Sizce sorun ne, ne yapmam lazım?

3 aydır birlikteyiz ciddi bi ilişki içindeyiz ve gerçekten bu tip şeylerle normalde pek ilgisi olmayan çekingen birisi ve ilki benim. birlikte olduk sona kadar gayet iyiydi ama sonrasında çok sessizleşti ve uzak durmaya başladı öyle olmadığını söylese de ben hissediyordum en sonunda bana vicdan yaptığını pişman olduğunu falan söyledi. ama çok istekliydi. daha erken olduğunu falan söyledi. ve bana karşı da suçlu hissediyor. halbuki sevdiğin ve gelecek gördüğün biriyle eğer o kişiden eminsen iki taraf da memnun olmalı diye düşünüyorum pişmanlık yaşayacağı hiçbir sebep yokken bir anda uzaklaşması çok zoruma gitti. benden ve bana olan sevgisinden veya birlikteliğimizin doğruluğundan emin olmadığını düşünüyorum. nr olacak nasıl gidecek ve ben ne düşünmeliyim ona nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum. onu gerçekten çok seviyorum ama böyle bir sebep yüzünden bana verdiği değeri sorgulamasından ve onun için bir hata gibi görünmekten korkuyorum. sanki benim zorunda yapmış gibi hissediyorum. kötü hissettiğini bana birlikte olduktan sonraki gün söyledi ama o ana kadar hiçbir sknt yoktu konu üstüne konuştu bile şimdiyse daha önce söyleyeceğini ama kırılacağımdan korktuğunu söyledi. ne düşünmem gerekiyor yardım edin

Güncellemeler
11 ay
Ayrıldı benden
Sizce sorun ne, ne yapmam lazım?