Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum , görüşünüzü benimle paylaşır mısınız?

20 yaşındayım. Küçükken kendi kendime konuşuyordum ve bazı şeyler görüyordum. Bu hala bazen devam ediyor. Karşımda biri varmış gibi sorunlarımı anlatıp çözüm buluyorum. Bunu hep yalnızlığıma / yakınımda konuşacak birisinin olmamasına bağladım.
Sürekli bir hata yapacağım düşüncesi içerisindeyim. Yalnız kalıp vakit geçirmekten hoşlanan birisiyim.
Bazen olayları gerçekten yaşamışım gibi arkadaşlarıma anlattığım oldu. Ne yazık ki bu olayların sadece benim bir hayal ürünüm olduğunun yani kafamda kurguladığımın geç farkına vardım. Fakat artık aynı şeyleri yapmıyorum.
Bazense aslı olmayan insanları öldürdüğümü görüyorum o anı yaşıyorum da denilebilir.
Çok çabuk sinirlenen birisiyim. Saçma ve küçük konulara bile abartı tepkiler verebiliyorum. Uyurken sesler duyuyorum. Misal, ayak sesleri ya da kapıların açılıp kapanma sesleri vb.. Uzun süredir uyku problemim var. Uykuya dalamıyorum, uyuyamıyorum. Uyuduğum zaman da uykumdan saat başı uyandığım oluyor. Geceleri kabus görüyorum. Güzdüzleri bazen halisünasyonların beraberinde getirdiği sesleri duyuyorum. Geceleri problemim çok oluyor. 1 senedir huzursuzum ve üzerimde boşvermişlik hissi var. Her şeye karşı bi lgisizlik duyuyorum, bir şey yapma isteğim yok. Aileme bu sorunlarımı anlatamıyorum ki beni anlayıp yardımcı olacaklarını da düşünmüyorum. Sadece doktora görünmek istediğimi söyledim ve geri dönüşümü alamadım.
Deliriyor muyum?
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum , görüşünüzü benimle paylaşır mısınız?