan kimseyle uğraşmadan.. bekar kalmanın zor yanları desen pek yok bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarının yaşından bekarlığından başkalarına ne? Bizim toplumda herkes olmasa da bazıları başkalarının özel hayatına aşırı gereksiz derecede karışıyor.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş bence geç bi yaş. Evleniceksin çocuğun olucak arada cok yaş olması bence iyi bişey değil yaşlar yakın olup arkadaş olarak yaşayıp büyütmek bence daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Seni bilmedigim için kendimden örnek veriyorum 30 yaş olarak hayatımda kimse yok yeni biriyle tanışma nişan düğün derken 2 sene geçer ee evlenir evlenmezde çocuk yapılmaz biraz tadını çıkarmak berabet gezip tozmak gerekir 2 senede öyle geçse 34 yaşına geldim cocuk oldu 1 senede öyle geçti 35 oldum çocuğum 20 yaşına geldiginde ben 55 yaşında olucam ne kadar onunla arkadaş olup ne kadar berabet vakit geçirebilirim?
Cok normal kimse bu ekonomik sıkıntısı da evlenmek istemiyor saten herkes herkesle istedini yasiyir evlilik artık zor
00 Yorumla
+1 yılBence artık evlenmek normal değil. Herkes boşanıyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. O yüzden evlenmemek daha iyi bence.
00 Yorumla27-30 uygun bence ama 30u geçersende kimse evlenmek istemez diye düşünüyorum
020 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Bunun birkaç nedeni var
* Cinselliğe kolay ulaşabiliyorsun neden evleneyim diye defalarca sorarsın
* 28'li yaşlardan sonra insanın düşüncesi değişir duygusal değil mantıksal çalışmaya başlar neden evleneyim diye sorarsın
* 30'lu yaşlardan sonra libido zayıflamaya başladığından evlenmek istemeyebilirsin
* O Yaşına kadar kurulmuş düzenin varsa düzenini bozmak istemezsin zor gelir.
* O Yaşlara gelmiş erkekleri zor ikna edersin
Soran+1 yılPekiii ailesi düzgün iyi huylu güzel eğitimli bir kadın düşün istemezler mi :)
Soran+1 yıl@Foryu neden
Soran+1 yılBen yıllarca karşyer yaptım dört duvar arasından çıkmadım yeni çıkıyorum 28 yaşındayım bir önerin var mı 😊
Soran+1 yılYazamıyorum :(
- +1 yıl
Ben sana ithafen söyledim olgun düşündüğün için ama doğru söyluyorsun @soran kulak as derim cunku beyfendinin söylediklerini çoğu kişiden duydum ben doğruluk payı fazla. Hepsi bi yana ondan sonra çok heves de etmezsin olsa ne olur olmasa ne olur kafasında yani, heyecanını taze taze yaşa.. elbette senin heyecanın taze kalmış olabilir ama karsı taraftan da bunu bekleyemeyebilirsin bulması güçleşebilir
Soran+1 yıl@Foryu bence bu çevrene göre değişir evlilik erteliyor benim çevrem genelde önce karşyer yapıyor küçük Yaşta yapmak da tehlikeli sağlam değil
Soran+1 yıl@Foryu tatlım ben bir avukat olarak böyle bir evlilik çok az gördüm erken yaşta yapışan evlilikler o kadar güzel değil İnan bende bu yüzden erteledim zaten boşanma oranı en çok 18 25 yaş arası evlenen çiftlerdedir
Soran+1 yılTakip ettim
- +1 yıl
Erken yaşta demiyorum Zaten kendi yazdığım ayrı yorumumu okudun mu geç değil asla ama ilerlerse beyfendinin dediği gibi olur bunları da göz önünde bulundur demek istediğim cunku çoğu kişiden duydum bunu ve görüyorum da örneklerini.. sen tabi ne istediğine bağlı mantık evliliği mi aşk evliliği mi ona da bağlı bir durum
Soran+1 yıl@Foryu doğru diyorsun teşekkür ederim 😊
+1 yılDegil bacim degil, o yasa kadar birine alismak lazimdi o yastan sonra zor olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yahu
- +1 yıl
Kanka belki senin icin boylesi hayirlidir
+1 yılGayet normal. Günümüz şartları bunu gerektiriyor maalesef.
00 YorumlaBu devirde kaç yaşında olursan ol bekar ol evlenip başına bela istemiyorsan😆
00 YorumlaYaşım 25 dün erken olan şimdi geç yaşadıkça hissizleş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence geç kalınmış bir yaş.
Çocuk bakmak, yetiştirmek daha bir zor gelir.00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki... bekar yaşayıp bekar ölmek bile normal...
00 Yorumlaerkek için normal sizi bilmem napacam evlenip de deli mi zikti mq :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet, normal... Bunu anormal görenlerin köleden farkı yoktur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet fakat bizim toplum normal görmüyor sanki herkes evlenmek zorunda zaten bu devirde evlenilecek birini bulmak da zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal evlilik yaşı uzadı
00 Yorumla Değil. Evlenmiş 20 yıl mutsuz yaşamış birisi mi olmak isterdin yoksa mutlu bekar kalmayı mı? Aradığın askı bulduysan bas nikahı
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulamadıysan sana göre, normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence normal değil kendin istemiyorsan tabi, ben 34 um hala bekarım ve utanıyorum sanki bekar olmaktan
00 Yorumla
+1 yılher yaşta bekar olmak normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet normal garip bı durum degil
00 Yorumla
+1 yılŞu an normal ama ilişkilerin olduysa tabi
00 Yorumla
+1 yıl19 da evde kaldım diye ağlayan var. 30 çok gibi
00 Yorumla
+1 yılNormal 30 da 40 da hatta en normali evlenmemek
00 Yorumla
+1 yılkonusmuyorsundur pek birileriyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım ve normal ama
00 Yorumla herkes öyle benimde hedefim o
00 YorumlaSana ne bundan, hanzo
00 YorumlaBana gore normal degil
00 Yorumla
+1 yılEvlenip napıcan ya evlilik pişmanlıktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde artık yaşın pek önemi kalmadı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kişinin kendi tercihi
+1 yılHayt sartlari normallestiriyor.
00 Yorumla Evet artık normalleşti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ekonomik şartlara göre normal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normal tabikide bu nasıl soru misal. Ben, 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek için normal olabilir ama kadın için geç
01 Yorumla- +1 yıl
Sen nereye kayboldun?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal çünkü ben daha evlenmedim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal ben gibi 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılBekar ölmek bile artık çok normal:D
00 Yorumla Karılar için değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKarı ne be
normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılnormal
00 Yorumla
+1 yılÇok normal
00 Yorumla
+1 yılNormal bu zamanda ama istiyorsan evlendirelim seni
00 YorumlaNormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılHayir degil
00 Yorumla
+1 yılnormal
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılYa normal bence sorun edilmemeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumlaonceden degıldıde sımdı normallll
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılnormal tabı takılma derım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Gayet normal
00 Yorumla
+1 yılBence normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne