instagramdan tanıştık sürekli mesajlaşıyoruz görüntülü konuşuyoruz kendisi güneydoğuda özel harekat polisi bende anaokul öğretmeniyim istanbul’da yaşıyorum bir türlü buluşamadık ama nisanın başında buluşacağız. buraya gelicek her neyse bugün ilkez ona bir soru sordum biliyorum görüşmeden net bir şey diyemezsin ama insan karşısındaki insanla ilgili kafasında bir şeyler oturtur eğer olursa şöyle olur böyle olur seninle ilgili düşüncelerim şuanlık bunlar der bende benimle ilgili düşüncelerini merak ediyorum dedim bana verdiği cevap şu hiçbir şey düşünmek istemiyorum hayat neyse ne gösterirse onu yaşamak istiyorum dedi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
"Seni olumlu yanlarınla kabul ediyorum. Olumsuz yanların olabilir senden ne gelirse başımın tacıdır" demek istiyor ben öyle anladım buradan.
ay bu mesajın neresinde onu gördün 😂
ablacım düşünmek istemiyorum ne demek? Senin olumsuz yanların hakkında kafa patlatmak istemediğini söylüyor açıkça. "Hayat bana ne gösterirse, senden ne getirirse onu yaşamak istiyorum olduğu gibi kabul ediyorum" demek istiyor.
bak bu açıdan hiç düşünmedim gerçekten çok mantıklı aslında defalarca bitirmeme rağmen hep peşimden koştu aradı yazdı seni çok özledim bırak izin ver görüştükten sonra bir karar varalım falan diyordu yorumladığın gibide olabilir
Adam sana AŞIIIIK. Deliller gibi seviyor. PÖH. ADAMIN DİBİ. Kaçırma onu
Çok ciddiye almıyor gibi anlık bakıyor olaya şimdilik. Olursa olur olmazsa napayim der gibi akışına bırakmış
banada öyle geldi sanki gelip geçici olarak görüyormuş hissiyatı verdi mesajı emin olamadığım için burada paylaştım
Hiç gorusmemissiniz ya uzaktan olunca illaki kendini kaptırmak istemiyor da olabilir sizin durum buluşma gerceklestikten sonra belli olur. Adam hemen niyetlenmiyor buluşuruz sonra ciddi bir yola gireriz diye henüz o aşamada değil gidip bakacaz modunda buluştuktan sonra fikri de değişebilir
aslında sürekli mesafeden şikayet eden bendim yani buluşsakta bizim için bir şey değişmiycek diyip yarı yolda bırakıyordum ama sürekli arayıp yazıyordu izin ver görüşelim sonrasına karşılıklı olarak karar veririz diyordu yani ilkez bukadar istekli ve çabalayan birini gördüm ona baz alarak acaba şimdiden bir şeyler hissediyor mu diye düşündüm ama verdiği cevap bu haklısın belkide kendini kaptırmak istemiyordur çünkü buluştuktan sonra kararlarının değişeceğini düşünüyordur yani ihtimallerle hareket ediyor bilemedim
Dediğin gibi aslında sana karşı Bi ilgisi isteği var ama galiba senin tavrın biraz onu geri çekmiş. Yarı yolda birakiyordum dedin ya mesela adam in seninle ilgili kafası bundan dolayı karışmış olabilir haklı da bence. Dedigim gibi Gidip bulusmaniz lazım bulusuktan sonra netleşir durum
Bu cevap şimdilik seni etkilemesin görüştükten sonra bu soruyu bidaha sor yine aynı lafı ederse çağkınlıktır
görüştükten sonra tabiki oturup konuşulacak bir konu ama şimdiden benimle ilgili bi düşüncesi olması lazım hani görüştükten sonra belki değişebilir ama şimdilik ne düşündüğünü bilmek isterim açıkçası
Ben bundan dolayı seni suçlamıyorum sadece bunu baz alarak ondan soğuma hemen. Buluştuktan ve iyi geçen bir buluşmadan sonra bidaha sor ozaman değerlendir diye diyorum
peki sen bu cevaptan ne çıkardın şimdi olayı yaşan kişi ben olduğum için mantıklı düşünemiyorum ama sen dışardan bakan biri olarak mantıklı düşünebilirsin
Benim bundan çıkardığım şimdilik çok ciddiyet falan bekleme demek istemiş ama buluşmadanda bunu demesi orta derecede normal. Ama yinede tabi buluşalım görüşelim ben sana ciddi gözle bakıyorum ama yinede buluşmadan iyice tanımadan tam olarak bişey demem yanlış olur deseydi daha iyi olurdu
Sen gayet mantıklısın zati öğretmensin ve mantıklı konuşmuşsun ama onu anlayamadım
teşekkür ederim yorumun için bende tam olarak anlayamadım … hiçbir şey düşünmek istemiyorum hayat neyse ne gösterirse onu yaşamak istiyorum.. yani bu mesajdan ne çıkarabilirim ki
Ben plansız bakkala bile gitmem gerisini sen anla artık
bende öyleyim yani olası durumlarda belki düşündüğüm gibi olmuyor ama genellikle çoğu şeyi planlayarak yapıyorum
Seni gayet iyi anlıyorum çok özür dilerim * ben ilişkide bile plan yaparım bazen
" akisina birakalim " demek istemis..
yani benimle ilgili kafasında net bir şey yok
Bulusmadan sonra , net olacak hersey..