Sizce ne yapmalıyım sorun bende mi?

Ya daha once kapalıydım 3 sene once acındım saclarım boyalıydı tekrar boyattım yenıledım acılmışken burnumu eskı eşim kırdı saglık sorunu ıcın burnumu yaptırdım Akrabalar tanıdıklar ya da baskaları ıstek atıyolar kabul edıyorum sonra mesaj atıyolar naber nasılsın iyi sen falan ıkı uc konusuyoruz hemen evde bırısı olsa ıyı olurdu işte sarılacak ınsan olsa ya da bı ara kahve ıcelım konusalı 1 veya 2 saat oluyor yanı 1 günü gecmeden böyle dıyolar bende sız benı tanımıyosunuz bende sızı ıkı uc kelıme konustugunuz ınsana böyle mı davranıyosunuz hemen teklıf herseyın adabı vardır dıyorum abartıyosun eskı eşin senı boşamakta haklı halbukı boşayan benım tepkı vermene gerek yok alt tarafı bunu dedim sankı yatalımmı dedik falan neler neler dıyolar yok papatya cayı ıc bende ben basıt kızlardan degilim ya öyle sanıyosunuz ya da alışmışsınız dığer kızlara herhalde herkese böylesınız dıyıp hesabımdan cıkarıyorum sinirli degilm sınırlısın dıyolar tepkı vermıyorum abartmıyorum abarttın tepkı verıyon dıyolar pıskolojım bozul dıyolar ne alaka ben bırkaç saatlık ya da 1 gunluk konustugum bırınle bulusmak ya da evıne gıtmek ya da kahve ıcmek ya da alkol ıcerken masasında oturacak bırısı deglm kabul etmeyıp doğru cevap verınce sorunlu ben oluyorum sızce haklımıyım degılmıyım
Sizce ne yapmalıyım sorun bende mi?