Lütfen ciddi yorumlar yapın, çaresizim ve ne yapacagimi bilmiyorum?

Eski erkek arkadaşımla başlangıçta arkadaştık ilgi duyduğunu belirtti. Başlangıçta farklı şehirlerde olduğumuz için istemedim o uzağı yakın ederiz niyetim ciddi vs dedi. İlişkiye başladık, olduğum şehre geldi, ilk bulusmada aileme güven vermek için ailemle tanisti, 2-3 geldi çok güzel vakit geçirdik 4. gelmesine ailesini getirdi ailecek çok uyumlu olduk kırk yıl tanışıyor gibi, sonra ben annemle onun olduğu şehre gittim harika vakit geçirdik. 3 haftaya ailesiyle beni istemeye gelecekti, hemen düğün yapmak isteyen kişi birden neden acele ediyoruz demeye başladı. Ben elbise bakıyordum isteme için, şimdi birden şok içerisinde sevdiğim adamın bambaşka birine dönüşmesini izliyorum. Yükseklik korkusu olan biri benim için uçağa bindi, kardeşinin olumsuz bir evliliğinde kendisi çok yıpranmış bana sayende evlilik korkumu yendim demişti. Onun olduğu şehirden kendi sehrime dönünce birden bambaşka biri oldu. Kendisi Eskişehir’de ben Antep’te. Bana sana ihtiyacım olduğunda sen anteptesin yanımda göremiyorum dedi, yendiğini zannettigim evlilik korkumu yenememisim dedi. Halbuki her ihtiyacında telefonun ucundaydim, bana araba carptiginda ya da derdim olduğunda hiç dinlemedi telefonlarimi açmadı. Söz nişan söz konusu olduğunda birden bambaşka hareket etmeye başladı. Neye uğradığımi şaşırdım. Şimdi Instagram’da kahkahalar atarak gününü gün ediyor. Instagram’da arkadaş arttiriyor. Ailem çok çok tepkili eski erkek arkadaşıma. Çok inandıkları güvendikleri adam birden ortada bıraktı beni. Ve bana ayrılırken küçücük çocuktan hocalara kadar herkese sordum bu kadını söz nişan yaptıktan sonra yarı yolda birakacagina şimdiden bırak dediler bana dedi. Oda kaderimizi başkasının ağzına bakarak çizdi ve yapamıyorum dedi.

Başlangıçta ben mesafeyi sorun ederken beni ikna eden adam mesafeyi sorun yaptığını, terapi görmesi gerektigini psikolojik olarak kafasını toparlayamadigini belirtti kendinde asla suçlu bulma sorun sende değil bende dedi. Her şey bu kadar mükemmelken birden yok sayildim neye ugradigima şaşkınım. 10 gündür konuşmuyoruz.

Geri dönsün istiyorum, bana yaptığı her şeyi ona yaşatıp yoluma öyle bakmak istiyorum. Bu durumu atlatamiyorum 9 ay süren ilişki şimdi hiç yaşanmamış gibi tüm guzel anılarımız gözümün önüne geldikçe o bana bunu nasıl yapar diyorum aklım almıyor. Hiç yazmıyorum çünkü en son defalarca yazdım yalvardım pişman olacaksın yapma ne olur diye gözümün yasina bakmadi
Lütfen ciddi yorumlar yapın, çaresizim ve ne yapacagimi bilmiyorum?